Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

mrb hanimlar doktor iki tane yumurtalik catlama ignesi verdi bide crinino jel verdi kullaniyorum goguslerum cok agriyo akintim da var ama dun test yaptim negatif cikti

Benimde batı geçeli 3.bitti ben kan testi yaptırmadım.Kendi halinde gelmesini bekliyorum .O bi şi değil de bir sonrası Bat tarihimiz öteleniyor
Aynen öyle canım bu gecikmeler bitirdi beni umutkanıyorum sonra bi negatif yazısı herşeyi bitiriyor yoruldum

kızlar ben halen adet olmadım bat gecenı 6 gun oldu bu gecıkme neden dun kan testı yaptım negatıf neden adet olmuyorum yaaaa

Kızlar hayırlı geceler. Ne çok regli geciken varmıs. Benim de gecikti. Olmam gereken gun 25 iydi. 5 gün gecikti.25 inde kan verdim.negatif di.
Zaten düzensiz ondan pek takmıyorum ama bugun akşam uzeri uzayan sarı akıntı gordum pecetede afedersiniz. Daha sonrasında da beyaz su gibi gelmeye başladı ara ara geliyor. Anlamadım ki nedir bu akıntı.

Hamilelik akıntısı bildiğin bence tekrarlat testi gününde yaptırdığın için erkendi çıkmadı belki geç dollenme olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…