- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.901
ay ama cok keyıflı test yapmak :)
Valla içimde dert olacağına yapıp rahatliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ama cok keyıflı test yapmak :)
kartalice41 canımm naptın test ne durumda?
ayyy hadi hayırlısı inşalah çift çizgiyi görürsün canımDaha yapmadım canım yarın yapicam nasipse :)
ayyy hadi hayırlısı inşalah çift çizgiyi görürsün canım
Insallah vardir arkadasim seninde muglulugunu yasayalim rabbim nasip etsin dualarla gelsin insallahİnşallah canım zannetmiyorum ama yanindaha erken ama olursa da güzel olur daha asilamamin 11.gunu
Insallah vardir arkadasim seninde muglulugunu yasayalim rabbim nasip etsin dualarla gelsin insallah
Insallah vardir arkadasim seninde muglulugunu yasayalim rabbim nasip etsin dualarla gelsin insallah
Hic baslamadi ki ne mide bulantisi ne tiksinme ne kusma oynaya oynaya hamilelik yasiyorum arkadasim insallah guzel haber gelsin senden de dualarimdasin sana lina dua etsin bana ne dualar etti valla rabbim seviyor onu bem cok dua aldim dualarla geldi benim mercimegimSen nasılsın başladı mı asermeler
Ediyorum etmem mi kartalice41 hep aklımda canımsınız ikinizde ❤hepinize dua ediyorumHic baslamadi ki ne mide bulantisi ne tiksinme ne kusma oynaya oynaya hamilelik yasiyorum arkadasim insallah guzel haber gelsin senden de dualarimdasin sana lina dua etsin bana ne dualar etti valla rabbim seviyor onu bem cok dua aldim dualarla geldi benim mercimegim
AmiiiiiinOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Aminnn ♡♡Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
İnşallah meleğim ☺Ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah bitanem benim ,
Amin kuzum Allah kabul etsin inşallahOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun