Hayırlısı olsun canimmm. İki pozitifle devam edecez umutlar ekime kaldıYaptım yine tertemiz ekim ayı bekleyenlere dahil oldum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canimmm. İki pozitifle devam edecez umutlar ekime kaldıYaptım yine tertemiz ekim ayı bekleyenlere dahil oldum bende
Hiç inanmayın ona canım bende öyle sanıyordum 17. Günden sonra akıntı kesildi çok nadir geliyordu gene adet olacağım dedim 33. Gün test yaptım pozitif şuan 6 haftalık hala çok nadir geliyor o da azıcıkHayırlı olsun canım. Genelde adet olacaksak kuruluk olur deniliyor sizin akıntınız var mı acaba
Bende yapmicam dedim negatif çıkar diyodum. Sonuç yine değişmedi . Adete üç gün kala yine negatif gordukk. Hayırlısı olsunnn artikk. İns senin pozitif olurBende bat gününü bekliyorum test için kaldı 2 gün..
Negatiften çok korkuyorum artık şu bir senedir uğraşın sonu hayırlısıyla gelsin ilk aşılamayla inşallah
Eğer adetiniz gecikirse testi yenileyin bence bazen geç döllenme ile yerleşmesi geç olabiliyor.. Bir umuttu yaşamak :))Bende yapmicam dedim negatif çıkar diyodum. Sonuç yine değişmedi . Adete üç gün kala yine negatif gordukk. Hayırlısı olsunnn artikk. İns senin pozitif olur
Adetinin geçmesini bekle bide canım bence hiç belli olmazBende yapmicam dedim negatif çıkar diyodum. Sonuç yine değişmedi . Adete üç gün kala yine negatif gordukk. Hayırlısı olsunnn artikk. İns senin pozitif olur
Ahhhhh Adetim bı gecikse kesin yaparimmm zatenEğer adetiniz gecikirse testi yenileyin bence bazen geç döllenme ile yerleşmesi geç olabiliyor.. Bir umuttu yaşamak :))
İns canimmm. İnsAdetinin geçmesini bekle bide canım bence hiç belli olmaz
Ben çok erken test yapıp negatif alanlardanım 22 sinden beri batı bekliyorum Yeni sayfa yeni umutlar diyorum ben bence yenisini oluşturalımFarketmeden bir birimizi gazlayıp test yaptık ekimde yine bu sayfadamıyız yoksa yeni sayfa açılırmı
Bencede kesinlikleBen çok erken test yapıp negatif alanlardanım 22 sinden beri batı bekliyorum Yeni sayfa yeni umutlar diyorum ben bence yenisini oluşturalım
Bende gelirimmmmBen çok erken test yapıp negatif alanlardanım 22 sinden beri batı bekliyorum Yeni sayfa yeni umutlar diyorum ben bence yenisini oluşturalım
Ben kullanıyorumBu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
SüperBende gelirimmmm
Ben ilk 6 ay çok düzenli kullandım günde 2 kere artık saldım günde bire indirdimBu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
Bende içiyorum bu ay başladım.Bu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
Ben kullanıyordum da bıraktım . Bıraktığım folbiol adlı ilaç ama yan etkisi var onunda folic trio diye bi ilac var o cok iyi ondan alacağım tekrardanBu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
Önerdiğiniz bir marka var mı ? Bendeki folidoce