BAT bekleme iskencesi :)

Ah baciko sen yolu bitirmişsin ne güzel :) seninki en güzeli
Belirtisiz en azından bu kadar düşünmezsin . Benim kasıklarım ağrıyor eşime ah var var hissediyorum diyorum aradan yarım saat geçiyor sağ kasığım ağrıyor ya yok işte bak ikisi birlikte ağrıyor birinin ağrıması lazım diyorum 😂biraz manyak gibi oldum açıkçası . Geçen ben de bir değişiklik var mı diyorum eşime yok diyor hadi bakalım nasıl yok . Şu süreçte olan eşlerimize oluyor galiba 😂
Aynı beni anlattın şuan, ama benim kasıklarımda batma gibi bişey oluyor kısa süreli ağrı da değil, takvime göre bugün regl olmam gerekiyor hadi 2 gün geciksin diyelim bekliyorum bakalım , ama regl olcakmış gibi de hissediyorum kendimi belirsizlik yordu ya

Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 11.gün dün test yaptım negatif umarım pozitife döner göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ve uyku halı var ama adet olacağımı hissediyorum ınsallah olmam ve tutmuştur

Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 11.gün dün test yaptım negatif umarım pozitife döner göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ve uyku halı var ama adet olacağımı hissediyorum ınsallah olmam ve tutmuştur
insallah kuzum erken gebelik mi yaptin? birkac gun tekrar et insallah pozitife doner 🙏🏻

Ovulasyon testinin içinden olan gebelık testınden yaptım kuzum şimdi dedim acaba alsam yarın sabah ilk idrarla mı denesem
insallah kuzum erken gebelik mi yaptin? birkac gun tekrar et insallah pozitife doner 🙏🏻

Kızlar merhaba 1 eylülde regl olmam gerekiyor göğüslerimde halkalar büyüdü sağ kasıkta batma inanılmaz bel ağrısı ve akıntı fazlalaştı dayanamayıp birazdan erken test yapacağım inş bu ay tutmuştur

Kızlar merhaba 1 eylülde regl olmam gerekiyor göğüslerimde halkalar büyüdü sağ kasıkta batma inanılmaz bel ağrısı ve akıntı fazlalaştı dayanamayıp birazdan erken test yapacağım inş bu ay tutmuştur
Ah inşallah inşallah bizede at mutlaka hayırlısı ile pozitif göreceksin inşallah

merhaba, biz ilk kez korunmasız ilişki denedik ve ben o dediğiniz uygulamaya göre denedim ayy siz şimdi böyle yazınca tüh ya dedim ovulasyon testi ile mi ilerlemek gerekiyor kesin olması için
Yumurtlama günlerini bilmen gerekiyor, ben ovulasyon testi kullanmadım, adet düzenime göre o şekilde oldu, ben uygulamaya güvenip o gün yumurtlamam yok dedim ama o gün yumurtlamisim, çok güvenmemek lazım yani

merhaba evet gercekten belli olmuyormus pek bi belirtim yok ama 3 gundur testte pozitif goruyorum yarin kan vermeye gidecegim tek ayrimim goguslerim oldu regl zamani oldugundan farkli yumurtlamadan itibaren gogus hassasiyetim hic gecmedi simdi daha da artti.. insallah herkes en hayirli zamanda haberini alir 🤲🏻
Çok güzel maşşaallah ne mutlu kanda da güzel değerleri görürsünüz inş . Darısı başıma

11. gunde gordum kuzum ama herkeste ayni olmaz diye dusunuyorum belli belirsiz silik bi cizgi gormustum burda fotografi var birkac gun testlerini tekrarla insallah pozitife doner 🙏🏻
Benim dün yumurta çatlamasından sonra 10. Günümde. Erken gebelikte çıkmadı. Kesin yok diyordum ama bir ümitlendim şu an 🙏

Back