Off bilmym yaaaCanım burdaki çizgi çok belirgin. Benmki bu kadar bile görünmüyordu bana herkes hamilesin dedi ve çıktı. Bence kan testi yaptır sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off bilmym yaaaCanım burdaki çizgi çok belirgin. Benmki bu kadar bile görünmüyordu bana herkes hamilesin dedi ve çıktı. Bence kan testi yaptır sen de
Evet carsamba gunude yapmstm. Dedgn gbi ozmn daha acikti rengi bukdr belli degldi. Ama bugn leke gelnce adet olcm die korktm. Su ana kadr leke disinda bsey gelmdi. Sadce sol kasgmda hafif bi agri var okdrSiz daha once de test paylasmis miydiniz sanki gordum sizin testi. Bu daha da koyulmus. Muhtemelen iki gune c deki kadar koyulur. Tebrikler :)
Oooooooooo hamilesin işte pazartesi kan testi ver artikkBak sabahki test bu
Ayy insallah yaa ooofOooooooooo hamilesin işte pazartesi kan testi ver artikk
Yerlesme kanı olabilir o canim inşallah devami gelmez bebisin tutunur sana :)Evet carsamba gunude yapmstm. Dedgn gbi ozmn daha acikti rengi bukdr belli degldi. Ama bugn leke gelnce adet olcm die korktm. Su ana kadr leke disinda bsey gelmdi. Sadce sol kasgmda hafif bi agri var okdr
Evet cnm tebriklerrrKızlar kan tahlili yaptırdım. Sonuç 51 çıktı. Hala inanamadım çok yeni sanırım.
Bana da dua ettAyy insallah yaa ooof
Hamilesiniz hayırlı olsun Allahsaglıkla tamamına erdirsin.
Ederm tabiii insallah hamileyzdr ya:)Bana da dua ett
Insallah insallah cok istyrm yaa. Bide bgn ruyamda gordm bi kizim vardi 1 2 yaslarnda bahcede oynyodu faln:)Yerlesme kanı olabilir o canim inşallah devami gelmez bebisin tutunur sana :)
Innssaaaaallaaahhhh:)Yerlesme kanı olabilir o canim inşallah devami gelmez bebisin tutunur sana :)
Benden sana tavsiye hemen dr gitme 2 yada3hafta sonra git.Yoksa cok hirpalanılıyor altan bakmak 3hafta sonra gidersen kalp atışınıda duyarsınız karar sizin .Merhaba kizlar regliye gore hesaplayinca 4hafta6gun cikiyordu.bugun gittim sonunda kanda ucbinler cikti.oda 3 haftalik demekmis...
Kese gorunmedi.haftaici gorunecekmis.yine gitcem..
Hayırlı olsun hamilesiniz.Bak sabahki test bu
Insallah yaa baklm. Sabh lekede gelmyo artk sukur. Adet olmzsaam super:)Hayırlı olsun hamilesiniz.
Belli gebelik var hamilesin inş.yarın yıne yap icin rahatlar cizgi daha belirgin olur.Insallah yaa baklm. Sabh lekede gelmyo artk sukur. Adet olmzsaam super:)
Sizdede gebelik gorünüyor sabah yapın tekrar paylaşin iyice belli olur.Yorumlarımızı daha rahat yaparız.Kızlar benim de bat 6 ekim di bugün test yaptım ama bilemedim sizce nedir?
Alttan bakmadi saolsun gerek gormedi. Simdilik sadece keseyi gorecekmis.ne yiyeyim ne iceyim,folik tavsiye edecek mi,birde emin olamadim kan yaptirayim dedim. Benim ilk olacak hanimlar.tavsiyeler kabul edilirBenden sana tavsiye hemen dr gitme 2 yada3hafta sonra git.Yoksa cok hirpalanılıyor altan bakmak 3hafta sonra gidersen kalp atışınıda duyarsınız karar sizin .
Yeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi yaBelli gebelik var hamilesin inş.yarın yıne yap icin rahatlar cizgi daha belirgin olur.