BAT bekleme iskencesi :)

Kızlar benim de bu gün bat günüm lekelenme gibi şeyler oluyor acaba bat mı yoksa tutunma vs gibi bir şey mi?
Ovulasyon testiyle deneme yaptım. 14-15-16 Ağustos'u değerlendirdik.

Temmuzda 8 haftalık bir düşük yaptım.
Sonra hemen regl oldum. Ve ardından ovulasyon testi kullandım.

Kızlar tutunma kanaması olabilir mi ?
Tutunma kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra olur?
Bu arada dün test yaptım negatifti.

Artık olmadı diyip bir dahaki aya mı bakayım sizce?
Bekliyim mi ?
Kendimi çok kötü hissediyorum 😓
Adet başlangıcı da olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Takip edin. İnşaAllah güzel haberler verirsiniz 🌸

Bilmiyorum ki canım . Kan da verdim sabah değer 5 ten küçük çıktı . Hayırlısı olsun 😊
Kizlar sabah negatif akşam pozitif gören oldu mu aranızda? Yani ben bu forumda okumuştum ama başına gelen yok mu? N ndresn belki bizim de öyle olabilir akşam ya da yarın çıkar adet olmadik daha sonuçta

agri sizi akinti falan yokmu
normalin disinda bir sey yok regl agrim gelirdi 5-6 gun onceden o gelmedi sadece sabah gelir gibi oldu bi de dedigim gibi goguslerim hassas o kadar canim su an hicbir sey hissetmiyorum desem yeridir

normalin disinda bir sey yok regl agrim gelirdi 5-6 gun onceden o gelmedi sadece sabah gelir gibi oldu bi de dedigim gibi goguslerim hassas o kadar canim su an hicbir sey hissetmiyorum desem yeridir
gogus agrin cokmu cnm benim hafif

Kizlar sabah negatif akşam pozitif gören oldu mu aranızda? Yani ben bu forumda okumuştum ama başına gelen yok mu? N ndresn belki bizim de öyle olabilir akşam ya da yarın çıkar adet olmadik daha sonuçta
Kuzum valla bilmiyroum ki olabilir dediğin gibi. Sen bugün mü yaptın ? Yarın sabah ilk idrarla yap bence . Günün dün müydü senin aklımda öyle kalmış . Benim yarın adet günüm test yapmayacağım valla adetimi bekliyorum ne yalan söyleyim 😂umudu kestim artık . Ovülasyon testi almayı düşünüyorum bakalım bir sonraki ay neler olacak 😂

uc kisimlarinda hassasiyet var onun haricinde bi agri yok ama sertlestiler canim
Göğüs ucu hassasiyeti bende de var. Bir de seninle belirtilerimiz çok benziyordu bel ağrısı falan. Regl olacakmışım gibi sancı geliyor bazen ama kısa sürüyor. Sen bana umut veriyorsun 😂

Göğüs ucu hassasiyeti bende de var. Bir de seninle belirtilerimiz çok benziyordu bel ağrısı falan. Regl olacakmışım gibi sancı geliyor bazen ama kısa sürüyor. Sen bana umut veriyorsun 😂
senin bat ne zamandi canim 🥹 30u muydu? test yaptin mi?

Kuzum valla bilmiyroum ki olabilir dediğin gibi. Sen bugün mü yaptın ? Yarın sabah ilk idrarla yap bence . Günün dün müydü senin aklımda öyle kalmış . Benim yarın adet günüm test yapmayacağım valla adetimi bekliyorum ne yalan söyleyim 😂umudu kestim artık . Ovülasyon testi almayı düşünüyorum bakalım bir sonraki ay neler olacak 😂
Bu sabah yaptım ben bat günüm bugün benim hala olmadım canim

Back