31 agustos sat 27 agustos batTam ne zmn bat.. ne zmn regl oldun..
30 ağustos benim de.31 agustos sat 27 agustos bat
Senin bat ne zmndi sat ne zamanInan bende esim hadi dese gidip.kan verecegim direk okadar umutluyum bu ay kendimden şu bel.agrisi bitkinlik kasikta.batmalar falan biyandan korkuyorum tabeee
Evet kuzum şuan bulantidan yataktan çıkamadım ama mevsimsel gebelik icin bu kadar erken bulantı olmazMide sorunu yaşayan var mı aranızda
Canım hem yanma var hem ağrı var hemde bulantı var. Yediğimdendir diyecem eşimde yedi onun birşeyi yok. 7 buçuktandır yataktayım hiç kalkasım yokEvet kuzum şuan bulantidan yataktan çıkamadım ama mevsimsel gebelik icin bu kadar erken bulantı olmaz
Sat 1eylül bat 28-29 gelmesi lazimSenin bat ne zmndi sat ne zaman
Test yapacakmisin canimKizlar bugün adet olacakmisik gibi bacak bel ağrım ve sıcak basması oluyo. Aynı adet oncesi halim gibi. bat 30eylul. Fakat bu ay doğum kontrol hapini bıraktım . Hap kullanırken 24gunde olmuştum yinemi öyle olcam acaba
Aynen canim bende ayni durumdayim oglumda denemeyo biraktigim ay hamile kalmisim farkina bile varmadim yerlesme kanamasi yasadim onu bile anlamamistm adet oldum sandim arkadasimin israri uzerine test yapmistim oylelikle ogrenmistm gidip kan verdim beta hcg 4500 cikmisti keseyo bile gormustum am beni su kimyasallar cok korkutuyor30 ağustos benim de.
Vajina kemikleri bile agriyo sanki inceden bi kasık agrisi var 1 haftadır zaten.sık idrara cikma ve hep sıkışıklık hissi var.ben son gune kadar beklicem gibi.O kadar heyecanliyim ki sanki ilk cocugum ilk hamileligim gibi
Hadi hayırlısıSat 1eylül bat 28-29 gelmesi lazim
Bn dayanamayip yaptim Sabah kocaman negatif cikti. Degisir mi bilemem. Belki de regl olucam goguslerm kocaman sistiler dun geceAmaaan canım ya elim korkar oldu vallaşimdi de cuma mı yapsam diyorum valla belirti falan da kalmadı
Sen ne zaman yapacaksın
Bat ne zaman canımBn dayanamayip yaptim Sabah kocaman negatif cikti. Degisir mi bilemem. Belki de regl olucam goguslerm kocaman sistiler dun gece
Hayirlisi olsun canim yarin sabah bende gorecegim bakalim az once kargoyla geldi erken gebelik testlerim ama hic yapasim yok adet olcak gibi belim kasiklarim agriyor benimde sanirkm.bende negatif gorecegimBn dayanamayip yaptim Sabah kocaman negatif cikti. Degisir mi bilemem. Belki de regl olucam goguslerm kocaman sistiler dun gece
Normalde bat 27 pazartesi ama bu Cuma toplu teste bende katilayim elimde fazladan test var nasilsaKizlar cuma dedik totem yaptik bozmayalım birbirimize destek olup bekleyelim oyalanalim temizlik yapin diis nakis yapin hobilerinizle ilgilenin calisanlar zate sansli evde olanlar vay halimize
Banada gönder bende yok erkense diye yapmaya korkuyorumNormalde bat 27 pazartesi ama bu Cuma toplu teste bende katilayim elimde fazladan test var nasilsa