Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.Sat 9mart.Bat 8-9 nisan gibi.Mende dun,bu gun baya akinti var.Ovulyasyonum 4-5gun onceydi.Simdiki akintiya anlam veremedim.Acaba yenidenmi oluyo?Cevap verirseniz sevinirim.Bu arada 2gundur goguslerim baya aciyo.Ve cok halsizim.

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Hic baslamadi ki ne mide bulantisi ne tiksinme ne kusma oynaya oynaya hamilelik yasiyorum arkadasim insallah guzel haber gelsin senden de dualarimdasin sana lina dua etsin bana ne dualar etti valla rabbim seviyor onu bem cok dua aldim dualarla geldi benim mercimegim
Ediyorum etmem mi kartalice41 kartalice41 hep aklımda canımsınız ikinizde ❤hepinize dua ediyorum

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Amiiiiiin

Aminnn ♡♡

Ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah bitanem benim :anneadayı::KK200:,

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun
Amin kuzum Allah kabul etsin inşallah

Aminnn Allah razı olsun meleğim benim :KK200:

X