Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cikmaz daha kuzu benimde son adet tarihi 31 agustos bat 27 eylul. Haftasonu icin beklemelisin diye dusunuyorum
Evet bencede zaten varsa cikar hafta sonuna eşim evde aslinda.pazar yapayim dedim ben ama dayanamam.oyuzden cuma yaparim heralde eger cikarsada p.tesi kan vermeye gidecegim

Yumurtlamasi degil son adet tarihi 31 agustosmus beklenem adet tarihide 28 eylul daha var yani erken
He tamam kuzum sat deyince bilemedim özür dilerim evet kuzum o zaman daha erken beklemelisin senin dediğin gibi

He tamam kuzum sat deyince bilemedim özür dilerim evet kuzum o zaman daha erken beklemelisin senin dediğin gibi
Ne özrü estafrullah canim benimmm ahh beklemk zor birde husran var sonunda senin ne zamandi son adet tarihin

Kızlar bel agrısı yaşayan varmi bikac gündür belim cok agriyor sanki agir bi iş yapmisim gibi

Kızlar bel agrısı yaşayan varmi bikac gündür belim cok agriyor sanki agir bi iş yapmisim gibi
Yok kuzum.bende psikolojik değilse göğüs hassasiyetim var bacağıma vuruyor kaşık ağrım yürüyünce ortaya çıkıyor bukadar

Yok kuzum.bende psikolojik değilse göğüs hassasiyetim var bacağıma vuruyor kaşık ağrım yürüyünce ortaya çıkıyor bukadar
Benimde gogüslerimde bisi yok elliyorim ama yok yani ama oturup kalkar yururken kasik batmalarim war birde bel agrisi sirtima bile vuruyor

Ne özrü estafrullah canim benimmm ahh beklemk zor birde husran var sonunda senin ne zamandi son adet tarihin
27 Ağustos kuzum :) ama 26 gecesi saat 11.30 gibi geldi ilk lekelenme 27 de oldu canım 🤰

X