- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
3tane kaldi geçen aydan eczaneden her ay 3 5tane aliyorum Eczaneyi zengin kendimizi harap ediyoruz aslinda Bat ne zaman seninBanada gönder bende yok erkense diye yapmaya korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3tane kaldi geçen aydan eczaneden her ay 3 5tane aliyorum Eczaneyi zengin kendimizi harap ediyoruz aslinda Bat ne zaman seninBanada gönder bende yok erkense diye yapmaya korkuyorum
2 aydir 30 unda oluyorum. 28 gun baz aliyorum ama 27si yani..3tane kaldi geçen aydan eczaneden her ay 3 5tane aliyorum Eczaneyi zengin kendimizi harap ediyoruz aslinda Bat ne zaman senin
Ayni gün benimde 27 ama yarin yaparlarsa kizlar topluca bende yaparim belki Erken aslinda bata kadar beklemem lazim ama haftasonu evde olmiyacagim en iyisi yapayim diyorum sabah2 aydir 30 unda oluyorum. 28 gun baz aliyorum ama 27si yani..
Sonuca aldanip üzülme ama cikmayadabilir daha testte..kan en garanti cunku. Idrara en son düşüyor. Yap bakalim paylas buradadaAyni gün benimde 27 ama yarin yaparlarsa kizlr bende yaparim belki Erken aslinda bata kadar beklemem lazim ama haftasonu evde olmiyacagim en iyisi yapayim diyorum sabah
Yarin ola hayrola diyelim bakalim paylasirimSonuca aldanip üzülme ama cikmayadabilir daha testte..kan en garanti cunku. Idrara en son düşüyor. Yap bakalim paylas buradada
27 sinden canimBat ne zaman canım
Wala gercekden cok yorucu bir surec. Cok duygusalim. Uzuluyorum Ama elimden bisi gelmiyor Beklemekden baskaHayirlisi olsun canim yarin sabah bende gorecegim bakalim az once kargoyla geldi erken gebelik testlerim ama hic yapasim yok adet olcak gibi belim kasiklarim agriyor benimde sanirkm.bende negatif gorecegim
Nekadar yoruyoruz kendimizi manen ve psiklojik olarak aahhhh baska seylere odaklan canim kitap oku ben boyle zamanalrda hemen bi kitaba baslarim yada neyflix dizisi kapilip giderim en azindam o psikolojiden uzaklasiyorumWala gercekden cok yorucu bir surec. Cok duygusalim. Uzuluyorum Ama elimden bisi gelmiyor Beklemekden baska
Adetime daha çok var . Biraz daha beklicem test yapmicam canim .belirtiler adet gibi zaten canım sikildi bu ayda olmucak diyeTest yapacakmisin canim
Hep erkenmi baslar belirtilerinAdetime daha çok var . Biraz daha beklicem test yapmicam canim .belirtiler adet gibi zaten canım sikildi bu ayda olmucak diye
Arkadasim sıkıntı ne ise su hayir mübarek günde Allahtan sabir ve kolaylik diliyorum ne olur sakin ol hepimiz sorunlar yasiyoruzKızlar bugün çok zor birgün geçiriyorum şiddetli kaşık ağrım var evdede bazı başka sorunlar var sadece bu sıkıntım icin sizden çokça dua istiyorum ne olur
Yok başlamazdı. Daha bı hafta var. Ama geçen 5 ay doğum kontrol hapı kullandım. 24gunde bir olmuştum bu ilk ilaçsız ayim. Acaba yinemi erken olcam ki.Hep erkenmi baslar belirtilerin
Evet bebek hamilelik konusu gecince hemen gozlerim doluyor. Sagolsun esimde dun benim moralini bozdu. Cocuk konusu acildi yemekde bebek olmayabilir boyle surekli duygusal olmami istemiyormus. OlmamaaNekadar yoruyoruz kendimizi manen ve psiklojik olarak aahhhh baska seylere odaklan canim kitap oku ben boyle zamanalrda hemen bi kitaba baslarim yada neyflix dizisi kapilip giderim en azindam o psikolojiden uzaklasiyorum
Iste olmama olasiligini aklimizda tutmaliyiz ama umutsuzda yasanmiyor umut ediyoruz napalim esine kizma oda seni oyle gormek istemiyorEvet bebek hamilelik konusu gecince hemen gozlerim doluyor. Sagolsun esimde dun benim moralini bozdu. Cocuk konusu acildi yemekde bebek olmayabilir boyle surekli duygusal olmami istemiyormus. Olmamaa
Olasiligini aklimda tutarsam uzulmezmisim. Bebek icin evlenmedik diyor . Evet ama oyle soyleyince daha cok etkileniyorum
Olabilir canim bekle bakalimYok başlamazdı. Daha bı hafta var. Ama geçen 5 ay doğum kontrol hapı kullandım. 24gunde bir olmuştum bu ilk ilaçsız ayim. Acaba yinemi erken olcam ki.
Evet hakli Ama bu aralar duygusallasdim. Hakkimizda hayirlisi insallah rabbim kucagimizi bos birakmasinIste olmama olasiligini aklimizda tutmaliyiz ama umutsuzda yasanmiyor umut ediyoruz napalim esine kizma oda seni oyle gormek istemiyor
Sizde belirti varmı batiniz nezamnOlabilir canim bekle bakalim
Şükür leyhimize sonuclandi çok sağolun canım ama hala test yok evde yarın sabah ben yapmiycam sizinleArkadasim sıkıntı ne ise su hayir mübarek günde Allahtan sabir ve kolaylik diliyorum ne olur sakin ol hepimiz sorunlar yasiyoruz