Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kafalar karıştıiii bugün çok yoruldum şuan sağ kasigim felaket agriyorvalla erken gebelik testinde varsa cuma çıkar bende diye düşünüyorum çünkü ben 28 günde 1 regl oluyorum o yüzden bana cuma yapmak mantıklı geldi en azından yoksa bile umutlanmam

Ay kafalar karıştıiii bugün çok yoruldum şuan sağ kasigim felaket agriyorvalla erken gebelik testinde varsa cuma çıkar bende diye düşünüyorum çünkü ben 28 günde 1 regl oluyorum o yüzden bana cuma yapmak mantıklı geldi en azından yoksa bile umutlanmam
Canim ozaman cuma erken gebelik testi yapalim birlikte azcık sık dişini oldumu

Benimde sag kasigimda agri war . Bugun bazen cok hissetim bazen hic Yok.

Kizlar cuma dedik totem yaptik bozmayalım birbirimize destek olup bekleyelim oyalanalim temizlik yapin diis nakis yapin hobilerinizle ilgilenin calisanlar zate sansli evde olanlar vay halimize 😄

Canim ozaman cuma erken gebelik testi yapalim birlikte azcık sık dişini oldumu
Esimle konuştuk şimdi senin gün bekliycek durumunmu var diyor kaç kez düşük yaptin diyor getiricem test erken.olandan hemen yapalım dedi iğneye başlıycam öğrendiğimiz gibiya keşke kan verseydin dedi bu kadar belirti psikolojikse valla dedi beyninin önünde diz çökerim dedi😄😄😄😄

Benimde sag kasigimda agri war . Bugun bazen cok hissetim bazen hic Yok.
Bugün yoruldum.ve çok yoğun hissettim bende😏

Esimle konuştuk şimdi senin gün bekliycek durumunmu var diyor kaç kez düşük yaptin diyor getiricem test erken.olandan hemen yapalım dedi iğneye başlıycam öğrendiğimiz gibiya keşke kan verseydin dedi bu kadar belirti psikolojikse valla dedi beyninin önünde diz çökerim dedi😄😄😄😄

Bugün yoruldum.ve çok yoğun hissettim bende😏
Aaa öyleyse madem yap ozaman bizede at mutlaka haber ver canim benim simdimi yapacaksin

Kizlar cuma dedik totem yaptik bozmayalım birbirimize destek olup bekleyelim oyalanalim temizlik yapin diis nakis yapin hobilerinizle ilgilenin calisanlar zate sansli evde olanlar vay halimize 😄
Ah aklımızdan çıkmıyor ki zaten ne zaman boşkalsam bütün belirtileri hissediyorum nasıl seyse😄😄😄😄

Eşim gelince yaparım sanırım ama çıkmaz ki en iyisi cuma😑ya negatif görürsem diyekorkuyorum
Erken gebelik testiyse cikabilir ama cikmazsa umutsuzluga kapilma cumayi bekle happy friday😂

Sen hamilnmisin simdi😃
Valla bilmiyorum kuzum dün gece pembemsi su gibi bişi geldi gerisi yok kasık ağrım oluyor arada batmalar bilemedim hamile miyim degil miyim adetimi bekliyorum bende bakalım 🥲

Ya keşke erken gebelik testi yapsann
Kuzum ben ovulasyon takibi yapıyorum daha 7 gün oldu imkansız çıkması 17 gün sonra net oluyor o yüzden en azından diyorum adet günüm geçsin en fazla o zaman yaparım yumurtlamadan beri kasık ağrım var batmalar göğüslerim de hiçbir şey yok geçen ay olmuştu göğüs ağrısı olabilir demiştim ama regl oldum akıntım geliyor normal ara kanama olabilir veya yerleşme ama İnternet de okuduğum kadarıyla yumurtlama olduktan sonra 6 ila 12 gün arasında yerleşme olabiliyormuş ay bilemedim kuzumm dua ediyorum yerleşme olsun diye 🥲🥲

Ya kuzum erken gebelik testi ile yaptım 2. çizgilerim çıktı kimyalsal oldu yemin ederim testleri yapmaya artık korkar oldum direk kan istiyorum yeminle ya 🥺

Canım benim 2 kimyalsal hikayem var da ona istinaden dedim testler pozitif 2. Çizgiler belli gidiyorsun değerler yükseliyor bir yere kadar sonra 10 gün sonra regl oda yıpratıcı 😥

Valla bilmiyorum kuzum dün gece pembemsi su gibi bişi geldi gerisi yok kasık ağrım oluyor arada batmalar bilemedim hamile miyim degil miyim adetimi bekliyorum bende bakalım 🥲
Bence yerlesme kanamasi bat günü olmazsan test yaparsan cikar insallah hamilesin canim

Kalkıp test yapasım var kızlar ya daha adetime 6 gün var kendimi tutamıyorum

X