- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.041
Evet bide öyle dene ben de deniycem yazarız buraya bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bide öyle dene ben de deniycem yazarız buraya bakalım
Evet bende denerim diye aldım önümüzdeki ay için ilk defaHiç denememiştim bu ay denicem bende ilk
Soğan kürü bende yapsam iyi olur hem adet söktürücü etkisi de var onun galiba değil mi ?Bende bu ay soğan kürü yapıcam tedaviye hazırlık kis iltihap falan varsa temizlesin. Birde şu combi falan garip bi ismi var bi vitamin onu kullanıcam araştırdım baya faydasını gören çok burda forumlarda da var. Eşime de yine proxceed e vitamini çinko ve keçiboynuzu özü başlıycam spermleri de arttırmak lazım 1 ayı böyle geçirelim bakalım
Aynen cnm eşine de proxceed düşünebilirsinizSoğan kürü bende yapsam iyi olur hem adet söktürücü etkisi de var onun galiba değil mi ?
Önce kendimi temizlerim iltihap falan varsa falan sonra da eşime takviyeler bakalım teşekkür ederim canım. İdrar yolu enfeksiyonum olduğunu düşünüyorum aslında.Doktor bi fitil tarzı bişey vermişti ama kutuda 6-7 tane vardı onu kullanırken arada regl oldum bitti falan derken tam düzenli kullanamamıştım. Yani tedavi ettiğini sanmıyorumİnofolic combi kızlar ilk sayfaya bakın topiğe msj attım ilk sayfada şuan kullandığı ay hamile kalanlar var bu vitamini
Evettt canım yazarsın adım adım bidahaki ay da beraber bekleriz yineŞu inofolic combiyi deniycem bu ay.
Ayy bu ay çok şey var yapacağım başarılar bana
Ne olduki cnm hayırdırHiç biriniz bana cevap vermiyorsunuz.yazdıklarımı kimse görmüyor. Ölcem sıkıntımdan moralim çok bozuk :'(
Bişey dicem inanmıcaksın yine kesildi benim kahverengi ya deli olucam ben anlamadım gitti bu ay ne oluyor. Korkuyorum ya inş ciddi bir sorun yokturEvettt canım yazarsın adım adım bidahaki ay da beraber bekleriz yine
Canım dün gece adet olacak gibi pembe leke geldi. Normalde adetim hep öyle başlar sabaha söker. Ama sökmedi. Test yaptım negatif çıktı. Çatlatma iğnesinin 13üncü günü. Etkisi geçmiş ama hamilede değilim iki gün var adetimeNe olduki cnm hayırdır
Canım,15.günü yap bır daha testi bel ki gec döllenmedirCanım dün gece adet olacak gibi pembe leke geldi. Normalde adetim hep öyle başlar sabaha söker. Ama sökmedi. Test yaptım negatif çıktı. Çatlatma iğnesinin 13üncü günü. Etkisi geçmiş ama hamilede değilim iki gün var adetime
Hiç umudum yok canım. Pembe leke geldi ya umudum söndü.Canım,15.günü yap bır daha testi bel ki gec döllenmedir
Canım pembe ya da kahverengi birkac damla leke Yerleşme kanaması olabilir,inşallah hayırlı haberler verırsınHiç umudum yok canım. Pembe leke geldi ya umudum söndü.
Öyle alıştım ki negatif sonuçlara. Bu ay ilk tedaviydi canım. Doktor bu ay hamile kalmazsan Eylül ayında gelme vücut dinlensin ilaç vermek istemiyorum ama gün aşırı ilişki devam edin dedi. Eylülde hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Beklemekten başka çare yok. Sürekli wc gidip bakıyorumCanım pembe ya da kahverengi birkac damla leke Yerleşme kanaması olabilir,inşallah hayırlı haberler verırsın
İnşallah Rabbimin izniyle hamile kalmışsındır gec döllenmedir canım seni cok iyi AnlıyorumÖyle alıştım ki negatif sonuçlara. Bu ay ilk tedaviydi canım. Doktor bu ay hamile kalmazsan Eylül ayında gelme vücut dinlensin ilaç vermek istemiyorum ama gün aşırı ilişki devam edin dedi. Eylülde hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Beklemekten başka çare yok. Sürekli wc gidip bakıyorum
İnşallah. Umudum tükendi bu ay için hayırlısı artık. Sende mi tedavi görüyorsun canımİnşallah Rabbimin izniyle hamile kalmışsındır gec döllenmedir canım seni cok iyi Anlıyorum
Canım herkeste akıntı öyle çok olmaz bnde de olmamıştı çok azdı elinle kontrol ediyomusun çnkü bazılarının iç çamaşırına falan geçmezKızlar bende hala yumurtam catladi mi diye bekliyorum ama akintim falan yok catlamadi anlaşılan adetime 8 gün kaldı ve bu kadar geç zamana kalmaz diye düşünüyorum çünkü 26 günde bir regl oluyorum