Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya keşke erken gebelik testi yapsann
Canım benim 2 kimyalsal hikayem var da ona istinaden dedim testler pozitif 2. Çizgiler belli gidiyorsun değerler yükseliyor bir yere kadar sonra 10 gün sonra regl oda yıpratıcı
Sayısız kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak tavsiyem genetik testi yaptır kuzum
Yaptırdım kuzum genetik test temiz ama kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ve de inofolic combi kullanıyorum canım

Ay kızlaar bende öyle belirti arıyorum özelikle gögüste ama tık yok kasık ağrısı adet sancısı ve afedersiniz isal durumu oluyor bende
Bat 29

Kızlar bu bir işaret sanırım.benim eşim eczaneyi kapatmış eve gelmis test almayı unutmuş yarın getiririm dedi cuma sabah yaparım artik

Kizlar kimler cumaya programladi kendini simdi kac kisiyiz

Tam ne zmn bat.. ne zmn regl oldun..

Inan bende esim hadi dese gidip.kan verecegim direk okadar umutluyum bu ay kendimden şu bel.agrisi bitkinlik kasikta.batmalar falan biyandan korkuyorum tabeee
Merhaba benimde bat 24 Eylül benim de belimde çok ağrı var ve sol kasığım çok ağrıyor göğüsler hasass bugün bile test yaptım negatif ama yine umutla bekliyorum

Merhaba benimde bat 24 Eylül benim de belimde çok ağrı var ve sol kasığım çok ağrıyor göğüsler hasass bugün bile test yaptım negatif ama yine umutla bekliyorumne
Merhaba canımmüzülme yalnız degilsin bir umit bende beklemedeyim benimde tek cizgiyle dıskalifiye olabilirim bu ay. Ne zamandır deniyorsunuz

Kizlar benim.bat 30nda. Bakarsan birçok belirti var aniden baş dönmesi üst bacakta ağrı. Bel ortasında ağrı.istah açılması. Bide karnında göğsümde bu ara aşırı kaşıntı oluyor. Fakat bu okadarda iş yogunlugum olduğundan hiç hamileliğe yoramiyorum.o yüzden cuma test yapmicam adet gününü beklicem.kasinti olan varmı acaba . Tek dikatimi bu cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…