Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynı tarihler yumurtlama ve bat bende telefondan uygulamadan takip ettim beklemedeyim. Ama bende öyle çok belirti yok. Olmadığımı düşünmeye başladım 🤷🏼‍♀️Kısmet artık
yoncakolyembenim inşallah bu ay hamişizdir :) Ekim ayında evlilik yıldönümümüz var eşime bebiş haberini hediye etmek isterdim. Allah gönlümüze göre verir inşallah

Evet aklima gelmedi degil corona olduk belki

Ya evet her gün adet takvimi uygulamasına bakıyorum kaç gün kalmış diye bu psikolojik olarak çok yoruyo insanı aslında zaman hızlı geçiyo ama beklentide olunca geçmiyomuş gibi geliyo 🥰

Kesinlikle öyleeeee 😍🤦🏼‍♀️allah beklediğimiz güzel haberleri aldırsın hepimize , gerçi benim ilk denemem ama yinede hevesleniyo insan.

Merhaba Arkadaşlar,
Benim de beklenen adet dönemim 24 Eylül yani bugün. Henüz olmadım.. Gün daha bitmedi. Heyecanlıyım acaba olacak mıyım olmayacak mıyım diye? Kendimi dinlemek istemesem de kafam direk odaklanıyor kendimi dinlemeye :KK43:(( Regli olacakmışım gibi ara ara sırt ağrım oluyor.Sonra ağrı geçiyor. Ara ara da karnıma hafif sancılar oluyor gidiyor. Göğüslerim şiş. Ama göğüslerimde ağrı yok.Bir haftadır da uyku hali üstüme yapışmış durumda hep uykuluyum. Bugün bile 2 fincam kahve içtim uykum açılsın diye. Uyumak istiyorum. Test yapıp olumsuz bir sonuçla da karşılaşıp ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum...:KK43:(
Sizce gebelik belirtileri mi yaşıyorum??

Hâlâ umut var

Eklentiler

• Screenshot_20210924-174723_Chrome.jpg
    Screenshot_20210924-174723_Chrome.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20210924-174642_Chrome.jpg
    Screenshot_20210924-174642_Chrome.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 56
Tabiki war cünkü bu beta hcg kanda çookkk hizli artiyor ben oglumda yerlesme kanamasi yasadim 4gün sonra kan verdim 4500 cikti neara okadar yukselmis degerim anlamamistim bekleyip goreceksin canim cunku kani bile erken verdin cicegim belli olmaz bu isler ilac falan alma sakin reglini bekle

Merhaba Arkadaşlar,
Benim de beklenen adet dönemim 24 Eylül yani bugün. Henüz olmadım.. Gün daha bitmedi. Heyecanlıyım acaba olacak mıyım olmayacak mıyım diye? Kendimi dinlemek istemesem de kafam direk odaklanıyor kendimi dinlemeye :KK43:(( Regli olacakmışım gibi ara ara sırt ağrım oluyor.Sonra ağrı geçiyor. Ara ara da karnıma hafif sancılar oluyor gidiyor. Göğüslerim şiş. Ama göğüslerimde ağrı yok.Bir haftadır da uyku hali üstüme yapışmış durumda hep uykuluyum. Bugün bile 2 fincam kahve içtim uykum açılsın diye. Uyumak istiyorum. Test yapıp olumsuz bir sonuçla da karşılaşıp ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum...:KK43:(
Sizce gebelik belirtileri mi yaşıyorum??
Canim bence elinde test varsa yap hemen , eger adet olmayi bekliyorsanda o stresle olmuyorsun ve ilerliyor adet olamiyosun cunku olmayi istemiyosun bi yandanda o yuzden yap ve dengeni bozma

Benim bel ağrım tüm gun surmuyo surmuyo.dun sabh başladı öğleden sonra dört gibi geçti. Bugünde sabh basladi öğlen iki gibi geçti.ama baya şiddetli bı ağrı oluyo
Ayy aynennn benimde ağrım oluyor oturamiyorum belime yastık koyuyorum filan 😭
Bu durumu daha öncede yaşadığım için umutlanmıyorumda tabii ☹️

Tabiki war cünkü bu beta hcg kanda çookkk hizli artiyor ben oglumda yerlesme kanamasi yasadim 4gün sonra kan verdim 4500 cikti neara okadar yukselmis degerim anlamamistim bekleyip goreceksin canim cunku kani bile erken verdin cicegim belli olmaz bu isler ilac falan alma sakin reglini bekle
Eşimi aradım dedim test getir hafta sonunu bekliycem pazartesi sabahı birdaha yapicam o kadar çok bata 4 5 gün kala 1.20 görüp sonra pozitif olan varki umut işte allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın insallah

Eşimi aradım dedim test getir hafta sonunu bekliycem pazartesi sabahı birdaha yapicam o kadar çok bata 4 5 gün kala 1.20 görüp sonra pozitif olan varki umut işte allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın insallah
Canım benim yerleşme değilmiş 1 saat önce adet oldum benim umutlar ekime kaldı 🌼 şükür mu demeliyim nasip mı bilemedim 😥😥🥺 herşeye hazırlamıştım kendimi zaten 😥

Anne olamayacağım sanırım Rabbim hayırlısını versin inşallah 🌼

Canım benim yerleşme değilmiş 1 saat önce adet oldum benim umutlar ekime kaldı 🌼 şükür mu demeliyim nasip mı bilemedim 😥😥🥺 herşeye hazırlamıştım kendimi zaten 😥

Neden böyle diyip isyan ediyorsun hic olurmu kuzum öyle deme ne olurrrr

Neden böyle diyip isyan ediyorsun hic olurmu kuzum öyle şey allah gecikyiriyorsa guzellestiriyordur yapma öyle ne olur deme mucizen gelicek sana ama er ama geç...

X