- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Hadi inşallah kuzum ya11. gunde gordum kuzum ama herkeste ayni olmaz diye dusunuyorum belli belirsiz silik bi cizgi gormustum burda fotografi var birkac gun testlerini tekrarla insallah pozitife doner![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah kuzum ya11. gunde gordum kuzum ama herkeste ayni olmaz diye dusunuyorum belli belirsiz silik bi cizgi gormustum burda fotografi var birkac gun testlerini tekrarla insallah pozitife doner![]()
10. gunde cikmaz bence yaBenim dün yumurta çatlamasından sonra 10. Günümde. Erken gebelikte çıkmadı. Kesin yok diyordum ama bir ümitlendim şu an![]()
Demi bende aynı şekilde inşallah güzel haberle gelırızBenim dün yumurta çatlamasından sonra 10. Günümde. Erken gebelikte çıkmadı. Kesin yok diyordum ama bir ümitlendim şu an![]()
İşte sizinki adete üç gün kala çıkmıştı ya bende o yüzden denemiştim ama sizinki çıktığına göre benimki yok herhalde artık bunu kabul etmem gerek10. gunde cikmaz bence yabilemedim cok erken
İnş bir mucize olurDemi bende aynı şekilde inşallah güzel haberle gelırız![]()
ben anlamadim simdi kuzum sen catlamadan 10 gun sonra mi yaptin 11 gun sonra mi?İşte sizinki adete üç gün kala çıkmıştı ya bende o yüzden denemiştim ama sizinki çıktığına göre benimki yok herhalde artık bunu kabul etmem gerek![]()
Fotoda hiç belli olmuyorki çıplak gözle bile zor beklemekten başka çare yok canımAz önce yaptım varla yok arası çok çok silik ikinci çizgi var gibi bidaha yapmıcam modum düştüinş diyorum yinede regliyi beklicem
10 gün sonra yaptımben anlamadim simdi kuzum sen catlamadan 10 gun sonra mi yaptin 11 gun sonra mi?
erken yapmissin bence kuzum bugun tekrar yaptin mi?10 gün sonra yaptım![]()
Elimde bir tane kaset test kaldı. Biraz da belim ağrımaya başladı. Adeti bekleyeceğim o yüzdenerken yapmissin bence kuzum bugun tekrar yaptin mi?
tamam canim bekle bakalim insallah vardirElimde bir tane kaset test kaldı. Biraz da belim ağrımaya başladı. Adeti bekleyeceğim o yüzden![]()
Benimde ya bel ağrısı falan korkutuyor insanıElimde bir tane kaset test kaldı. Biraz da belim ağrımaya başladı. Adeti bekleyeceğim o yüzden![]()
Ben çok yüksek ihtimalle adet olacağım. İnş seninki tutmuşturBenimde ya bel ağrısı falan korkutuyor insanı
Canımmm bakar mısn sen ınnovıta gebelık testi kullandın mı kuruma çizgisi yapıyor muben erken gebelik ve kaseti ayni anda yapmistim kuzum
Biraz kilo verdim farkındayım hiç yoksa 2 kilo gittiRica ederim canım , Doktor öyle diyorsa uyman tabi ki normal ama garanti olsun diye alabilirsin zararı olcağını düşünmüyorum inositolün ,özellikle yumurtaların gelişmiyorsa tam tersine faydalı olabileceğine inanıyorum hamuru ve şekeri kesip yürüyüş yapman harika bu aradabol su içtin mi tamamdır
![]()
kuzum bende zaten silik pozitif vermisti bilmiyorum ki kuruma cizgisi yapar mi benimkiler bu sekildeydiCanımmm bakar mısn sen ınnovıta gebelık testi kullandın mı kuruma çizgisi yapıyor mu
Kuzum ben de birazdan test alıp ilk idrarla denicem kaset mı alsam erken gebelık mikuzum bende zaten silik pozitif vermisti bilmiyorum ki kuruma cizgisi yapar mi benimkiler bu sekildeydi
Canım günaydın , her ikisini de al ikisinde de bak.Kuzum ben de birazdan test alıp ilk idrarla denicem kaset mı alsam erken gebelık mi
ikisinden de al kuzum ayni anda denersinKuzum ben de birazdan test alıp ilk idrarla denicem kaset mı alsam erken gebelık mi