• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Aralik olup testte silik cizgi gorenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baş ağrısı bendede çok olmuştu sabahları mide bulantısı düzenli oluyodu walla bende heycnlndm smdidn

Hadi yaa ama belli olmas bak benmde geçen ay 3 gün geckmsdi leke glmsdi 3.gn dier günler bildğn adet oldm anormallk wardı zaten hem geckti hem lekeyle basldı sonrada adete döndü ins öledrrr

Hadi yaa ama belli olmas bak benmde geçen ay 3 gün geckmsdi leke glmsdi 3.gn dier günler bildğn adet oldm anormallk wardı zaten hem geckti hem lekeyle basldı sonrada adete döndü ins öledrrr
İnş canım çok ağrım var duramıyorum senınde oldumu

Ben bildiğin o ara hamileymşm tam 1 hafta sonra ölesne test yapim demsdm bi baktm hamileym inanmadm direk gidp kan werdk ciddende hanileymşm belki öledr dur bakalmm

Olmazmı hem nasl oldu bak bunca zaman ilk deca gecktyse lekeyle basldysa sonrda adete döndyse wardr bisi bak ben aynısnı gecn ay yaşadm birazda süpelenmemim sebebi hem ilk defa geckti ilk defa leke gibi basladı anormallk oldğnu anlmsdm dur bakalmm ins wardrr

Olmazmı hem nasl oldu bak bunca zaman ilk deca gecktyse lekeyle basldysa sonrda adete döndyse wardr bisi bak ben aynısnı gecn ay yaşadm birazda süpelenmemim sebebi hem ilk defa geckti ilk defa leke gibi basladı anormallk oldğnu anlmsdm dur bakalmm ins wardrr
Sağol canım Allah razı olsun inş vardır

Geçmiş olsun tekrarı olmasın ins tez zamanda saglikli gebelik gecirmen dileğimle.. yalnız ağrı olmaması sıkıntı benim de kimyasalda hic agrim olmamıştı kasik vs şimdi ağrılarım oluyor kimyasala göre daha farklı belirtiler yaşıyorum
Bugün 735 çıktı.dış gebelik olmaması için dua ediyorum.persembe tekrar ölçtüreceğim.senin nasıl gidiyor değerlerin

Bugün 735 çıktı.dış gebelik olmaması için dua ediyorum.persembe tekrar ölçtüreceğim.senin nasıl gidiyor değerlerin

Ben 3 kez baktirdim 112 287 en son da 1150 cıktı daha baktirmıyorum cumaya DR umdan randevu aldım ins sıkıntı olmaz korkular devam ediyor :/

Eee artıyor değerin nasıl yani DR ne diyor bu artışa normal gebelik de olabilir mi ?
Olamaz.çarşamba ve pazar arasında 4 günde sadece 174 dem 355 e yükseldi.dün de 735 çıktı.vajinal baktı,kan sayımlarım yapıldı.Perşembe tekrar gideceğim.oran düşerse sıkıntı yok ama dalgalanma sürerse dış gebelik malesef☹️

Back