Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr.test yaptım bugun hemen çift çizgi çıktıı çokk mutluyum kesin olsun diye yarında kan testi yaptırıcam allahım isteyen herkeze sağ salim bir evlat nasip etsin inşallahhh
tebrıkler canımm:)) darısı kızların basına:)
kızlarrrr.test yaptım bugun hemen çift çizgi çıktıı çokk mutluyum kesin olsun diye yarında kan testi yaptırıcam allahım isteyen herkeze sağ salim bir evlat nasip etsin inşallahhh
:) Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Merhaba ben eski bir üyeyim fakat ilk defa yazıyorum. Sitede göz gezdirince baktım ki yalnız değilmişim. Bebiş bebiş diye kafayı yedim iki haftadır. 1 buçuk yıllık evliyim fakat bu ay ilk denemem. yumurtlama tarihim hesaplarıma göre ya bugün yada dündü. Bat da 20 yada 21 mart. Dün ve bugun kasıklarımda ve belimde bir ağrı var. Normalde olmazdı. Acaba belirti olabilirmi? 2 hafta nasıl geçicek arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun :S
Kızlar ben regl oldum. Sizlerin güzel haberlerini duyarım inşallah.
beklemek sınır bozucu ama bırazcık daha sık dısını olmazsan gene bır test denersın.benımde agrılarım olmustu ama herkeste degısebılıyor.bılıyosun.oyuzden ne moralını boz nede cok sevın:)
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım dileyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Ben de bir kez daha anlamış oldum ki korunmasız ilişki vücudun dengesini bozuyor.2 aydır deniyoruz. Gecikmeyen regller gecikiyor. Yaşanmayan belirtiler yaşanıyor. En güzeli başarabilirsek çok düşünmemeye çalışmak. Sizin de dediğiniz gibi doğru zamanda gelecektir. Ben de bu arada internetten ovulasyon testi siparişimi verdim. Daha önce kullanmamıştım. Umarım bu ay hepimize şans getirir.
kesinlikle sinir bozucu bugunde agrım coktu olucam dıye bekledim resmen ama olmadı:)gecikmeden ziyade öncekı adetımle bu adet donemım arasındakı farklılıklar aklımı bulandırıyor benim. kan testini yaptırdınzmı kac cıktı degerınız ?