- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.061
Vallahi hic iyi degilim agridan kivraniyorum canim iyiki anestezili yaptirmisim
Temiz cikti kuzum cok sukur ama hala agridan egilip dogrulamiyorum su gibi kanamam var yatak carsaf kan golu olmustu hastanededeAA niye o kadar ağrın oldu bnm aazicik oldu anestezi yapptirmadigimm halde dışarda bile gezdim ne dedi doktor ne çıktı temiz mi
Temiz cikti kuzum cok sukur ama hala agridan egilip dogrulamiyorum su gibi kanamam var yatak carsaf kan golu olmustu hastanedede
Yok canim hic ilac vermediAllah Allah acaba tikaliydi da açtı mi da o kdar kanama oldu bnde hiç olmadı bnm tıkanıklığı acamiyacagi bir yerdeydi Allah şifa versin inşallah tez vakitte geçer canım antibiyotik verdi mi doktorun
o kadar kanama olması cok enteresan. hala agrın olması da. çünkü normalde yarım saaat sürüyor agrı. acaba anesteziden dolayı mı bu kadar agrın oldu?Temiz cikti kuzum cok sukur ama hala agridan egilip dogrulamiyorum su gibi kanamam var yatak carsaf kan golu olmustu hastanedede
sanada gecmiş olsun canım. sen yeni mi cektirdin filmi? tıkanıklık nerdeymiş ki? ben iki ay önce cektirdim. ceken adam hersey normal demıstı. doktoruma gösterdim dediiki yarım rahimlisin. şüpheye düşünce bir baska doktora daha gösterdim. dediki yok rahimin normal yan durdugu için yarı rahim gbi görünüyr ama arada perde olabilir dedi. herkes farklı bır yorumda bulununca tekrar rahim filmi cektirmeye karar verdim daha iyi bir merkezde. afakanlar bastı öfffAllah Allah acaba tikaliydi da açtı mi da o kdar kanama oldu bnde hiç olmadı bnm tıkanıklığı acamiyacagi bir yerdeydi Allah şifa versin inşallah tez vakitte geçer canım antibiyotik verdi mi doktorun
Yok canim hic ilac vermedi
o kadar kanama olması cok enteresan. hala agrın olması da. çünkü normalde yarım saaat sürüyor agrı. acaba anesteziden dolayı mı bu kadar agrın oldu?
sanada gecmiş olsun canım. sen yeni mi cektirdin filmi? tıkanıklık nerdeymiş ki? ben iki ay önce cektirdim. ceken adam hersey normal demıstı. doktoruma gösterdim dediiki yarım rahimlisin. şüpheye düşünce bir baska doktora daha gösterdim. dediki yok rahimin normal yan durdugu için yarı rahim gbi görünüyr ama arada perde olabilir dedi. herkes farklı bır yorumda bulununca tekrar rahim filmi cektirmeye karar verdim daha iyi bir merkezde. afakanlar bastı öfff
Yan niye duruyormus ki rahmin canım bence bı araştırma devlet hastanesi varsa oraya bı prof.a gozuk belki rahim terstir o da gebelige engel bı durum bnm tıkanıklık yumurtalık ve tüpün bağlandığı yerde sağ taraf ilacı verince şişti sonra yavaş yavaş tıkanıklığın olduğu yerden çıktı öyle şişen tüp olunca ameliyatla alınıyormus gebelik oluşunca orda bebeği zehirleyen bı sıvı birikiyormus ama herkeste olmuyor dedi doktor bı daha düşük yaparsan alırız dedi
Canım bilmiyorum ki nedenyan durdugu konusunda birşey söylemedi. zaten profa gittim ama filmin kalitesi iyi değildi sanırım. Çünkü hepsi şöyle olabilir böyle olabilir diyor.O nedenle tekrar çektircem.
Canım nerde çektirdiğin önemli.yeni cihazla çektirirsen hiç acısı yok.ben. Arastırma hastanesinde cektirdim hem çok canım yandı hemde film düzgün cıkmadıSelam kızlar BAT 10. Eğer klomen olmazsa iğne o da olmazsa dr benden de rahim filmi isteyecek. Çok kolay dedi. Muayene olur gibiymiş
Canım nerde çektirdiğin önemli.yeni cihazla çektirirsen hiç acısı yok.ben. Arastırma hastanesinde cektirdim hem çok canım yandı hemde film düzgün cıkmadı
Ben agri konusunda dayaniksizim galiba biraz nazmi yapiyorum bilemedim kendimi dogum yapmis gibi hissediyorumo kadar kanama olması cok enteresan. hala agrın olması da. çünkü normalde yarım saaat sürüyor agrı. acaba anesteziden dolayı mı bu kadar agrın oldu?
sanada gecmiş olsun canım. sen yeni mi cektirdin filmi? tıkanıklık nerdeymiş ki? ben iki ay önce cektirdim. ceken adam hersey normal demıstı. doktoruma gösterdim dediiki yarım rahimlisin. şüpheye düşünce bir baska doktora daha gösterdim. dediki yok rahimin normal yan durdugu için yarı rahim gbi görünüyr ama arada perde olabilir dedi. herkes farklı bır yorumda bulununca tekrar rahim filmi cektirmeye karar verdim daha iyi bir merkezde. afakanlar bastı öfff
Kanamam kesildi canim cok az akinti gibi geliyorbana antibiyotik başladı doktor flimden sonra neyse tıkanıklığın yoksa inşallah hemencik kırdın hamile flimden sonra kalan çok var canım ama doktoru bı ara kanama ağrı devam ediyor diye
Yan niye duruyormus ki rahmin canım bence bı araştırma devlet hastanesi varsa oraya bı prof.a gozuk belki rahim terstir o da gebelige engel bı durum bnm tıkanıklık yumurtalık ve tüpün bağlandığı yerde sağ taraf ilacı verince şişti sonra yavaş yavaş tıkanıklığın olduğu yerden çıktı öyle şişen tüp olunca ameliyatla alınıyormus gebelik oluşunca orda bebeği zehirleyen bı sıvı birikiyormus ama herkeste olmuyor dedi doktor bı daha düşük yaparsan alırız dedi
Canım naz yaptıgını sanmam belliki canın cok yanmış belki tıkanıklık vardıysa acıldıysa ondan agrımıstırBen agri konusunda dayaniksizim galiba biraz nazmi yapiyorum bilemedim kendimi dogum yapmis gibi hissediyorum
Kanamam kesildi canim cok az akinti gibi geliyor
Ya hayatimda boyle bir agri cekmedim ben canim bugun belim cok agriyor adet olacakmisim gibi agri var cok siddetli doktoru aradim normal dedi esinle bi kac gun birlikte olma dediCanım naz yaptıgını sanmam belliki canın cok yanmış belki tıkanıklık vardıysa acıldıysa ondan agrımıstır