- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
Benimde kuzum 26.27 olmam lazım. Amin bebeğim inşallah yaBat 27 eylul .hayirlisini versin Allahim tez zamanda insallah hepimize nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kuzum 26.27 olmam lazım. Amin bebeğim inşallah yaBat 27 eylul .hayirlisini versin Allahim tez zamanda insallah hepimize nasip eder
Bat 27 eylul .hayirlisini versin Allahim tez zamanda insallah hepimize nasip
Rabbim.nasip edince işte ne olursa olsun oluyor.insallahhh bizede nasip olurKızlar az önce eşimi biri aradi eşi hamile üstelik yumurtalıkları bağlı olduğu halde kalmış şaka gibi dimi...
Allah senden razı olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAh güzel kalpli arkadaşım teşekkürler desteğin için inşallah kuzum umutlar çiçek açacak birgün Allah razı olsun sizden
Bat 27 idi benimde maşallah erken geldi inşallah gebesindir canimmmBat 27 eylul .hayirlisini versin Allahim tez zamanda insallah hepimize nasip eder
Ay ay maşallahh darısı bize inşallah yaaaRabbim.nasip edince işte ne olursa olsun oluyor.insallahhh bizede nasip olur
29-30 eylül canım. Senin ?Bat nezamn sizin..benim en belirginnim.bu fakat emin değilim tabikide
Amin inşallah canimmm benim Ekim ve Kasım ayları uğurlu gelsin bizlere en sevdiğim mevsim sonbaharAllah senden razı olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Çizgi görünüyor canım regl ne zaman? Yarın tekrar la testi benceVe ben an itibariyle kafayı yedim gözle zor görülen çizgi gördüm az önce ışığa tuttum kuruma çizgisimi yaptıktan 3 dk sonra çektim kizlarrr
Valla bende anlamadim bat 28 29 bekliyorumÇizgi görünüyor canım regl ne zaman? Yarın tekrar la testi bence
İnşallah vardır. Yarın tekrar tsat yap benceValla bende anlamadim bat 28 29 bekliyorum
Insallah olmazsa ekimde beraberiz. Bakalim kac ay daha denicez Olsun en azindan erken gelince Bn diyorum ki erken olmasi demek ovulasyon da erken olur demek dustugumuz hallere bakBat 27 idi benimde maşallah erken geldi inşallah gebesindir canimmm
Birde ışığa tutmadan normal cekip atarmisin canımVe ben an itibariyle kafayı yedim gözle zor görülen çizgi gördüm az önce ışığa tuttum kuruma çizgisimi yaptıktan 3 dk sonra çektim kizlarrr
Ah kuzum benim yaaa canım umarım hamişsindir değilsen de sağlık olsun yapar ovulasyonları otururuz bekleriz yine napalım umarım yılbaşına kadar bu topic de ki herkez hamiş kalırız hep birlikte doğururuz sonraInsallah olmazsa ekimde beraberiz. Bakalim kac ay daha denicez Olsun en azindan erken gelince Bn diyorum ki erken olmasi demek ovulasyon da erken olur demek dustugumuz hallere bak
Canım sen testi tekrarla hamiş gibi duruyorsun çizgi var baya ışıktaVe ben an itibariyle kafayı yedim gözle zor görülen çizgi gördüm az önce ışığa tuttum kuruma çizgisimi yaptıktan 3 dk sonra çektim kizlarrr
Benimde 30eylul. Ayniymisiz ins belirtimiz bu sefer tutar. Nezamndir istiyorsunuz. Geçtim bel agriniz29-30 eylül canım. Senin ?
Son bir senedir tedavi görüyorum ama malesef.. bu ayda aşılama oldum. Allahtan hayırlısıBenimde 30eylul. Ayniymisiz ins belirtimiz bu sefer tutar. Nezamndir istiyorsunuz. Geçtim bel agriniz
canım bende dün sabah yaptım negatif..Bn dayanamayip yaptim Sabah kocaman negatif cikti. Degisir mi bilemem. Belki de regl olucam goguslerm kocaman sistiler dun gece