Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay soğan kürü yapıcam tedaviye hazırlık kis iltihap falan varsa temizlesin. Birde şu combi falan garip bi ismi var bi vitamin onu kullanıcam araştırdım baya faydasını gören çok burda forumlarda da var. Eşime de yine proxceed e vitamini çinko ve keçiboynuzu özü başlıycam spermleri de arttırmak lazım 1 ayı böyle geçirelim bakalım
Soğan kürü bende yapsam iyi olur hem adet söktürücü etkisi de var onun galiba değil mi ?

İnofolic combi kızlar ilk sayfaya bakın topiğe msj attım ilk sayfada şuan kullandığı ay hamile kalanlar var bu vitamini
Önce kendimi temizlerim iltihap falan varsa falan sonra da eşime takviyeler bakalım teşekkür ederim canım. İdrar yolu enfeksiyonum olduğunu düşünüyorum aslında.Doktor bi fitil tarzı bişey vermişti ama kutuda 6-7 tane vardı onu kullanırken arada regl oldum bitti falan derken tam düzenli kullanamamıştım. Yani tedavi ettiğini sanmıyorum

Canım dün gece adet olacak gibi pembe leke geldi. Normalde adetim hep öyle başlar sabaha söker. Ama sökmedi. Test yaptım negatif çıktı. Çatlatma iğnesinin 13üncü günü. Etkisi geçmiş ama hamilede değilim :KK43: iki gün var adetime :KK43:
Canım,15.günü yap bır daha testi bel ki gec döllenmedir

Canım pembe ya da kahverengi birkac damla leke Yerleşme kanaması olabilir,inşallah hayırlı haberler verırsın
Öyle alıştım ki negatif sonuçlara. Bu ay ilk tedaviydi canım. Doktor bu ay hamile kalmazsan Eylül ayında gelme vücut dinlensin ilaç vermek istemiyorum ama gün aşırı ilişki devam edin dedi. Eylülde hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Beklemekten başka çare yok. Sürekli wc gidip bakıyorum :KK43:

Öyle alıştım ki negatif sonuçlara. Bu ay ilk tedaviydi canım. Doktor bu ay hamile kalmazsan Eylül ayında gelme vücut dinlensin ilaç vermek istemiyorum ama gün aşırı ilişki devam edin dedi. Eylülde hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Beklemekten başka çare yok. Sürekli wc gidip bakıyorum :KK43:
İnşallah Rabbimin izniyle hamile kalmışsındır gec döllenmedir canım seni cok iyi Anlıyorum

Kızlar bende hala yumurtam catladi mi diye bekliyorum ama akintim falan yok catlamadi anlaşılan adetime 8 gün kaldı ve bu kadar geç zamana kalmaz diye düşünüyorum çünkü 26 günde bir regl oluyorum
Canım herkeste akıntı öyle çok olmaz bnde de olmamıştı çok azdı elinle kontrol ediyomusun çnkü bazılarının iç çamaşırına falan geçmez

X