Benimde esim geldi erken ama yine adetin 17 21 22 de oldu 2 gunde 1 olmuyor ve ben catlatma ignesi olmayinca yumurtlamami anlamiyorum bide esiminde benimde bu meseleye cani skldi bunaldik biraz artik bebek icin değil normal istersek oluyor valla cok da rahatim Rabbim hayirli gördüğü zamanda nasio etsin insYok ben kullanmadım bu ay bizde birlikte olamadık yum.günlerinde. adetin 7,9,19,20 günlerinde oldu en olmyck zamanlrda yani. eşim yoktu benimde evde. Bi dahaki ay inşallah
Cnm belirtim yok..nisan ayinda kimyasal gebelik yasafim..Belirtin var mi canim
Benimde esim geldi erken ama yine adetin 17 21 22 de oldu 2 gunde 1 olmuyor ve ben catlatma ignesi olmayinca yumurtlamami anlamiyorum bide esiminde benimde bu meseleye cani skldi bunaldik biraz artik bebek icin değil normal istersek oluyor valla cok da rahatim Rabbim hayirli gördüğü zamanda nasio etsin ins
aynen öyle bu da bizim imtihanımız:)Hersey nasip gercekten canim bazen ben bile bikiyorum valla. Kimisi bi kere korunmaz kalir
aynen öyle bu da bizim imtihanımız:)
cumartesi yaptım test negatif cıktı bugün de hasta oldum zaten ben bikac ay zaten doktoru bıraktım biraz kendimi dinliyorumCanim naptn adet oldnmu test yaptnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?