Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anne olamayacağım sanırım Rabbim hayırlısını versin inşallah 🌼
En büyük umutsuzluk karamsarlık o düşünce ‘anne olamayacağım galiba’ düşüncesi yokmu ☹️ Korkuyor insan.. ama şu kadar cabamızın karşılığı Rabbim boşa çıkarmaz canım vesvese etmeyelim inşallah var bi vakti ❤️

Neden böyle diyip isyan ediyorsun hic olurmu kuzum öyle şey allah gecikyiriyorsa guzellestiriyordur yapma öyle ne olur deme mucizen gelicek sana ama er ama geç...
İlk kez başıma gelmişti kuzum öyle bir umut etmiştim asla isyan etmiyorum vardır Rabbimin bir bildiği dediğin gibi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🌼 ama çok üzgünüm 😥

En büyük umutsuzluk karamsarlık o düşünce ‘anne olamayacağım galiba’ düşüncesi yokmu ☹️ Korkuyor insan.. ama şu kadar cabamızın karşılığı Rabbim boşa çıkarmaz canım vesvese etmeyelim inşallah var bi vakti ❤️
İnşallah kuzum vardır bir vakti saati evet çabalayıp herşeyi yapıyorsun ilacından testine kadar bir problem yok olmuyor diyorsun bu ay tamam bir hevesle sonra bir bakıyorsun hayaller düşmüş suya ben ümidimi kaybetmedim ama hevesim kalmadı kuzum üzgünüm hemde çok 😥

Neden böyle diyip isyan ediyorsun hic olurmu kuzum öyle deme ne olurrrr
🥺🥺 Rabbim her zorluğun arkadasında bir kolaylık vermiştir bu çabaya da sabır ve tevekkülümüzü verecek inşallah kuzum isyan etmek ne haddimize haşa Rabbimden gelene başım üstüne 🤲🏻🌼

Eşimi aradım dedim test getir hafta sonunu bekliycem pazartesi sabahı birdaha yapicam o kadar çok bata 4 5 gün kala 1.20 görüp sonra pozitif olan varki umut işte allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın insallah
Aynen canim benim sen en kötü pazar bidaha bak eger testte koyuluk gorürsen ptesi hemen git kan ver yoksada hayirlisi bak bendr bu ay cok umutluydum ama buz gibi negatifi gordum olsum warsin saglik olsun

🥺🥺 Rabbim her zorluğun arkadasında bir kolaylık vermiştir bu çabaya da sabır ve tevekkülümüzü verecek inşallah kuzum isyan etmek ne haddimize haşa Rabbimden gelene başım üstüne 🤲🏻🌼
Aynen kuzum bak ben 12 yaşında oğlum var yasmin kullanırken 1 tek hapı içmeyi unuttum evliliğimin 5.ayında hamile kaldim tesadüfen öğrendim 20 yaşındayım küçücüğüm evliliğinden bisey anlamadan ne travmalar ama çok sukur sağlıkla dünyaya geldi ben çocuk o çocuk hiç mütevazı olmucam mükemmel bi anne baba olduk yavrumuza oğlum 5 yaşına gelince kardes düşündük sayısını hatırlamadığım kimyasal gebelik geçirdim sonra bir ay baktım hamileyim hemde beta ciddi ciddi artıyor keseyi filan gördük harika dedik kalbi durdu karnimda yavrum ben 11 haftalık biliyorken 9 haftalık geçti kayıtlara kürtaj oldum...sonra tekrar tekrar tekrar hsg çekildi dedi ki dr tek tup tıkalı inanmadım oğluma hamile kalabildim ve ben kimyasalda olsa hamile kalabiliyordum...ve geçen zamanlarda çok uzattım genetik testleri yapıldı ve pihtilasma sorunum olduğu ortaya çıktı hiç ilaç vermedi dr hamile kalınca iğneye başlıycam dedi bu kadar...olmadimi olmuyor evet şükür anneliği tattim ama hiç yaşamayan insanları görünce kızıyorum kendime neden bu kadar kafaya takiyosun diyorum...ama olmuyor ben tek eşim tek çocuğum tek kalsın istemedim kardeş istiyor okula gidiyor geliyor anne neden yok neden yok hatta bana dedi ki anne siz ölünce bana nolcak....bu söz o kadar ağır ki allahım tez vakit kim istiyorsa versin...o kırmızıları görücez ama her ay yeniden başlıcaz ben simdi bu ay süt maydanoz ve ovulasyon takibine başlamak istiyorum....hayırlısı gülüm

Aynen canim benim sen en kötü pazar bidaha bak eger testte koyuluk gorürsen ptesi hemen git kan ver yoksada hayirlisi bak bendr bu ay cok umutluydum ama buz gibi negatifi gordum olsum warsin saglik olsun
Hiç test yapmadım gülüm direk kan verdim bata 5 kala 1.20 cıktı pazartesi sabahı yaparım yada pazar sabahı çıkmadık candan ümit kesilmez...

Merhaba Arkadaşlar,
Benim de beklenen adet dönemim 24 Eylül yani bugün. Henüz olmadım.. Gün daha bitmedi. Heyecanlıyım acaba olacak mıyım olmayacak mıyım diye? Kendimi dinlemek istemesem de kafam direk odaklanıyor kendimi dinlemeye :KK43:(( Regli olacakmışım gibi ara ara sırt ağrım oluyor.Sonra ağrı geçiyor. Ara ara da karnıma hafif sancılar oluyor gidiyor. Göğüslerim şiş. Ama göğüslerimde ağrı yok.Bir haftadır da uyku hali üstüme yapışmış durumda hep uykuluyum. Bugün bile 2 fincam kahve içtim uykum açılsın diye. Uyumak istiyorum. Test yapıp olumsuz bir sonuçla da karşılaşıp ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum...:KK43:(
Sizce gebelik belirtileri mi yaşıyorum??
Merhaba benimde bugün regl günüm fakat daha olmadım 10 gündür sol kasığım sürekli atıyor ve bel ağrısı çekiyorum günlerdir göğüsler şiş. Ha bugün mide bulantısı yaşadım ama 2 gündür kaset test yapıyorum negatif. Bir ümit bekliyorum ama aklıma acaba kist mi var enfeksiyon mu var bir yandan da ha şimdi regl olucam

İnşallah kuzum vardır bir vakti saati evet çabalayıp herşeyi yapıyorsun ilacından testine kadar bir problem yok olmuyor diyorsun bu ay tamam bir hevesle sonra bir bakıyorsun hayaller düşmüş suya ben ümidimi kaybetmedim ama hevesim kalmadı kuzum üzgünüm hemde çok 😥
İnişli çıkışlı yaşıyoruz canım benim öyle son noktaya gelmiş gibi oluyoruz ki ama tekrar umutların doğacak sonuç olarak. Bi bakmışsın evladın kollarında olacak ne cektik be diyeceksin.. herşey güzel olacak elbet bir gün🤲

Aynen kuzum bak ben 12 yaşında oğlum var yasmin kullanırken 1 tek hapı içmeyi unuttum evliliğimin 5.ayında hamile kaldim tesadüfen öğrendim 20 yaşındayım küçücüğüm evliliğinden bisey anlamadan ne travmalar ama çok sukur sağlıkla dünyaya geldi ben çocuk o çocuk hiç mütevazı olmucam mükemmel bi anne baba olduk yavrumuza oğlum 5 yaşına gelince kardes düşündük sayısını hatırlamadığım kimyasal gebelik geçirdim sonra bir ay baktım hamileyim hemde beta ciddi ciddi artıyor keseyi filan gördük harika dedik kalbi durdu karnimda yavrum ben 11 haftalık biliyorken 9 haftalık geçti kayıtlara kürtaj oldum...sonra tekrar tekrar tekrar hsg çekildi dedi ki dr tek tup tıkalı inanmadım oğluma hamile kalabildim ve ben kimyasalda olsa hamile kalabiliyordum...ve geçen zamanlarda çok uzattım genetik testleri yapıldı ve pihtilasma sorunum olduğu ortaya çıktı hiç ilaç vermedi dr hamile kalınca iğneye başlıycam dedi bu kadar...olmadimi olmuyor evet şükür anneliği tattim ama hiç yaşamayan insanları görünce kızıyorum kendime neden bu kadar kafaya takiyosun diyorum...ama olmuyor ben tek eşim tek çocuğum tek kalsın istemedim kardeş istiyor okula gidiyor geliyor anne neden yok neden yok hatta bana dedi ki anne siz ölünce bana nolcak....bu söz o kadar ağır ki allahım tez vakit kim istiyorsa versin...o kırmızıları görücez ama her ay yeniden başlıcaz ben simdi bu ay süt maydanoz ve ovulasyon takibine başlamak istiyorum....hayırlısı gülüm
Allah razı olsun kuzum benim desteğin için anlıyorum seni 2 kez başımdan geçti kimyalsal gebelik zor her halükarda da napalım kuzum vardır Rabbimin bir bildiği diyorum her zorlukla birlikte bir kolaylık var 🌼 ovulasyon takibine devam inşallah tutacak birgün 🤲🏻 düşük ve kimyalsallların için üzgünüm kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelik haberleri alırız inşallah canım arkadaşım 🌼🤲🏻

İnişli çıkışlı yaşıyoruz canım benim öyle son noktaya gelmiş gibi oluyoruz ki ama tekrar umutların doğacak sonuç olarak. Bi bakmışsın evladın kollarında olacak ne cektik be diyeceksin.. herşey güzel olacak elbet bir gün🤲
Ah güzel kalpli arkadaşım teşekkürler desteğin için inşallah kuzum umutlar çiçek açacak birgün 🌼🌼🥳 Allah razı olsun sizden 😇

Canim bence elinde test varsa yap hemen , eger adet olmayi bekliyorsanda o stresle olmuyorsun ve ilerliyor adet olamiyosun cunku olmayi istemiyosun bi yandanda o yuzden yap ve dengeni bozmCok doğru söylüyorsun

Canim bence elinde test varsa yap hemen , eger adet olmayi bekliyorsanda o stresle olmuyorsun ve ilerliyor adet olamiyosun cunku olmayi istemiyosun bi yandanda o yuzden yap ve dengeni bozma
Çok doğru söylüyorsun.. bir cesaret yarın ilk isim test yapmak olacak..:KK43:((

Bn Sabah yaptim negatif. Ama bugun cok ilginc bir sekilde belirtilerim vardi daha once olmayan seyler. Ama erken gebelik testinde kesin cikardi diye dusunuyorum. Regl olana kadar beklicem artik
Bat nezaman kuzum, evet beklemek en iyisi bazen negatif ye yanıltıyor. İnşallah vardır ya

X