Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu sefer sonuna kadar güzelce yaşarsın mutluluğunu canım. Bebeğini sağlıkla alırım kucağına. Elbet vardır bir sebebi yaşadıklarımızın. Mutlaka öğrenmemiz gereken şeyleri öğrenmişizdir. Bu ay olmasa da moral bozmak yok. Ben bunu öğrendim mesela. Zorlayarak değil, isteyerek, inanarak, sabrederek oluyo değerli şeyler. Eğer zorlarsan, acele edersen hayat sabretmeyi öğretiyor bir şekilde. Hürrem Sultan gibi gebeyim diye salınacağımız günler yakındırCanım cok gecmis olsun.. benimde 28-29gibi reglim gelmeli bende cok heyecanli ve umutluyum bende subatta kimyasal yasamistim ama gebelik planlamiyorduk o ay sadece 1kere birliktelik olmustu gunumu bile takip etmiyordum adetim gecmis farkinda degildim kosup bi test aldim pozitif cikti ama 10gün sonra kendiliginden sonlandi sonraki ay denedik yine pozitifi gordum ama yine regl.oldm sonra birdaha denemedim 5ay sonra bu ilk denem oldu bakalim bu sefer testte pozitif gorursem hemen gidip kan verecegim
Sonuç ne cıktı hiç bilmiyorum o markaları eşim eczaci teknisyeni o getiriyor ben yapiyorumKizlar ben test siparis ettim freely erken gebelik 2tanede normal test war elimde artımed marka hic erken yapmadim daha once merakimdan aldim birde onla yapayim dedim kargoyu beklerken zaman gecsin diye
Hadi bakalım Cuma sabahına kadar totem yapalım gebeyim gebeyim gebeyimO zaman cuma sabahı yapan yüklesin bende erken kalkıyorum ilk idrarla yaparız herkeze uymaz saat gebeyim gebeyim gebeyim
Ay bak gidemedim yine cuma gününü bekliyoruz hepimiz senide bekleriz cumaya gebeyim gebeyim gebeyim diyoruzSelam kızlaaar benim bu ay aşılamam oldu ilk kez 3 senelik evliyim son bir senedir baya uğraşıyoruz ama malesef.. Rabbimden hayırlısı
Bat 29-30 gibi bende sırt ağrısı ani adet sancısı halleri oluyor beyaz akıntım var böyle durumlar
Canım sızler yapın ben yapmak istemiyorum bu erken gebelik testi beni çok yanılttı malesef daha önce ve çok üzülmüştüm ben bat günümü beklicem inşallah ama cuma günü burdayım sizin sonuçlarınız için Rabbim gönlünüze göre versin inşallahAy bak gidemedim yine cuma gününü bekliyoruz hepimiz senide bekleriz cumaya gebeyim gebeyim gebeyim diyoruz
Selam canım. Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Cuma günü test partisi yapıyoruz. Aşılamadan sonra ne kadar bekleniyor bilmiyorum ama eğer uygunsa katıl bizeSelam kızlaaar benim bu ay aşılamam oldu ilk kez 3 senelik evliyim son bir senedir baya uğraşıyoruz ama malesef.. Rabbimden hayırlısı
Bat 29-30 gibi bende sırt ağrısı ani adet sancısı halleri oluyor beyaz akıntım var böyle durumlar
Sesli güldüm buna  iyi geceler. Gebeyim gebeyim gebeyimHerkeze hayırlı geceler kızlar ben yatıyorum masumlar apartmanını bekliyorum gebeyim gebeyim gebeyim diye lavaboya gittim eşim diyo kırdın kafayi
Bana ayın 30’u kan vermek için tarih verdi doktor canım ben bat günümü beklicem ama haftaya test yapsam sonuç çıkar bilmiyorum yaparmıyım amaSelam canım. Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Cuma günü test partisi yapıyoruz. Aşılamadan sonra ne kadar bekleniyor bilmiyorum ama eğer uygunsa katıl bize
Beklemeye niyetlendiysen bekle. Ama stres yapma aç Hürrem Sultanın gebeyim videosunu. Gül eğlen. Gebeyim gebeyim gebeyim ( ben böyle değildim hep bu süreçte böyle oldum)Bana ayın 30’u kan vermek için tarih verdi doktor canım ben bat günümü beklicem ama haftaya test yapsam sonuç çıkar bilmiyorum yaparmıyım ama
İnan çok korkuyorum negatiften.. önceden amaan diye negatiflere güler gecerdim ama korkuyorum bu ay.. sanırım aşılama olduğu içim canım. Ama bi denerim videoyu acar kafamı dağıtmaya çalişirimBeklemeye niyetlendiysen bekle. Ama stres yapma aç Hürrem Sultanın gebeyim videosunu. Gül eğlen. Gebeyim gebeyim gebeyim ( ben böyle değildim hep bu süreçte böyle oldum)
Aahahah Ben zaten cok istiyorum yapmak Ama tutuyorum kendimi cok uzuluyorum sonra . Enerjim cekiliyor.Çakmak caksak herkez eline test alicak yeminle
Şaka bi yana çok zor bi süreç. Ama yalnız olmadığını bil. Bazen bu bile iyi geliyor insana. Çareler bitmedikçe, deneme şansımız var oldukça umutsuzluğa düşmek yok. Negatif görüp, regl olup yataktan çıkmadığım günler oldu benim de. Sonra bir ay regl olmam gereken gün sancım oldu ama regl olmadım. Test yaptım pozitifti. Femara kullanıp yumurtlama takibi yapılmıştı. Rüya gibiydi resmen. Hiç olmayacak sandığım şey oldu. Ama rüyam erken bitti malasef. Acısı öyle derin ki. Hala psikoloğa gidiyorum.. Şimdi tekrar isteyebiliyorsam vücudumuzda beynimizde kalbimizde sandığımızdan çok güçlü. Ne mutlu ki çare arayabiliyoruz. İmkanlarımız var. Gücümüz sağlığımız var. İçini ferah tut. Bebeğin merhaba dediğinde çok güzel olacak zaten.İnan çok korkuyorum negatiften.. önceden amaan diye negatiflere güler gecerdim ama korkuyorum bu ay.. sanırım aşılama olduğu içim canım. Ama bi denerim videoyu acar kafamı dağıtmaya çalişirim
Ahaha . Bende kafaya takiyorum. Ettrafimdaki herkesler hamis. Ay tatlim hamileyim gelemem. Yok storyler kocisimHerkeze hayırlı geceler kızlar ben yatıyorum masumlar apartmanını bekliyorum gebeyim gebeyim gebeyim diye lavaboya gittim eşim diyo kırdın kafayi
Çok fazla sıcak su uygulama canım. Sıcak iyi değil diye biliyorum. Belki heyecanlı yerleşmeleri oluyordur oralardaKizlar ya bisi sorcam. Biraz kramp agrim vardi dusa girdim sicak su iyi gelir diye nitekim iyi geldi. Ama dusdan ciktim. Sag tarafimda altta yumurtlagimin orda boyle pit pit bisiler atmaya basladi. Solu elledim bisi yok sag taraf dolgun geldi . Ne diyorsunuz?
Ay insallah ya . Agzin bal yesin . Bn cok seviyorum sicak dus olayiniara vereyim ozaman bebis var yok mu anlayama kadarÇok fazla sıcak su uygulama canım. Sıcak iyi değil diye biliyorum. Belki heyecanlı yerleşmeleri oluyordur oralarda