Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çok detaylı bilgi vermişsiniz Allah razı olsunMerhaba ben bu yoldan çok geçtim klomendir femaradır vs.. glifor un muadili Matofin vardı insülin direnci için lütfen bu hapı kullanırken şeker ve hamur tüketmemeye bak yoksa iki katını geri alırsın kilo olarak. Bu ilaç iştahını kapatacak ve zayıflatacaktır seni , bol su içmen yumurtalıkları çalıştıracaktır. Bende kilo verdim kilo verdikçe yumurtalık fonksiyonları normal hale gelecektir ayretten eğer alma şansın varsa eczaneden inositol takviyesini al kendine yumurtalıkların kaliteleşmesine felan baya yardımcı bu tüm ilaçları kullanırken bu inositol takviyesini de içiyordum her gittiğimde yumurtalar 18-22 mm kadar büyük oluyordu sonra iğne vuruyodum çatlaması için herkesin bedeni bir değil ama faydalı onu söyleyebilirim güzel gelişmeler olur umarım![]()
İnşallah teşekkür ederimÜzülme canım daha zamanı var demekki inş önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız
insallah en yakin zamanda bekledigin guzel haberi alirsin canim benim burda tanidigim bekleyen herkes insallah en kisa zamanda pozitifi gorur hayirlisiyla herkesin haberini beklemeye devam edicem burdaNegatif çıktı. İnş diğer ay sağlıkla gelir . Bana da dua eder misin![]()
insallah gec dollenmedir kuzumBugün gecikmenin 3. Günü kızlar hâlâ olmadım
İnşallah canımminsallah gec dollenmedir kuzum![]()
7 gün geçtikten sonra bidaha test yap canım ozaman net çıkar geç döllenme olmuştur belki bende 1 eylülü bekliyorum bakalım bu ay ne olcak ısrarla test yapmıyorum geçen ayda 3 gün gecikmiştiBugün gecikmenin 3. Günü kızlar hâlâ olmadım
İnşallah canım bekliyorum bakalım7 gün geçtikten sonra bidaha test yap canım ozaman net çıkar geç döllenme olmuştur belki bende 1 eylülü bekliyorum bakalım bu ay ne olcak ısrarla test yapmıyorum geçen ayda 3 gün gecikmişti
Hiç belli olmuyor İnan herkesin bünyesi farklı hiç takıp düşünme. Benim her ay kasık ağrım tık tık atmalarım olur hafif hafif ama 1.5 yıldır yok gebelik falanumidim azaliyor gibi hamile kalanlar genelde kasik agrisi yasiyorlarmis tik tik atma oluyormus bel agrisi vs bende hicbisi yok
bu sabah yaptim 3 gun kala merak insanin pesini birakmiyor..
kuzum benim catlama gununden beri gecmeyen gogus agrim var ve sertlik var gogsumde son birkac gundur de kasik batmasi yasiyorum o kadar onun disinda bulantim koku hassasiyetim vs
Ben ilk hamileliğimde kaset testi 2 gün önce yapmıştım dayanamayıp ikinci çizgi çok silik değildi bence yumurtlama günü tutmuşsa eğer testte çıkıyorEvet, 30'uydu. 2 gün önce yapmıştım kaset test negatifti, erken gebelik testi deneyeceğim yarın :')
Rica ederim canım , Doktor öyle diyorsa uyman tabi ki normal ama garanti olsun diye alabilirsin zararı olcağını düşünmüyorum inositolün ,özellikle yumurtaların gelişmiyorsa tam tersine faydalı olabileceğine inanıyorum hamuru ve şekeri kesip yürüyüş yapman harika bu aradaÇok teşekkür ederim çok detaylı bilgi vermişsiniz Allah razı olsunİnositol geçen ay kullandım bu ay elimde var ama doktor glifor varsa ona çok gerek yok dedi 3 kg verdim diyebilirim hamuru ve şekeri kestim yürüyüşe çıkıyorum inşallah iyi gelir
![]()
Erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Artık eminim bu ay da olmadığına...Ben ilk hamileliğimde kaset testi 2 gün önce yapmıştım dayanamayıp ikinci çizgi çok silik değildi bence yumurtlama günü tutmuşsa eğer testte çıkıyor
merhaba evet gercekten belli olmuyormus pek bi belirtim yok ama 3 gundur testte pozitif goruyorum yarin kan vermeye gidecegim tek ayrimim goguslerim oldu regl zamani oldugundan farkli yumurtlamadan itibaren gogus hassasiyetim hic gecmedi simdi daha da artti.. insallah herkes en hayirli zamanda haberini alirHiç belli olmuyor İnan herkesin bünyesi farklı hiç takıp düşünme. Benim her ay kasık ağrım tık tık atmalarım olur hafif hafif ama 1.5 yıldır yok gebelik falan![]()
hayirlisi olsun canim insallah onumuzdeki ay guzel haberler verirsin bize donguler cabuk geliyor zatenErken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Artık eminim bu ay da olmadığına...
Benim 13. Ayımdı. Bu ay artık aşılamaya geçeceğiz... İnşaAllah tutarhayirlisi olsun canim insallah onumuzdeki ay guzel haberler verirsin bize donguler cabuk geliyor zatenen hayirli zamanda gelsin insallah
![]()
insallah canim benim icini ferah tutBenim 13. Ayımdı. Bu ay artık aşılamaya geçeceğiz... İnşaAllah tutar![]()
Kan verdin mi? Senin durumun nasıl?insallah canim benim icini ferah tut![]()
merhaba, biz ilk kez korunmasız ilişki denedik ve ben o dediğiniz uygulamaya göre denedim ayy siz şimdi böyle yazınca tüh ya dedim ovulasyon testi ile mi ilerlemek gerekiyor kesin olması içinUfak bir tüyo, diyelim uygulama size 25 ağustosta regl olabilirsin diyor ya, 23 de de olabilirsin, 28 de de, işte o 25 den 14 ü çıkar, ayın 11 ine denk geliyor. Ama 3 eksik 3 fazla adetin gün değiştirebilir. Yani ayın 8 inden ayın 15 ine herhangi bir gün senin yumurtlama günün olabilir![]()