bat ıcın gun sayanlar...

Daha yeni yeni tutunuyor olmasin bekle baklim yarinda gelmezse tekrar yaparsin bnmki silik cikmisti senin belki yukselmemistir daha.hala gidip kan testi yaptirmadim ben biraz zaman gecsin istiyorum doktora gdince kesyi falanda goriyim diye bi daha gun beklemek isttemedigimden.iyimi yapiyorum bilmiyorum ama

Ya Dilory, benimkinde ses seda yok, kahverengi sadece sildikçe gelen şeyler oldu, yaprak pede 1 damla düşmedi.Noluyor anlamıyorum ya.
Acaba hep dedikleri yerleşme kanaması mı acaba? sen önceki hamileliğinde yaşadın mı böyle yerleşme kanaması falan.benim kızıma hamile kalırken hiç bu tür şeyler olmamıştı.
bi de ne adet sancım kaldı ne sol kasığımda batma, sanki aet oldum bitti gibi.
of şu 1-2 gün çarçabuk geçse de netleşse,
yarın sabaha gelirse şırıl şırıl..bu ay da reglim böyle saçma sapan başladı diyeceğim.
ama gelmezse yerleşme kanaması demek olur herhalde demi? yerleşme kanaması ise de daha hormon salgılanmadığından 1-2 gün daha apozitif de çıkmaz.
ne zormuş kardeşim, kızımda ilk ay korunmadım şak diye hamile kalmıştım, valla bu oldu mu olacak mı derdi kötüymüş,Allah herkese yardım etsin.
sen de bu akşam yoksun nerelerdesin yahu??? :)

Kızlar ben de sabah test yaptım ama test çok ilginç çıktı. Bozuk mudur nedir bilemedim. Normalde pozitif sonuçlarda test (T) yazısının altında ve C (kontrol) yazısının altında çizgiler çıkması lazım. Negatifse de C (kontrol) yazısının altında bir çizgi çıkması lazım ya benim testimde C (kontrol) yazısına yakın biri net diğeri silik iki çizgi çıktı. İlk yaptığımda ikinci silik çizgi oluşmadı, sonradan bakınca ikinci çizgiyi gördüm. Ben sonucun negatif olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da komik geldi. O kadar negatif ki yani C tarafında iki çizgi çıkmış, hiç umut yok demek istiyo sanırım:). Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Başka testimde yoktu zaten. Şimdi de işyerindeyim. Eki Görüntüle 648187 Resmi eklemeye çalıştım.

Ayshes , testi tekrar ettin mi ? sanki testin kenara kaymış ama pozitifmiş gibi.

Net bir sonuç alabilmek için sabah test yapayım diyorum canım. Bu testler kafamı allak bullak etti. İnşallah dediğin gibidir.

Bat dündü canım. Bu sabah test yaptım.Sonuç negatif. Bu ay kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun.

Ya Dilory, benimkinde ses seda yok, kahverengi sadece sildikçe gelen şeyler oldu, yaprak pede 1 damla düşmedi.Noluyor anlamıyorum ya.
Acaba hep dedikleri yerleşme kanaması mı acaba? sen önceki hamileliğinde yaşadın mı böyle yerleşme kanaması falan.benim kızıma hamile kalırken hiç bu tür şeyler olmamıştı.
bi de ne adet sancım kaldı ne sol kasığımda batma, sanki aet oldum bitti gibi.
of şu 1-2 gün çarçabuk geçse de netleşse,
yarın sabaha gelirse şırıl şırıl..bu ay da reglim böyle saçma sapan başladı diyeceğim.
ama gelmezse yerleşme kanaması demek olur herhalde demi? yerleşme kanaması ise de daha hormon salgılanmadığından 1-2 gün daha apozitif de çıkmaz.
ne zormuş kardeşim, kızımda ilk ay korunmadım şak diye hamile kalmıştım, valla bu oldu mu olacak mı derdi kötüymüş,Allah herkese yardım etsin.
sen de bu akşam yoksun nerelerdesin yahu??? :)

canım gunaydın ya ıs cıkısı annemlere gıttım uyuyp kamısım sonrada.sımdı de ofısteyım.ılk hamılelıgımde ben hastalandım bıle ılk ay:D yerlesme kanaması gıbı gedı bana senın anlattıgın.bı ıkı gun dur bakalım.ama moral bozma ya guzel dusun guzel:))benım hala agrım var bu sabah hastalanıcam gıbı bıle geldı ama bılıyorum olmıcam yanı.olabılıyor ya vucut her hamıleleıge aynı tepkı vermıyomus bu arada.

benim bat da yarın..07,03,
pazartesi günü acile gitmiştim şüphem var diye beta hcg de bakıldı 2,37 çıktı... ama daha öncekilerde hep sıfır çıkıyorudu...
belki bi umut dedim kendi kendime..
bakalım ..
hiç adet olcakmışım gibi ağrım yok ama...
benim adet olmadan üç gün önce falan sanki böle rahmin içi agriyo gibi olurdu..
bu ay ise sağlı sollu kasıklarım ağrıyo...
:44::44:

benim bat da yarın..07,03,
pazartesi günü acile gitmiştim şüphem var diye beta hcg de bakıldı 2,37 çıktı... ama daha öncekilerde hep sıfır çıkıyorudu...
belki bi umut dedim kendi kendime..
bakalım ..
hiç adet olcakmışım gibi ağrım yok ama...
benim adet olmadan üç gün önce falan sanki böle rahmin içi agriyo gibi olurdu..
bu ay ise sağlı sollu kasıklarım ağrıyo...
:44::44:

bat yarınsa bır test yapsana belkı varsa kanda yenı oldugundan deger dusuk cıkmıstır.dene bence ne kaybedersınkı

bat yarınsa bır test yapsana belkı varsa kanda yenı oldugundan deger dusuk cıkmıstır.dene bence ne kaybedersınkı

ama kanda bile henüz 2,37 iken idrar testinde nasıl çıksın ki. kaldıki hassasiyeti yüksek olmayan testler 20 ml kadar hcg saptayabiliyorlar

ama kanda bile henüz 2,37 iken idrar testinde nasıl çıksın ki. kaldıki hassasiyeti yüksek olmayan testler 20 ml kadar hcg saptayabiliyorlar

kan testını pazartesı gunu yaptırmadınmı canım varsa degerlerın yukselmıstır dıye demıstım ben.hızlı yukselıyor cunku ılerleyen gunlerde yada yenı dollenmıstır gec yumurtlamısta olabılırsın .

canım gunaydın ya ıs cıkısı annemlere gıttım uyuyp kamısım sonrada.sımdı de ofısteyım.ılk hamılelıgımde ben hastalandım bıle ılk ay:d yerlesme kanaması gıbı gedı bana senın anlattıgın.bı ıkı gun dur bakalım.ama moral bozma ya guzel dusun guzel:))benım hala agrım var bu sabah hastalanıcam gıbı bıle geldı ama bılıyorum olmıcam yanı.olabılıyor ya vucut her hamıleleıge aynı tepkı vermıyomus bu arada.

evett..erken hamilelik belirtileri, uykuya düşkünlük demi??? Oh dilory bebişiyle uyusun biz de onu bekleyelim burda :)
benimki herhalde yerleşme kanaması ya, çünkü mevcut durum aynı sadece sildikçe gelen kahverengi çamursu bişey, daha pede bir damla düşmedi..
Umutlanmak istemiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bişey oluyor bu adet değil o kesin.
Bi de sabah test yaptım negatif bir de ovulasyon yapayım dedim, kıpkırmızı iki çizgi. Burda ovulasyon sayfasında yazıyordu henüz gebelik testinde çıkmadan ovulasyonda çıkıyor diye, yoksa adet günümde niye yumurtlayayım de mi.işte bu beni biraz umutlandırdı???
Sen naptın nasılsın?

evett..erken hamilelik belirtileri, uykuya düşkünlük demi??? Oh dilory bebişiyle uyusun biz de onu bekleyelim burda :)
benimki herhalde yerleşme kanaması ya, çünkü mevcut durum aynı sadece sildikçe gelen kahverengi çamursu bişey, daha pede bir damla düşmedi..
Umutlanmak istemiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bişey oluyor bu adet değil o kesin.
Bi de sabah test yaptım negatif bir de ovulasyon yapayım dedim, kıpkırmızı iki çizgi. Burda ovulasyon sayfasında yazıyordu henüz gebelik testinde çıkmadan ovulasyonda çıkıyor diye, yoksa adet günümde niye yumurtlayayım de mi.işte bu beni biraz umutlandırdı???
Sen naptın nasılsın?

doktora gıtme konusunda kararsızım hala olmadın dımı hasta gec catladı senınkı bence ondan olmustur.gelmıstır bebek:))regl gununde yumurtlaman ımkansız gıbı bırsey.annemde net yoktu orda kaldım ondan gıremedım gece bugun arayı kapatırım ama:D doktora gec gıtmem sorun olurmu acaba ya:S

doktora gıtme konusunda kararsızım hala olmadın dımı hasta gec catladı senınkı bence ondan olmustur.gelmıstır bebek:))regl gununde yumurtlaman ımkansız gıbı bırsey.annemde net yoktu orda kaldım ondan gıremedım gece bugun arayı kapatırım ama:D doktora gec gıtmem sorun olurmu acaba ya:S

merhabaa..yeni buldum bu topiği bişey sormak istiyorum benim bat geçen ay 5 deydi ve bu ay daha olmadım ayyy inşallahh olmamda:)) ve adet belirtimde yok arada vajına içi agrıyo sizce hamile olmuş olabilirmiyim..

o negatif çizgiyi görmek istemiyorum da ..
kanda da düşük çıktı ya adeti bekliyeceğim en az 5 gün geçmeden de yhapmayacağım..
bakalım...
çünkü varmış gibi test yapıp hep olmadığını görmek üzüyo...:43:

folik asit aldığın sürece 6.haftaya kadar doktora gitmemende bir sakınca yok bence, zaten kese de görünmez.

folik asit aldığın sürece 6.haftaya kadar doktora gitmemende bir sakınca yok bence, zaten kese de görünmez.

bencede ay bak unutmustum folıc asıt hapı almayı gıdıyımde ıcıyım barı hemen:) aynen sımdı gıdıcem evet hamılesın dıcek bı dunyada masraf yapmıs olucam ondan beklıyım dıorum haftaya ctsı gıderım hastaneye artık hem senın haberını beklıyorum:D

Back