neyın umutsuzlugu canım hıc umutsuz olma bence :) cuma gunu gorucez kı randavu dusunuyoruzz:)) hem cumaya kadar dıger kızlardanda haberler alırız belkı oyalanırsın sende:)
haklısın,
ben yatıyorum artık canım.kendinize iyi bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyın umutsuzlugu canım hıc umutsuz olma bence :) cuma gunu gorucez kı randavu dusunuyoruzz:)) hem cumaya kadar dıger kızlardanda haberler alırız belkı oyalanırsın sende:)
haklısın,
ben yatıyorum artık canım.kendinize iyi bakın
Merhaba, benim de bu konuda sormak istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 4 mart akşamı ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi gördüm. o akşam ilişki oldu. 05 mart salı akşamı da daha silik olmakla birlikte yine çift çizgi vardı ve yine ilişki oldu. dün akşam şehirdışından geldim hemen test yaptım ama çok çok silik bir şekilde çizgi vardı hatta yok kabul edilebilir ve ilişki olmadı.Forumda okuduğum kadarıyla bir arkadaş çift çizginin olduğu günlerde ilişki öneriyor ondan sonra 1 hafta - 10 gün döllenen yumurtanın ilişki ile akıp gitmemesi için ilişkiye girilmemesi gerektiğini yazmış. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim kafam çok karıştı.Satım 21.02 ; 28 günde bir adet görüyorum.
ayshes, bir değişiklik var mı , regl oldun mu?
Regl olmadım canım, beklemedeyim, henüz iki gün geciktiği için umutlanmak da istemiyorum.
slm bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar,bende 4 klomen + çatlatma iğnesi + progestan ilaçlarını kullandım,son çatlatma iğnemi 18 inde olmuştum,bat tarihim de 5 marttı ama iki gün sonra yani bugün belirtilerim gelmeye başladı..yine olmadı sanırım aşılamaya doğru ilerliyorum..
hımm ne zamn bakmayı dusunuyosun canım regl belırtın yok heralde dımı?
İdrar testi için iki gün daha beklemeyi düşünüyorum. Normalde reglden hemen önce belimde, bacaklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet olurdu. Ağrı henüz yok ama göğüslerim birazcık sızlıyor. Bu aralar işler biraz yoğunlaştı çok da düşünmemeye çalışıyorum.
İdrar testi için iki gün daha beklemeyi düşünüyorum. Normalde reglden hemen önce belimde, bacaklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet olurdu. Ağrı henüz yok ama göğüslerim birazcık sızlıyor. Bu aralar işler biraz yoğunlaştı çok da düşünmemeye çalışıyorum.
hımm anladım canım bekle bakalım ctsı denersın artık testı:)pek hastalanıcak gıbı gelmıyosun bana ya ıns ıcıme dogan dogru cıkar:)sızden cok ben sabırsızlanıyorum:)
hos geldın hastalanmamısskınkı henuz oyuzden hemen sıkıntı yapma.catlama ıgnesı konusunda malesef pek bır bılgım yok nasıl olduguna dair.ama sanıyorum hemen olmuyordu ıgneylede zaten bızlerle sansın esıt sevıyeye gelıyor dımı ıgne olunca?oyuzden asılama dıye kendını sartlama kuzenımde tedavı goruyordu asılama dedıler ama normal yolla hamıle kaldı ıgneye ılaca ara verdıgı donemde kısmet yanı hıc uzulmeye gerek yok.
merhba canım o yazıyı bende okumustum ama hıc uygulamadım:)dollenen yumurta ole akıp gıdıcek bısı degıl:)fazla abartı bı durum orda soylenen.kı bence ılıskıye gırmekte sakınca yok.
bu sabah da regl olmadı, kahverengi akıntı çok çok azaldı, slince gelmiyor artık
sabah hergünki gibi gene test yaptım, gelebelik negatif, ovulasyon pozitif.
bende de durum budur.
Kizlar gunaydin saat 2 de esimden ve babdan snr bozucu haberler aldim.esim barda icmis sarhos olmus karinin hiride yapismis buna gdip ortaligi dagittimm...arkadaslarim kizi uyarmialar ama sarhos iste kafayi bozmus adamla...simdi esimlede konusmuyorum.suratina bakmiyorum babamda ayri muamma adamin biri kardesimi aryip anneni aldatio baban demis..manyak manyak seyler...snirlerim cok bozuk....
Ve kizlar testte yaptim. Az once sonuc pozitif...
bu sabah da regl olmadı, kahverengi akıntı çok çok azaldı, slince gelmiyor artık
sabah hergünki gibi gene test yaptım, gelebelik negatif, ovulasyon pozitif.
bende de durum budur.
merhaba dilory özellikle seni ve valentinanın yazılarını sürekli takip ediyorum,yazdıklarınız bana da mantıklı geliyor. Seni de tebrik ederim umarım ben de bu ay hamile kalırım. 2,5 yıllık evliyim 6 aydır bebek çalışmalarımız var ,27 yaşındayım.
Bence ilişkiye girmekte sakınca yok yazmışsın ya ben ovulasyon testi yapıyorum. Dün gece ikinci çizgi tamamen silik çıktı. Bu akşam da yapacağım ama muhtemelen hiç çizgi çıkmayacak. Buna rağmen ilşikiye girmeye devam edilmeli mi?
Ne yapmalı ne etmeli ne zaman gelecek bebeğimiz :) Sizlere çok özeniyoruz arkadaşlar..
Dilory tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh.
Ayyy kızlar..Bugün bat günümdü.Sabah ilk idrarla test yaptım 5dk içinde ikinci cizgi çıktı..:) ikinci testi de yaptım ikincidede çift çizgiyi gördüm..Şimdi kan tetine gidiyorum..Bana dua edin nolur inşallah değerlerimde iyi çıkarr..
cok saol canım darısı basına:) ıns sag salım bı sorun cıkmadan alırım kucagıma :) sen neler yapıyosun ?