Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de duymuştum canım bazı kadınlar rüya görüp anlıyorlarmış inşallah bebiş geliyordur 🥰🥰 Bende dayanamıyorum valla direk gidip kan testi vermek istiyorum negatif olsa bile içim rahatlasın 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Yaa evet 9 ci gun bugun ovulasyondan sonra daha cikmaz diye dusunuyorum
Kendim icin. Sende bnce kan vericeksen cuma Sabah ver daha kesin olur ?

Bende de pembemsi leke geldi akşam anlamadım yani gördüğüm kadarıyla adete 1 kala oluyormuş anlayamadım adet mı olacağım yerleşme mı göreceğiz bakalım canım ağrım da var az akşamdan beri inşallah bebisler tutuyordur 🥲🌼🤲🏻
1 hafta kala canım yerleşme kanaması

Büyük ihtimal geç döllenme olur seninde canım aynı zamanda yumurtlama ve çatlama olmuş benimde 15 yumurtlama 16 çatlama oldu o yüzden 17 gün sonra gebelik testi diyorlar yani en azından adet geçmesi lazım yapmak için diye düşünüyorum
Olsunda inşallah 17 gün sonra olsun yeterki olsun ya hayırlısıyla

Yaa evet 9 ci gun bugun ovulasyondan sonra daha cikmaz diye dusunuyorum
Kendim icin. Sende bnce kan vericeksen cuma Sabah ver daha kesin olur ?
Senin için daha erken canım 13 gün geçince daha garanti. Bugun hastanede işim vardı verecektim ama vazgeçtim biraz daha bekliyim dedim 😅😅 yarın test yapıcam evde yumurtlamanın 12.günü oluyor

Senin için daha erken canım 13 gün geçince daha garanti. Bugun hastanede işim vardı verecektim ama vazgeçtim biraz daha bekliyim dedim 😅😅 yarın test yapıcam evde yumurtlamanın 12.günü oluyor
Masallah sabretmissin az daha bekle beklemisken ozaman Sabah test yap bizede at gelsin bebisler✅. Ben bekliiyim
Bari az daha 😄

Kızlar okudum enfeksiyon olursa koku olurmuş şükür koku yok gebelik belirtisi diyor size bisey diyimmi ben umutsuzluga kapıldım test yapmasammi
Canım ne zaman yumurtlama oldu ya da adet tarihin ne zaman

O zaman yap kuzum test 31 Ağustos yumurtlama ise rahat çıkar 23 gün oluyor yumurtlamadan geceli üstündenn
Yumurtlamasi degil son adet tarihi 31 agustosmus beklenem adet tarihide 28 eylul daha var yani erken

X