- 13 Ocak 2017
- 107
- 58
- 13
- 35
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
- #1.101
Ben hiç farketmedim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra oluyordu hafif hafifHamile olan bayanlar bir sorum olacak ilişkiye girdiğiniz zamanlar çok afedersiniz yumurtlama akıntınız oluyor muydu beyaz sümük gibi .. 1 haftadır ilişki durumumuz var bugün yine geldi de acaba yumurta döllenmedimi diye kafama takldı
Kızlar adetim 7 gün gecikti hala adet olamadım sogan kuru bu kadar geciktirir mi korkuyorum artık
Randevu aldım canım çarşambadan önce yok hep dolu hormon testini adetliyken yapılmıyor muDoktora gitmelisin bence.ben 6.günümde oldum.Dr bana hormon testi için kan verdirtti .Sonuçları bekliyorum
Randevu aldım canım çarşambadan önce yok hep dolu hormon testini adetliyken yapılmıyor mu
Test yaptın mı canım sen 4.günü benim negatif çıktı bugün 7. Günkızlar bende henuz olmadım benımde bat 25 mayıstı
Benimde oluyor canim son gün hatta hep adet oldm diye bakiyorum akıntı gelmis oluyor. Ertesi gune fln oluyormKızlar adetten önce akıntınız oldu mu az da olsa.
12~36 saat icinde catliycak canm evet. Buarada sinavina ayrintilariyla calisan tiplerin defteri gibi olmusEki Görüntüle 2004928 en sonki test bugün yaptim. yumurtlama bugün olmali :)
hahaha biraz öyle oldu:) geçen ay da ovu testi ile hamile kaldim erken düşük yaşadım şimdide deniyim dedim :)12~36 saat icinde catliycak canm evet. Buarada sinavina ayrintilariyla calisan tiplerin defteri gibi olmus
Allah emeklerini boşa çıkarmasın..hahaha biraz öyle oldu:) geçen ay da ovu testi ile hamile kaldim erken düşük yaşadım şimdide deniyim dedim :)
amin ecmain inşallah. ramazan olduğu için iftardan sonra mecbur olacak. yumurta yaşama süresi yarina kadar dimi?Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?