- Konu Sahibi SareHumaNur
-
- #1.081
Kızlar hayırlı geceler. Ne çok regli geciken varmıs. Benim de gecikti. Olmam gereken gun 25 iydi. 5 gün gecikti.25 inde kan verdim.negatif di.
Zaten düzensiz ondan pek takmıyorum ama bugun akşam uzeri uzayan sarı akıntı gordum pecetede afedersiniz. Daha sonrasında da beyaz su gibi gelmeye başladı ara ara geliyor. Anlamadım ki nedir bu akıntı.
Ayy evet batlarımız aynıydı.hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip eder insallah.yasmince hayırlı olsun canım aynıydı batlarimiz çok sevindim seninde hamiş olmana :) ♡
Çok tesekkür ederim Allahım butün isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım gözünaydın :)
Sag ol cnm tekrarlim o zaman. İnşallah öyledir. Bu ay cok bekledim gelmistir inşallah yaramaz.Hamilelik akıntısı bildiğin bence tekrarlat testi gününde yaptırdığın için erkendi çıkmadı belki geç dollenme olmustur
Bol su içmek lazım ve civan percemi alıp bi tutam demleyip içebilirsin. O iyi geliyor. İlaçlarla falan baya bi uzun sürüyor gecmesi. Bu tek içimlik bi ilac vardı onu verseydi doktorun temizliyor o.kızlar idarr yolu enfeksiyonu olan varmı.acilll yardım.soğan kürü ise yaramadı.dr gittim antibiyotik ise yaramadı.offf offf
Bende oldum hatta bugün doktordayım antibiyotik de vermedi bol su iç dedikızlar idarr yolu enfeksiyonu olan varmı.acilll yardım.soğan kürü ise yaramadı.dr gittim antibiyotik ise yaramadı.offf offf
Test yapsan canım çıkar ben yaptırstım ama çıkmadı adette gelmiyo napcam bilmiyorum
Darisi başıma canım ben adette olamıyorumAn itibarın ile 6 gün gecikme ile adet oldum.bir sonraki Batı büyük bir umutla bekliyorum.hayırlısı Bakem..
Darisi başıma canım ben adette olamıyorum
Bu ay soğan kürü yaptım ben O yüzden gecikti dye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?