• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Aralik olup testte silik cizgi gorenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsnnoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
95
65
3
37
Meraba kizlar benim bat 8 aralık ve idrar testinde silik çizgi gördüm yarın kan vericem umarım bebiş vardır ve değerlerim yükselir ekimde kimyasal yaşadım yine kimyasal olur korkusu var içimde umarım degerlerimiz yukselir ve bebişler bizimledir :)

Meraba kizlar benim bat 8 aralık ve idrar testinde silik çizgi gördüm yarın kan vericem umarım bebiş vardır ve değerlerim yükselir ekimde kimyasal yaşadım yine kimyasal olur korkusu var içimde umarım degerlerimiz yukselir ve bebişler bizimledir :)
Aynı ben de .yarın kan testi yaptıracağım inş hayırlısı olur:dua:

İnşallah yükselmiştir olumlu düşün:dua:ben de çok korkuyorum,500 olursa sıkıntı YÖK deri doktor pazar gününe

12ydi çarşamba günü cuma baktirdim 287 çok şükür iki katına çıkmış pazartesi bidaha bakılacak yarın haber verirsin ins yukselmistir

Kızlarr banada yardmcı olurmusuns ben gecen ay bildiğiniz 4 gün adet görmüştüm 1 gün öncesindede 3 gün gecktiği icin kan wermeye gittgimde sonuc negatifti nitekim aksamina adet oldum sonra bitti aradan 1 hafta gecti kafm esti esime test aldrdım sabah kalkr kalkmaz yaptm vee pozitif inanamdm tabiki hemen tekrr kan wermeye gittik bide baktk hamileym sok olduk tabi sadece 2 hafta sürdü kimyasal geblkms ilk gebelğmdi düşk oldu hic adet görpte bnm gibi hamile oldğunu öğrenen warmı

Merhaba arkadaslar umarim guzel hayirli sonuclar alirsiniz benimde bugun bat gunum bakalm nolacak cok fazla kasik agrim var ama oyle arada falan degil sancida degil agriyor resmen nolucak cok merak ediyorum

Maalesef beklenenden az çıktı sonuç , doktoru aradım bu da kimyasal gebelik ☹️

Yaaa :( kac cıktı sonucun ? Üzüldüm ya pes peşe yaşanan kimyasaldan sonra araştırma yapılıyor nedeni araştırılıyor kan pıhtılaşması vs olabilir bi kadın doğumcuya görün ins tez zamanda hamile kalırsın.. :/ ben de yarın tekrar kan vericem umarım yükselmiştir ben de korkuyorum yine düşer ve kimyasal olur diye ağrın falan var mıydı hic ?

Merhaba arkadaslar umarim guzel hayirli sonuclar alirsiniz benimde bugun bat gunum bakalm nolacak cok fazla kasik agrim var ama oyle arada falan degil sancida degil agriyor resmen nolucak cok merak ediyorum

Meraba benim de kasik ağrılarım var normal yani hasta olacakmışım gibi ağrılarım var hala bu da gebelik belirtisi sayilabiliyor ins hamilesindir bat gununse evde bi test yap istersen bişey çıkarsa kan verirsin hayırlısı olsun ins

Kızlarr banada yardmcı olurmusuns ben gecen ay bildiğiniz 4 gün adet görmüştüm 1 gün öncesindede 3 gün gecktiği icin kan wermeye gittgimde sonuc negatifti nitekim aksamina adet oldum sonra bitti aradan 1 hafta gecti kafm esti esime test aldrdım sabah kalkr kalkmaz yaptm vee pozitif inanamdm tabiki hemen tekrr kan wermeye gittik bide baktk hamileym sok olduk tabi sadece 2 hafta sürdü kimyasal geblkms ilk gebelğmdi düşk oldu hic adet görpte bnm gibi hamile oldğunu öğrenen warmı

Meraba cnm geçmiş olsun öncelikle umarım tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin benim böyle bişey başıma gelmedi düşük de kimyasal da yaşadım ama hastayken hamilelik falan bilemiyorum başıma gelmedi hiç hakkında hayırlısı olsun ins umarım güzel haberlerini aliriz

Kızlar banada yardım edenın benimde bat 7sinde idi 8gece pembe leke başladı hah dedim adet oluyorum ama yok bugunde hala pembe bazen kahve ped bile kirlenmiyo ilk defa oldu test yapıyorum negatif ? Hiç böle olmadım bu yaşa kadar böyle olup hamile kalan vat mı aranızda

Kızlar banada yardım edenın benimde bat 7sinde idi 8gece pembe leke başladı hah dedim adet oluyorum ama yok bugunde hala pembe bazen kahve ped bile kirlenmiyo ilk defa oldu test yapıyorum negatif ? Hiç böle olmadım bu yaşa kadar böyle olup hamile kalan vat mı aranızda

Geçmiş olsun pembe leke yerleşme kanaması diye çok duydum ama test de neden negatif çıksın bilemedim böyle bişey başıma gelmedi isterseniz bi kan verin ya da kadın doğumcuya gorunun

Back