bat ıcın gun sayanlar...

Galiba kırmızı kartı yedim:( kahverengi kahverengi..bakalım kırmızıya dönmez inş

kızlarrrr.test yaptım bugun hemen çift çizgi çıktıı çokk mutluyum kesin olsun diye yarında kan testi yaptırıcam allahım isteyen herkeze sağ salim bir evlat nasip etsin inşallahhh

kızlarrrr.test yaptım bugun hemen çift çizgi çıktıı çokk mutluyum kesin olsun diye yarında kan testi yaptırıcam allahım isteyen herkeze sağ salim bir evlat nasip etsin inşallahhh

:) Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.

Merhaba ben eski bir üyeyim fakat ilk defa yazıyorum. Sitede göz gezdirince baktım ki yalnız değilmişim. Bebiş bebiş diye kafayı yedim iki haftadır. 1 buçuk yıllık evliyim fakat bu ay ilk denemem. yumurtlama tarihim hesaplarıma göre ya bugün yada dündü. Bat da 20 yada 21 mart. Dün ve bugun kasıklarımda ve belimde bir ağrı var. Normalde olmazdı. Acaba belirti olabilirmi? 2 hafta nasıl geçicek arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun :S

merhaba, satımız seninle aynı tarihte ve şu an aynı belirtileri hissediyoruz :) benim de belim ağrıyor dün de kasıklarım epey ağrıdı. Ovulasyon testinde 04 ve 05 martta çift çizgiyi gördüm. Umarım bu ay döllenme olmuştur biz 6 aydır deniyoruz. İlk defa bu ay ovulasyon testiyle hareket ettik. Belim ağrıdıkça seviniyorum, ümitleniyorum çünkü, acıdan zevk almak bu olsa gerek :)

tebrikler canım :)) Allahım kucağına almayı nasip etsin sağ salim :)

arkadaşlar benim bat yarın 9 mart.3 gündür kahverengi lekem geliyor acaba gebelik olabilirmi?yerleşme kanaması falan

beklemek sınır bozucu ama bırazcık daha sık dısını olmazsan gene bır test denersın.benımde agrılarım olmustu ama herkeste degısebılıyor.bılıyosun.oyuzden ne moralını boz nede cok sevın:)

kesinlikle sinir bozucu bugunde agrım coktu olucam dıye bekledim resmen ama olmadı:)gecikmeden ziyade öncekı adetımle bu adet donemım arasındakı farklılıklar aklımı bulandırıyor benim. kan testini yaptırdınzmı kac cıktı degerınız ?

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım dileyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Ben de bir kez daha anlamış oldum ki korunmasız ilişki vücudun dengesini bozuyor.2 aydır deniyoruz. Gecikmeyen regller gecikiyor. Yaşanmayan belirtiler yaşanıyor. En güzeli başarabilirsek çok düşünmemeye çalışmak. Sizin de dediğiniz gibi doğru zamanda gelecektir. Ben de bu arada internetten ovulasyon testi siparişimi verdim. Daha önce kullanmamıştım. Umarım bu ay hepimize şans getirir.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım dileyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Ben de bir kez daha anlamış oldum ki korunmasız ilişki vücudun dengesini bozuyor.2 aydır deniyoruz. Gecikmeyen regller gecikiyor. Yaşanmayan belirtiler yaşanıyor. En güzeli başarabilirsek çok düşünmemeye çalışmak. Sizin de dediğiniz gibi doğru zamanda gelecektir. Ben de bu arada internetten ovulasyon testi siparişimi verdim. Daha önce kullanmamıştım. Umarım bu ay hepimize şans getirir.

amin canım.. inşallah bebek isteyenlerin kucakları bebişleriyle dolar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar merhaba.. bende ovülasyon testi almak istiyorum ama herkez sanırım netten sipariş veriyor. eczanelerde yokmu ? bide nezaman başlanıyor teste? cvp bekliyorum lütfen...

kesinlikle sinir bozucu bugunde agrım coktu olucam dıye bekledim resmen ama olmadı:)gecikmeden ziyade öncekı adetımle bu adet donemım arasındakı farklılıklar aklımı bulandırıyor benim. kan testini yaptırdınzmı kac cıktı degerınız ?

yaptırdım ama henuz daha gıdıp sonucu alamadım bır bır saate kadar almıs olurum.adet donemındekı farklılıklar bızım kendımızı kasmamızdan kaynaklanıyormus canım.saglıklı bır kadındada bhcg 5 ıle 10 arasında bulunabılıyormus.beyınımızı bebege endeksledıgımızde bu hormonun salgılanması 3 ıle 5 arasında artarak adetın gecıkmesıne neden oluyormus.

oyuzden gecıkıp farklılıklar yasanması normalmıs hele bebek ıcın calısmaa yapıyoken oyuzden en guzelı onerılen yanı tamamen zıhnı bebek fıkrını gerıye atarak daha aska seylerı on plana almak gerekıyormus.cunku bu hormonunun salgılanmasını psıkolojık olarak saglarsak gebe kalma sansımızı dusuruyormusuz.kanda oldugundan vucut kendını hazırlayamıyormus.bıze dusen sabırlı olup pek kafa takmamak (hos mumkun degıl ya) bırde onerılen sadece yumurtlama zamanlarında odev gıbı bırlıktelık degıl duzenlı bırlıktelık ogunlerde sıklık kazanabılır ama bır ay ıcersınde duzenlı sekılde bırlıkte olmak lazımmıs.yanı bırbırınızın tadını cıkarınkı bebegınız gelsın dıye onerıde bulunuyormus uzmanlar.

gorustugum bır dogum psıkologuna ve doktorlarıma sordum umarım bıraz olsun ıse yarar bu anlattıkları.hepınız ıcınde dua edıyorum.moral bozuklugu yok daha cok zamanımız var:)

slm kızlar ben geldim bugün adet günüm daha olmadım inş olmamda...ama pek ümitli degilim 3 gün önce test yaptım negatif 1gün kala yaptım negatif bence bu ayda bebek yok gibi...ama hayırlısı artık ....

Back