Gebeliğe Hazırlık Bat Aralik olup testte silik cizgi gorenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
355 çıktı.salı günü gideceğim,bundan sonraki süreç nasıl olacak konuşacağız doktorumla.beklemiyordum böyle sonuç,hayır ağrım yoktu , hamilelik belirtilerini yaşıyordum.Çok inanmıştım bu sefer,şok oldum

Solumdaki agri beni benden aliyor resmen bugun bat gunum ve hala gelen giden yok 2 3 gun gecsin sonra test yapaym diyorum benim bazen 2 3 gun gecikiyor cunku insallah hamileyizdr

Geçmiş olsun pembe leke yerleşme kanaması diye çok duydum ama test de neden negatif çıksın bilemedim böyle bişey başıma gelmedi isterseniz bi kan verin ya da kadın doğumcuya gorunun
geç döllenme olabilir canım o yerleşme kanamasıdır pembe veya kahverengi olur.geç döllenmeyse idrarda negatif çıkar ama kanda sonuç verir.testde negatif çıkan 4 gün adet gecikmesiyle gidip hamile dönen çok insan tanıyorum .bence hamilesin

İnşallah öyledir adet gunumu birgün geçeewk pembe lekelenme var hala devam ediyor bakalım ne olacak

canım sana yazıcam derken başkasına yazdım :) geç döllenme olabilir canım . pembe ve kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır. yumurtlama geç olmuştur çocuk geç yerleşmiştir ondandır.teste negatif çıkar ama kanda doğru sonucu alırsın canım.adeti 4 gün geçipte hamilelik testinde negatif görüp doktora giden hamile dönen çok insan tanıyorum.en doğru sonuç kan testi canım

Eğer yarında doğru düzgün hasta olmazsam kan vefcem zaten her ay verios :) karın ağrım hiç yok hep kıvrandırırdı çok aşırı olurdum ağrı yok yogun kanama yok sadece belim ağrıyor umarım dediğin gibi olur canım çok teşekkür ederim

Aminn canmm benmm saolasınin ins

Canm o muhtemelen yerleşme kanamasıdr bennde gecen ay lekeyle baslmsdı degisikti negatif ckması cok normal ben o lekelenmedn tam 1 hafta sonrq öğrendm hamile oldğumu ins seninde öledr ama büyk ihtimalle hamilesn güzl haberlerini alrs inss

Ay inşallah canım psikolojik mi bilmiyorum sabahları kalkınca midem bulanıyor rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah sende sağlıklı sıhatli kucağına alırsın

Geçmiş olsun tekrarı olmasın ins tez zamanda saglikli gebelik gecirmen dileğimle.. yalnız ağrı olmaması sıkıntı benim de kimyasalda hic agrim olmamıştı kasik vs şimdi ağrılarım oluyor kimyasala göre daha farklı belirtiler yaşıyorum

Hatta ben bildiğin adet oldum düşün artk ama bana öle geliyoki hamilesnbugn ayın 11 i l 8de glmesi gerekirdi demissin simdie coktan gelmesi lazmdı yarn yüzde yüz çkar

Hatta ben bildiğin adet oldum düşün artk ama bana öle geliyoki hamilesnbugn ayın 11 i l 8de glmesi gerekirdi demissin simdie coktan gelmesi lazmdı yarn yüzde yüz çkar
Insallah cnm valla ağzından bal damlıyor sadece başım ağrıyor bile belim bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…