Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gebelik icin cok calismadim ama nasip..bu belirtiler ya idrar enfeksiyonum var ya guzel haber bakalim göreceğiz.cunku bu kadar olmazdi regl e yaklasirken. Program 27 eylul diyor benim bat a ama son iki aydır 30 unda oluyorum

Bende gebelik icin cok calismadim ama nasip..bu belirtiler ya idrar enfeksiyonum var ya guzel haber bakalim göreceğiz.cunku bu kadar olmazdi regl e yaklasirken. Program 27 eylul diyor benim bat a ama son iki aydır 30 unda oluyorum
Hayırlı olur inşallah yaradan boş bırakmaz inşallah karnımızı

2 yıldır aralıksız deniyoruz daha önce bildiğim 3 kimyasal belki 5 1de 8 haftalık kalbi durdu karnimda ve pihtilasma sorunum cıktı gebe kaldığım gibi iğneye basliycaz
Rabbim dermansiziniz vermesin.pihtilasma sonradan mi olustu ilkte yoktu sanırım.Insallah olur Rabbim aratmasin isteyen herkese

Adetten 4 gün önce oluyor benim hassasla yapicam ben kasetlemi yapayım bilemedim ben totem yapmıştım gecikince yapicaktimkanıma giriyorsunuz
Bende bu ay gecikmeyi beklicem dedim ama yumurtlama gunlerini degerlendirince duramiyorum hemen yapmak istiyorum

Kızlar merhaba, cuma mı yapıyoruz testleri benim bat 28 29 gibi. Zor tutuyorum kendimi bugün beyaz akıntım vardı aşırı. Kendimi dinlediğim her ay olduğu gibi belirtilere bakınca kesin gebeyim Hürrem Sultanın bir videosu vardı sürekli gebeyim dediği repliklerinden yapmışlardı. Kendimi onun gibi hissediyorum 15 haftalık gebelik sonlandırma yaşadım mayıs sonunda. Çok zor zamanlar geçirdim. İlk kez hazır hissediyorum kendimi bu ay umutluyum. Tekrar güzel haber alırım inşallah. Hepimiz birer birer çift çizgileri paylaşırız inşallah.

Ay güldürdün beni hemde hüzünlenirdin....Çok acı oluyor kayıp bende daha önce 8 haftalık kaybetmiştim....ben her ay gebeyimde kırmızı kartı yiyorum hep ama tamam cuma sabah 9Da yapalım mi?&
Hassala yapalim mi?net olsun sonuclar haydi varmisiniz cuma sabah saat 9a?

Evet evet erken gebelik testi alayım ben de hazır olsun kayıplarımız acısını hafifletecek güzellikler yaşıycaz eminim ben. Bu ay yada sonra ama kavuşacağız beybilerimize

Evet evet erken gebelik testi alayım ben de hazır olsun kayıplarımız acısını hafifletecek güzellikler yaşıycaz eminim ben. Bu ay yada sonra ama kavuşacağız beybilerimize
Kızlar saat konusunda önerisi olan varsa ben kabul ederim cuma sabah 9 diyorum ben ama 6.30da uyanıyorum herkeze uyarım ben negatif çıkarsada üzülmeyelim vardir rabbimin bildiği perşembe gece dualarımızda yapalım

Ben de uyarım her saate 7.30 da iş başı yapıyorum. Evden çalışıyorum.

Canım cok gecmis olsun.. benimde 28-29gibi reglim gelmeli bende cok heyecanli ve umutluyum bende subatta kimyasal yasamistim ama gebelik planlamiyorduk o ay sadece 1kere birliktelik olmustu gunumu bile takip etmiyordum adetim gecmis farkinda degildim kosup bi test aldim pozitif cikti ama 10gün sonra kendiliginden sonlandi sonraki ay denedik yine pozitifi gordum ama yine regl.oldm sonra birdaha denemedim 5ay sonra bu ilk denem oldu bakalim bu sefer testte pozitif gorursem hemen gidip kan verecegim

Bana uyar canim sabah 9 iyi ama once kalkan olursa yapar zaten sabah cişini tutmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…