Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni gün benimde 27 ama yarin yaparlarsa kizlr bende yaparim belki 🤷🏼‍♀️ Erken aslinda bata kadar beklemem lazim ama haftasonu evde olmiyacagim en iyisi yapayim diyorum sabah 🤭
Sonuca aldanip üzülme ama cikmayadabilir daha testte..kan en garanti cunku. Idrara en son düşüyor. Yap bakalim paylas buradada😊

Hayirlisi olsun canim yarin sabah bende gorecegim bakalim az once kargoyla geldi erken gebelik testlerim ama hic yapasim yok adet olcak gibi belim kasiklarim agriyor benimde sanirkm.bende negatif gorecegim
Wala gercekden cok yorucu bir surec. Cok duygusalim. Uzuluyorum Ama elimden bisi gelmiyor 🤷‍♀️Beklemekden baska

Wala gercekden cok yorucu bir surec. Cok duygusalim. Uzuluyorum Ama elimden bisi gelmiyor 🤷‍♀️Beklemekden baska
Nekadar yoruyoruz kendimizi manen ve psiklojik olarak aahhhh baska seylere odaklan canim kitap oku ben boyle zamanalrda hemen bi kitaba baslarim yada neyflix dizisi kapilip giderim en azindam o psikolojiden uzaklasiyorum

Kızlar bugün çok zor birgün geçiriyorum şiddetli kaşık ağrım var evdede bazı başka sorunlar var sadece bu sıkıntım icin sizden çokça dua istiyorum ne olur 😭😭😭

Kızlar bugün çok zor birgün geçiriyorum şiddetli kaşık ağrım var evdede bazı başka sorunlar var sadece bu sıkıntım icin sizden çokça dua istiyorum ne olur 😭😭😭
Arkadasim sıkıntı ne ise su hayir mübarek günde Allahtan sabir ve kolaylik diliyorum ne olur sakin ol hepimiz sorunlar yasiyoruz

Nekadar yoruyoruz kendimizi manen ve psiklojik olarak aahhhh baska seylere odaklan canim kitap oku ben boyle zamanalrda hemen bi kitaba baslarim yada neyflix dizisi kapilip giderim en azindam o psikolojiden uzaklasiyorum
Evet bebek hamilelik konusu gecince hemen gozlerim doluyor. Sagolsun esimde dun benim moralini bozdu. Cocuk konusu acildi yemekde bebek olmayabilir boyle surekli duygusal olmami istemiyormus. Olmamaa
Olasiligini aklimda tutarsam uzulmezmisim. Bebek icin evlenmedik diyor . Evet ama oyle soyleyince daha cok etkileniyorum

Evet bebek hamilelik konusu gecince hemen gozlerim doluyor. Sagolsun esimde dun benim moralini bozdu. Cocuk konusu acildi yemekde bebek olmayabilir boyle surekli duygusal olmami istemiyormus. Olmamaa
Olasiligini aklimda tutarsam uzulmezmisim. Bebek icin evlenmedik diyor . Evet ama oyle soyleyince daha cok etkileniyorum
Iste olmama olasiligini aklimizda tutmaliyiz ama umutsuzda yasanmiyor umut ediyoruz napalim esine kizma oda seni oyle gormek istemiyor

Arkadasim sıkıntı ne ise su hayir mübarek günde Allahtan sabir ve kolaylik diliyorum ne olur sakin ol hepimiz sorunlar yasiyoruz
Şükür leyhimize sonuclandi çok sağolun canım ama hala test yok evde yarın sabah ben yapmiycam sizinle

Kızlar ikinci çizgi var mı ben gormek istediğim için mi bı gölge görüyorum 😔
Screenshot_2021-09-23-18-50-59-24.jpg

X