- 10 Aralık 2017
- 47
- 21
- 3
- 34
Insallah cnm valla ağzından bal damlıyor sadece başım ağrıyor bile belim bakalm nolcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm valla ağzından bal damlıyor sadece başım ağrıyor bile belim bakalm nolcak
Test yaptım bugunde hassas test çıkmadı ama sabah bulantım vardı pek umutlu değilim test negatif oluncaBaş ağrısı bendede çok olmuştu sabahları mide bulantısı düzenli oluyodu walla bende heycnlndm smdidn
Malesef adetim geldi hemde çok ağrılıBaş ağrısı bendede çok olmuştu sabahları mide bulantısı düzenli oluyodu walla bende heycnlndm smdidn
Malesef adetim geldi hemde çok ağrılı![]()
Malesef adetim geldi hemde çok ağrılı![]()
İnş canım çok ağrım var duramıyorum senınde oldumuHadi yaa ama belli olmas bak benmde geçen ay 3 gün geckmsdi leke glmsdi 3.gn dier günler bildğn adet oldm anormallk wardı zaten hem geckti hem lekeyle basldı sonrada adete döndü ins öledrrr
2 gun gecikti bugun 3. Gun hala tik yok bakalim ne oluckAmin ins güzel haberlerini bekliyorum :)
İnş canım çok ağrım var duramıyorum senınde oldumu
Sağol canım Allah razı olsun inş vardırOlmazmı hem nasl oldu bak bunca zaman ilk deca gecktyse lekeyle basldysa sonrda adete döndyse wardr bisi bak ben aynısnı gecn ay yaşadm birazda süpelenmemim sebebi hem ilk defa geckti ilk defa leke gibi basladı anormallk oldğnu anlmsdm dur bakalmm ins wardrr
Sağol canım Allah razı olsun inş vardır
Bugün 735 çıktı.dış gebelik olmaması için dua ediyorum.persembe tekrar ölçtüreceğim.senin nasıl gidiyor değerlerinGeçmiş olsun tekrarı olmasın ins tez zamanda saglikli gebelik gecirmen dileğimle.. yalnız ağrı olmaması sıkıntı benim de kimyasalda hic agrim olmamıştı kasik vs şimdi ağrılarım oluyor kimyasala göre daha farklı belirtiler yaşıyorum
Bugün 735 çıktı.dış gebelik olmaması için dua ediyorum.persembe tekrar ölçtüreceğim.senin nasıl gidiyor değerlerin
Bugün 735 çıktı.dış gebelik olmaması için dua ediyorum.persembe tekrar ölçtüreceğim.senin nasıl gidiyor değerlerin
Olamaz.çarşamba ve pazar arasında 4 günde sadece 174 dem 355 e yükseldi.dün de 735 çıktı.vajinal baktı,kan sayımlarım yapıldı.Perşembe tekrar gideceğim.oran düşerse sıkıntı yok ama dalgalanma sürerse dış gebelik malesefEee artıyor değerin nasıl yani DR ne diyor bu artışa normal gebelik de olabilir mi ?