- 13 Mart 2023
- 2.610
- 1.270
- 53
- 25
benim sabahlari bel kasik agrim oluyo sanki adet olmus gibi geciyo sonra gogus hasasiyeti var birazda istesende belirti var mi kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sabahlari bel kasik agrim oluyo sanki adet olmus gibi geciyo sonra gogus hasasiyeti var birazda istesende belirti var mi kuzum
Evet gün aşırı deniyoruz kısmet ben test alıp cok kafa yormak takmak istemiyorum daha yeni basladık denemeye zaten strese sokuyor aşırı takip beni :)Her ay yumurtlama dönemi değişebilir günleri kaçırmak istemiyorsanız ovulasyon testi ile takip edebilirsin ya da gün aşırı ilişkide yakalama ihtimali daha yüksek
Evet, 30'uydu. 2 gün önce yapmıştım kaset test negatifti, erken gebelik testi deneyeceğim yarın :')senin bat ne zamandi canim30u muydu? test yaptin mi?
hayirlisi olsun insallah bebis vardirbenim sabahlari bel kasik agrim oluyo sanki adet olmus gibi geciyo sonra gogus hasasiyeti var birazda iste
aslinda testler strese sokmuyor ya bence hatta insani rahatlattigini duaunuyorum ne zaman catladim kacirdim mi stresi olmuyor tarihler de net belli oluyor ben ovulasyon testiyle gittim 2 ayEvet gün aşırı deniyoruz kısmet ben test alıp cok kafa yormak takmak istemiyorum daha yeni basladık denemeye zaten strese sokuyor aşırı takip beni :)
Canım günaydın , sıkma canını hayırlısı olsun inşallahKizlar sağ kasigim ağrıyor ve akşamdan beri ishalin gaz da var demin de pembemsi akıntılı kan geldi sanırım adet oluyorum ben bu ay da olmadi
kuzum sende bi degisiklik var mi regl oldun muCanım günaydın , sıkma canını hayırlısı olsun inşallah
Sıkmıyim da elimde değil yumurtlama çatlama günleri hepsi tamam ama nasıl tutmadı anlamadimCanım günaydın , sıkma canını hayırlısı olsun inşallah
hangi ovü testini kullandınızHerkese merahaba 3 aydir cocuk istiyoruz (bu 3. ayimiz) ovulasyonla 2. deneyisimiz. Bu surecte beni en cok yoran sey beklemek oluyor konu acayim en azindan bi belirtim oldugunda gunluk tarzi yazarim benimle beraber bekleyen arkadaslarla sohbet ederiz diye dusundumilk ay takvimle denedik olmadi o surecte cok da arastirma yaptim olmayinca cok uzuldum 2. ay ovulasyonla takip ettim ama kafaya hic takmadim cunku tatildeydim keyfim cok yerindeydi ama yine olmadi. Bu ay evdeyim ve zaman gecmiyor…catlama gunum 18 agustos bat’im da 31 agustos. yumurtlama ve catlama gununu degerlendirdik. Bu ay farkli olarak 4 gundur gogsumde hassaslik var bu normalde regl oncesi baslar ve sag kasigimda yine yumurtlamadan beri (4 gundur) gecmeyen ufak bir agri var batma seklinde. diger aylar bunlar olmayinca bi umutlandim gibi oldu. Umarim bu sefer olur
![]()
Kuzum günaydın . Evet geldi sabah malesef ama hayırlısı olsun diyorum . Sen tekrar yaptın mı test , koyulaşmaya gördün mi canımkuzum sende bi degisiklik var mi regl oldun mu
gordum kuzum atayim sana. gecikmemesi iyi olmus surecin uzamaz hemen yeni yumurtlama donemin gelirKuzum günaydın . Evet geldi sabah malesef ama hayırlısı olsun diyorum . Sen tekrar yaptın mı test , koyulaşmaya gördün mi canım
Nasip değilmiş demekten başka çaremiz çok canım . Benimde geldi sabah hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsunSıkmıyim da elimde değil yumurtlama çatlama günleri hepsi tamam ama nasıl tutmadı anlamadim
Merhaba ben bu yoldan çok geçtim klomendir femaradır vs.. glifor un muadili Matofin vardı insülin direnci için lütfen bu hapı kullanırken şeker ve hamur tüketmemeye bak yoksa iki katını geri alırsın kilo olarak. Bu ilaç iştahını kapatacak ve zayıflatacaktır seni , bol su içmen yumurtalıkları çalıştıracaktır. Bende kilo verdim kilo verdikçe yumurtalık fonksiyonları normal hale gelecektir ayretten eğer alma şansın varsa eczaneden inositol takviyesini al kendine yumurtalıkların kaliteleşmesine felan baya yardımcı bu tüm ilaçları kullanırken bu inositol takviyesini de içiyordum her gittiğimde yumurtalar 18-22 mm kadar büyük oluyordu sonra iğne vuruyodum çatlaması için herkesin bedeni bir değil ama faydalı onu söyleyebilirim güzel gelişmeler olur umarımKızçelerim ben cuma günü gittim çok şükür kistim yok olmuşletu verdi glifor verdi ve folibol verdi yumurta gelişsin çatlasın diye letu da femaranın aynısı sadece farklı firmalarmış. Cumaya kadar kullanıp kontrole gideceğim yumurta büyümüşse çatlatacak. Veee zayıflamam gerekiyormuş
![]()
Amin inşallahNasip değilmiş demekten başka çaremiz çok canım . Benimde geldi sabah hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun![]()
innovita kullandim benhangi ovü testini kullandınız
Negatif çıktı. İnş diğer ay sağlıkla gelir . Bana da dua eder misintesekkur ederimpredoctor erken gebelik testi ustteki de innovita ovulasyon testinin yaninda gelmisti 5 tane normal test