Canım benim 2 kimyalsal hikayem var da ona istinaden dedim testler pozitif 2. Çizgiler belli gidiyorsun değerler yükseliyor bir yere kadar sonra 10 gün sonra regl oda yıpratıcıYa keşke erken gebelik testi yapsann
Yaptırdım kuzum genetik test temiz ama kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ve de inofolic combi kullanıyorum canımSayısız kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak tavsiyem genetik testi yaptır kuzum
Amin inşallah kuzum bende öyle düşünüyorum 27 Eylül ü çekiyorum ipleBence yerlesme kanamasi bat günü olmazsan test yaparsan cikar insallah hamilesin canim
Benim bat yarın. Bugün yaptım.Kuzum sen testi kac gun kala yapmistin
Amaaan canım ya elim korkar oldu vallaMasallah sabretmissin az daha bekle beklemisken ozaman Sabah test yap bizede at gelsin bebisler. Ben bekliiyim
Bari az daha
Cok iiKızlar bu bir işaret sanırım.benim eşim eczaneyi kapatmış eve gelmis test almayı unutmuş yarın getiririm dedi cuma sabah yaparım artik
Aynen ya herseyde vardır bir hayırCok ii
Herkes cuma sabah mi yapıyor testi ?? Benimde regle cok az kaldii beklemedeyim
En gec 30 unda olurum 2 aydır 30unda oluyorum regl ne zaman kan versem diye düşünüyorum.son gune kadar sabrtcem ama sabredemiyorumAynen ya herseyde vardır bir hayır
Yarın sabah kan verme fikri cik aklimdanEn gec 30 unda olurum 2 aydır 30unda oluyorum regl ne zaman kan versem diye düşünüyorum.son gune kadar sabrtcem ama sabredemiyorum
YapmaaaYarın sabah kan verme fikri cik aklimdan
Yok valla sabah sağlık ocağına gidip kan vericem taaa pazartesi çıkar sonucu cuma yine sizinle test yapicam akan sonucunu da pazartesi ogrenirim fenamı aile hekiminden utanır oldumda neyse beni gördüğü gibi betamı bakıcaz diyorYapmaaagirme kanimaa sabretceemm
Tam ne zmn bat.. ne zmn regl oldun..Yok valla sabah sağlık ocağına gidip kan vericem taaa pazartesi çıkar sonucu cuma yine sizinle test yapicam akan sonucunu da pazartesi ogrenirim fenamı aile hekiminden utanır oldumda neyse beni gördüğü gibi betamı bakıcaz diyor
Inan bende esim hadi dese gidip.kan verecegim direk okadar umutluyum bu ay kendimden şu bel.agrisi bitkinlik kasikta.batmalar falan biyandan korkuyorum tabeeeYarın sabah kan verme fikri cik aklimdan
Merhaba benimde bat 24 Eylül benim de belimde çok ağrı var ve sol kasığım çok ağrıyor göğüsler hasass bugün bile test yaptım negatifInan bende esim hadi dese gidip.kan verecegim direk okadar umutluyum bu ay kendimden şu bel.agrisi bitkinlik kasikta.batmalar falan biyandan korkuyorum tabeee
Merhaba canımmMerhaba benimde bat 24 Eylül benim de belimde çok ağrı var ve sol kasığım çok ağrıyor göğüsler hasass bugün bile test yaptım negatifama yine umutla bekliyorumne
Ben 2 aydır deniyorum bakalım insAllah nasip olurMerhaba canımmüzülme yalnız degilsin bir umit bende beklemedeyim benimde tek cizgiyle dıskalifiye olabilirim bu ay. Ne zamandır deniyorsunuz