• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Aralik olup testte silik cizgi gorenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa :KK43: kac cıktı sonucun ? Üzüldüm ya pes peşe yaşanan kimyasaldan sonra araştırma yapılıyor nedeni araştırılıyor kan pıhtılaşması vs olabilir bi kadın doğumcuya görün ins tez zamanda hamile kalırsın.. :/ ben de yarın tekrar kan vericem umarım yükselmiştir ben de korkuyorum yine düşer ve kimyasal olur diye ağrın falan var mıydı hic ?
355 çıktı.salı günü gideceğim,bundan sonraki süreç nasıl olacak konuşacağız doktorumla.beklemiyordum böyle sonuç,hayır ağrım yoktu , hamilelik belirtilerini yaşıyordum.Çok inanmıştım bu sefer,şok oldum:KK43:

Meraba benim de kasik ağrılarım var normal yani hasta olacakmışım gibi ağrılarım var hala bu da gebelik belirtisi sayilabiliyor ins hamilesindir bat gununse evde bi test yap istersen bişey çıkarsa kan verirsin hayırlısı olsun ins
Solumdaki agri beni benden aliyor resmen bugun bat gunum ve hala gelen giden yok 2 3 gun gecsin sonra test yapaym diyorum benim bazen 2 3 gun gecikiyor cunku insallah hamileyizdr

Geçmiş olsun pembe leke yerleşme kanaması diye çok duydum ama test de neden negatif çıksın bilemedim böyle bişey başıma gelmedi isterseniz bi kan verin ya da kadın doğumcuya gorunun
geç döllenme olabilir canım o yerleşme kanamasıdır pembe veya kahverengi olur.geç döllenmeyse idrarda negatif çıkar ama kanda sonuç verir.testde negatif çıkan 4 gün adet gecikmesiyle gidip hamile dönen çok insan tanıyorum .bence hamilesin

geç döllenme olabilir canım o yerleşme kanamasıdır pembe veya kahverengi olur.geç döllenmeyse idrarda negatif çıkar ama kanda sonuç verir.testde negatif çıkan 4 gün adet gecikmesiyle gidip hamile dönen çok insan tanıyorum .bence hamilesin
İnşallah öyledir adet gunumu birgün geçeewk pembe lekelenme var hala devam ediyor bakalım ne olacak

Kızlar banada yardım edenın benimde bat 7sinde idi 8gece pembe leke başladı hah dedim adet oluyorum ama yok bugunde hala pembe bazen kahve ped bile kirlenmiyo ilk defa oldu test yapıyorum negatif ? Hiç böle olmadım bu yaşa kadar böyle olup hamile kalan vat mı aranızda
canım sana yazıcam derken başkasına yazdım :) geç döllenme olabilir canım . pembe ve kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır. yumurtlama geç olmuştur çocuk geç yerleşmiştir ondandır.teste negatif çıkar ama kanda doğru sonucu alırsın canım.adeti 4 gün geçipte hamilelik testinde negatif görüp doktora giden hamile dönen çok insan tanıyorum.en doğru sonuç kan testi canım

canım sana yazıcam derken başkasına yazdım :) geç döllenme olabilir canım . pembe ve kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır. yumurtlama geç olmuştur çocuk geç yerleşmiştir ondandır.teste negatif çıkar ama kanda doğru sonucu alırsın canım.adeti 4 gün geçipte hamilelik testinde negatif görüp doktora giden hamile dönen çok insan tanıyorum.en doğru sonuç kan testi canım
Eğer yarında doğru düzgün hasta olmazsam kan vefcem zaten her ay verios :) karın ağrım hiç yok hep kıvrandırırdı çok aşırı olurdum ağrı yok yogun kanama yok sadece belim ağrıyor umarım dediğin gibi olur canım çok teşekkür ederim

Meraba cnm geçmiş olsun öncelikle umarım tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin benim böyle bişey başıma gelmedi düşük de kimyasal da yaşadım ama hastayken hamilelik falan bilemiyorum başıma gelmedi hiç hakkında hayırlısı olsun ins umarım güzel haberlerini aliriz
Aminn canmm benmm saolasınin ins

Kızlar banada yardım edenın benimde bat 7sinde idi 8gece pembe leke başladı hah dedim adet oluyorum ama yok bugunde hala pembe bazen kahve ped bile kirlenmiyo ilk defa oldu test yapıyorum negatif ? Hiç böle olmadım bu yaşa kadar böyle olup hamile kalan vat mı aranızda

Canm o muhtemelen yerleşme kanamasıdr bennde gecen ay lekeyle baslmsdı degisikti negatif ckması cok normal ben o lekelenmedn tam 1 hafta sonrq öğrendm hamile oldğumu ins seninde öledr ama büyk ihtimalle hamilesn güzl haberlerini alrs inss

Canm o muhtemelen yerleşme kanamasıdr bennde gecen ay lekeyle baslmsdı degisikti negatif ckması cok normal ben o lekelenmedn tam 1 hafta sonrq öğrendm hamile oldğumu ins seninde öledr ama büyk ihtimalle hamilesn güzl haberlerini alrs inss
Ay inşallah canım psikolojik mi bilmiyorum sabahları kalkınca midem bulanıyor rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah sende sağlıklı sıhatli kucağına alırsın

355 çıktı.salı günü gideceğim,bundan sonraki süreç nasıl olacak konuşacağız doktorumla.beklemiyordum böyle sonuç,hayır ağrım yoktu , hamilelik belirtilerini yaşıyordum.Çok inanmıştım bu sefer,şok oldum:KK43:

Geçmiş olsun tekrarı olmasın ins tez zamanda saglikli gebelik gecirmen dileğimle.. yalnız ağrı olmaması sıkıntı benim de kimyasalda hic agrim olmamıştı kasik vs şimdi ağrılarım oluyor kimyasala göre daha farklı belirtiler yaşıyorum

Hatta ben bildiğin adet oldum düşün artk ama bana öle geliyoki hamilesnbugn ayın 11 i l 8de glmesi gerekirdi demissin simdie coktan gelmesi lazmdı yarn yüzde yüz çkar

Hatta ben bildiğin adet oldum düşün artk ama bana öle geliyoki hamilesnbugn ayın 11 i l 8de glmesi gerekirdi demissin simdie coktan gelmesi lazmdı yarn yüzde yüz çkar
Insallah cnm valla ağzından bal damlıyor sadece başım ağrıyor bile belim bakalm nolcak

Back