Morallik bisi yok ya tatlim test bozukmus:)tam spriz olucak sana icimden ole geldi
ay canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :) inş. olur bu seferrrrr çok istiyorum ama hayırlşısı olsun inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morallik bisi yok ya tatlim test bozukmus:)tam spriz olucak sana icimden ole geldi
ay canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :) inş. olur bu seferrrrr çok istiyorum ama hayırlşısı olsun inş.
6 subatti son adetim.benimkide erkn dollenmis olabilir yumurtalrim fazla aktifler heralde:)elle tessti ayaktyken yapmistim yatark yapmadim.idrarda zaten wrknden herkeste cikmiyoki canim neden canini sikiyosun bnmkide silik cikti yarina daha net cikar.bekle yarin gene yap bence hic sikmaaya gerek yokki:))gelmistr bencee.
sabah seni okuyunca gaza geldim gittim aldım ama bozuk cıktı heralde hiç çizgi cıkmadı yada beceremedim heralde
ama galiba yok. bak hatırla şu rahimde sertliği ellersen bebk yok diye bi yazı vardı hani sende yapmıştın ve eline bişy gelmemişti ve gebeymişsin ama benim elime gelmiştio nedenle bunu dogru olma ihtimali var ve varsa benim bebk bu ayda gelmemiş beni tutmamış demek ki bakalım artık haayırlısı 2 gün kaldı
ben 7 şubatta regl oldum.kasığımda kramp gibi batma var ama nedense içime bi boşluk düştü,umutsuzlandım ben.
zaten vermem gereken 3-4 kilom var, sigarayı da bırakmaya gerek kalmaz diye hemen teselliler bulurum kendime :)
kızlarrrr malesef dün gece sularında kırmızılar içindeydim buayda olmadı yani hayırlısı diorum ama ne kadar olsa çooookkk üzgünüm çoookkk![]()
hıc uzulme canım benım demekkı bu ay tam hazır degılmıs vucudun allah korusun tutup sonra gıtse nolurdun dusunsene hıc moralını bozma..gun dedıgın hemen gecıyor zaten ...
sağol canım desteğin için önümüzdeki batlara dicem artık napimama dediğin doğru tutup gitmesi daha daha kötü ..
neyse bakalım inşallah diğer arkadaşlardan iii haberler alırız bari inşallah
![]()
Kızlar ben de sabah test yaptım ama test çok ilginç çıktı. Bozuk mudur nedir bilemedim. Normalde pozitif sonuçlarda test (T) yazısının altında ve C (kontrol) yazısının altında çizgiler çıkması lazım. Negatifse de C (kontrol) yazısının altında bir çizgi çıkması lazım ya benim testimde C (kontrol) yazısına yakın biri net diğeri silik iki çizgi çıktı. İlk yaptığımda ikinci silik çizgi oluşmadı, sonradan bakınca ikinci çizgiyi gördüm. Ben sonucun negatif olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da komik geldi. O kadar negatif ki yani C tarafında iki çizgi çıkmış, hiç umut yok demek istiyo sanırım:). Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Başka testimde yoktu zaten. Şimdi de işyerindeyim. Eki Görüntüle 648187 Resmi eklemeye çalıştım.
Ya bu rahim sertliğinden gebelik olup olmadığını nerden anlıyosunuz nası yapılıyo ayaktayken yazmışsınız ama nasıl :)tam nereye bakıyoz açık açık bi yazın :)meraktan çatlıyabilirim..
BELKİ İÇİNDEKİ SLİP TERS EKLENMIŞTİR.bozuk testler ortalıkta gezıyor anlasılan bu aralar sen iş çıkısı bır test daha alıp yap bence pozıtıfte olabılır 2 cızgı cıkmazdıkı yoksa negatıf olsa ıkısdıde cok net olurdu.bu benım fıkrım tabı:))
Evet canım çizgilerden birinin silik olması enteresan ama ne biliyim test tümden hatalı gibi geldi. Nedir bizim bu testlerden çektiğimiz off :))
Sadece sertlik var ben onu hissettim yani yokmu ;-(
7 gün var..inşallah hamileyimdir çok istiyorum çokk :)
daha varmıs canım benım 7 gun kala yaptıklarım negatıftı 2 gun once cıkmaya basladı benımkısı testte...az daha sabret bence ıns senınledır..