- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Ay bilemedim sus aklımı çelmeCuma günü yapalım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilemedim sus aklımı çelmeCuma günü yapalım mı?
Yap kiz hadiErken gebelik testim yok ama kaset testim var kuzum yA
Bnce sabah erkenden yap varsa cikicagini dusunuyorumAyyyyy heyecanlandım ama kaset test var kuzum bende
Ay bilemedim sus aklımı çelme
Cuma yapalımmmmm derim ben bu ay çok merak ediyorum hsgden dolayıAy bilemedim sus aklımı çelme
Tamam gel cuma gel gel gel bende umut yok prolaktinim düşsün diye ilaç kullandım gece aklıma geldi bu ay tutmaz benim bence yaşadığım belirtiler psikolojikCuma yapalımmmmm derim ben bu ay çok merak ediyorum hsgden dolayı
8 gün kalmış canım gösterebilir 4 gün kaşa erken gebelik testi yap benceMerhabalar bat 29 Eylül kasık ağrım falan var bel ağrım çok var çokta umitlenmek istemiyorum bu kadar erken kendini gösterir mi belirtiler ondanda emin değilim
Ocak ayında bı düşüğum oldu bu defa gebelik kesinlesirse uzunca bi süre doktora gitmiycem kese oluştu mu aman kalp atışı vs 8 9 haftalık olduktan sonra gitmek daha mantıklı geliyor8 gün kalmış canım gösterebilir 4 gün kaşa erken gebelik testi yap bence
Bekliycem ya ben hep erken test yaparak kimyasal gebeliklerimi tespıt ettim acayip sınır bozucu bisey iyi boyle8 gün kalmış canım gösterebilir 4 gün kaşa erken gebelik testi yap bence
Evet sinir bozucu anlıyorum kimyasal o kadar kötü değil ama dış gebeliğe ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi diye biliyorum tabii bat a kadar bekleyebilirsinBekliycem ya ben hep erken test yaparak kimyasal gebeliklerimi tespıt ettim acayip sınır bozucu bisey iyi boyle
Bence 28 günde olursunuz alışıyor vücut yani benim öyle olmuştuKizlar benim ben normalde 28gunde bir adet oluyordum. Kist olduğu için doktorum 5 ay doğum kontrol hapı kullandim. 24gunde bir adet oldum. Bu ay bıraktım tekrar 28gunde mi adet olurum 24gunde mi acaba.
Tamm. Teşekürler ozamn bat 30eylul oluyo benim. Üst bacakda kasılma uyku hali var. Ama hiç emin olamiyorumBence 28 günde olursunuz alışıyor vücut yani benim öyle olmuştu
Canim gebelik dusunmeye baslamadan 3 ay once baslanmasini oneriyorlar doktorlar. Ben denemeye baslamadan 3 ay once baslamisdimŞu an folik asit kullanan varmı. Doktor bana basladi
Bende başladım ins tutar bu ay. Bı senedir olmadı benim kistim vardı beş ay ara verdim bu ay ilk gibi bişey.Canim gebelik dusunmeye baslamadan 3 ay once baslanmasini oneriyorlar doktorlar. Ben denemeye baslamadan 3 ay once baslamisdim
Insallah canim Allah hayirlisini versinBende başladım ins tutar bu ay. Bı senedir olmadı benim kistim vardı beş ay ara verdim bu ay ilk gibi bişey.
Ya ben de 8 hesapladım süper, hangi program sakıncası yoksa öğrenebilir miyimm ben de yükliyimdiaymonds kuzu bir tane program buldum bizim ovulasyon surecimizi net hesapliyor . Henuz 8 gun olmus. 25 nde test yapalirsiniz diye gosteriyor. Gebelik icin