Valla banada hayalet gibi var geldi renginle oynama yapıyorlar ondan yapsana kuzum
Reglinize kaç gün var
Ben pco luyum malesef hiç belli olmuyor günlerim göğüslerim çok acıyor ve sag kasıkta ağrım varReglinize kaç gün var
Belirtileriniz neydiBen pco luyum malesef hiç belli olmuyor günlerim göğüslerim çok acıyor ve sag kasıkta ağrım var
Valla ben ovulasyon testi yaptımTestim hazır yarın sabah yapıyorum testi kızlar aslında erken sanırım ama olsun. Bir tane de yedek aldım. Negatif çıkarsa ama regl gecikirse bir daha yaparımhayalet çizgiler gördüm mesajlarda. Hadi bakalım bol bebiş haberleri alcaz sanki
Ben ovulasyon testine güvenmiyorum lh hormonunun tekrar yükselmesi zaman alabilir bence. Bazı arkadaşlar da erken yükseliyor olabilir. Regl günü ve sonrasında yükseliyor bazılarında. Buna rağmen yapıyorum bazenValla ben ovulasyon testi yaptım
Doğru kuzum haklısın bende lekelenme var 15 Eylül de çatlama oldu bakalım denemek istedim yumurtlamaya kadar yaptığımda bu kadar belli olmazdı yumurtlama harici bakalım koyulaşırsa ya nasip en garanti kan testiBen ovulasyon testine güvenmiyorum lh hormonunun tekrar yükselmesi zaman alabilir bence. Bazı arkadaşlar da erken yükseliyor olabilir. Regl günü ve sonrasında yükseliyor bazılarında. Buna rağmen yapıyorum bazen
Bat ne zaman ve belirtiler neler canımTestim hazır yarın sabah yapıyorum testi kızlar aslında erken sanırım ama olsun. Bir tane de yedek aldım. Negatif çıkarsa ama regl gecikirse bir daha yaparımhayalet çizgiler gördüm mesajlarda. Hadi bakalım bol bebiş haberleri
Bat ne zamanTestim hazır yarın sabah yapıyorum testi kızlar aslında erken sanırım ama olsun. Bir tane de yedek aldım. Negatif çıkarsa ama regl gecikirse bir daha yaparımhayalet çizgiler gördüm mesajlarda. Hadi bakalım bol bebiş haberleri alcaz sanki
Bat 28 Eylül. 15 Eylül de yumurtlama oldu. Belirtiler var da ben artık belirtiden saymıyorum. Eğer pozitif çıkarsa söylerimBat ne zaman ve belirtiler neler canım
Bat 28 eylülBat ne zaman
Geçen konuşmuştuk sanki bence sendeki yerleşme kanaması dedikleri şey. Ama çok umutlandırmak da istemiyorum seni. Ben de lekelenme olsaydı gebeyim gebeyim gebeyim diye gezerdim kesin.Doğru kuzum haklısın bende lekelenme var 15 Eylül de çatlama oldu bakalım denemek istedim yumurtlamaya kadar yaptığımda bu kadar belli olmazdı yumurtlama harici bakalım koyulaşırsa ya nasip en garanti kan testi
Ya ben test alamadım ya eşim getirmiyor gizlice kan testi vercem sabahTestim hazır yarın sabah yapıyorum testi kızlar aslında erken sanırım ama olsun. Bir tane de yedek aldım. Negatif çıkarsa ama regl gecikirse bir daha yaparımhayalet çizgiler gördüm mesajlarda. Hadi bakalım bol bebiş haberleri alcaz sanki
Var gibi ama pik değil dimiValla ben ovulasyon testi yaptım
Pik değil kuzum adete 4 gün var bakalım bir umut yaptım ama ya nasipYa ben test alamadım ya eşim getirmiyor gizlice kan testi vercem sabah
Var gibi ama pik değil dimi
Evet kuzum geçende konuşmustuk ağzın bal yesin insalllah yerleşmedir bir umut yaptım valla bakalım bat a 4 gün var hadi hayırlısı kırmızıları görmezsek inşallah gebeyim gebeyim gebeyimGeçen konuşmuştuk sanki bence sendeki yerleşme kanaması dedikleri şey. Ama çok umutlandırmak da istemiyorum seni. Ben de lekelenme olsaydı gebeyim gebeyim gebeyim diye gezerdim kesin.Bu ara aşırı pozitifim. Negatif çıksada bozmuycam moralimi kesin kararlıyım.
Canim benim bel agrim war hic olmazdi birde kasiklarimda gerginlik ve batma oluyor aradaSizde belirti varmı batiniz nezamn
Kasıklar da ağrı ve batma yaşıyorum bende lekelenme var regli ye dair birşey yok şimdilik fazla da umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülürüm çünküCanim benim bel agrim war hic olmazdi birde kasiklarimda gerginlik ve batma oluyor arada