Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim hazır yarın sabah yapıyorum testi kızlar aslında erken sanırım ama olsun. Bir tane de yedek aldım. Negatif çıkarsa ama regl gecikirse bir daha yaparım hayalet çizgiler gördüm mesajlarda. Hadi bakalım bol bebiş haberleri alcaz sanki

Valla ben ovulasyon testi yaptım

Eklentiler

• IMG20210923192942.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
Ben ovulasyon testine güvenmiyorum lh hormonunun tekrar yükselmesi zaman alabilir bence. Bazı arkadaşlar da erken yükseliyor olabilir. Regl günü ve sonrasında yükseliyor bazılarında. Buna rağmen yapıyorum bazen

Ben ovulasyon testine güvenmiyorum lh hormonunun tekrar yükselmesi zaman alabilir bence. Bazı arkadaşlar da erken yükseliyor olabilir. Regl günü ve sonrasında yükseliyor bazılarında. Buna rağmen yapıyorum bazen
Doğru kuzum haklısın bende lekelenme var 15 Eylül de çatlama oldu bakalım denemek istedim yumurtlamaya kadar yaptığımda bu kadar belli olmazdı yumurtlama harici bakalım koyulaşırsa ya nasip en garanti kan testi

Bat ne zaman ve belirtiler neler canım

Bat ne zaman

Bat ne zaman ve belirtiler neler canım
Bat 28 Eylül. 15 Eylül de yumurtlama oldu. Belirtiler var da ben artık belirtiden saymıyorum. Eğer pozitif çıkarsa söylerim çünkü beynimizin algıladığı belirtilere kalsa her ay hamileyim. Hatta bu grupta totemimiz var. Gebeyim gebeyim gebeyim diyip gebe olucaz

Doğru kuzum haklısın bende lekelenme var 15 Eylül de çatlama oldu bakalım denemek istedim yumurtlamaya kadar yaptığımda bu kadar belli olmazdı yumurtlama harici bakalım koyulaşırsa ya nasip en garanti kan testi
Geçen konuşmuştuk sanki bence sendeki yerleşme kanaması dedikleri şey. Ama çok umutlandırmak da istemiyorum seni. Ben de lekelenme olsaydı gebeyim gebeyim gebeyim diye gezerdim kesin. Bu ara aşırı pozitifim. Negatif çıksada bozmuycam moralimi kesin kararlıyım.

Ya ben test alamadım ya eşim getirmiyor gizlice kan testi vercem sabah
Var gibi ama pik değil dimi

Kızlar bendede bel ağrısı aralıklı kasık ağrısı oluyordu zaten ve ayriyetten gögüs hassasiyeti başladı adet ağrısı gibi karnıma ağrılar giriyor.. aslında bende pko’dan dolayı adetim 2-3 ayda gelir yani adeten dolayı olduğunu hiç sanmiyorum normal şartlarda bat günü 29-30 gösteriyor takvim.
Umutlanmıyor değilim
Aşılamanın 8inci günü bugün

Evet kuzum geçende konuşmustuk ağzın bal yesin insalllah yerleşmedir bir umut yaptım valla bakalım bat a 4 gün var hadi hayırlısı kırmızıları görmezsek inşallah gebeyim gebeyim gebeyim

Canim benim bel agrim war hic olmazdi birde kasiklarimda gerginlik ve batma oluyor arada
Kasıklar da ağrı ve batma yaşıyorum bende lekelenme var regli ye dair birşey yok şimdilik fazla da umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülürüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…