- 18 Mayıs 2017
- 90
- 2.474
- 18
- 31
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
- #1.061
Bende de 9.ayda yaradı :) Allah en doğru zamanda veriyor kötü düşünme5 aydır ise yaramadı. tabiki ALLAH NASİP ETMEDİ.
Benim takvim 13 ünü gösterirken ben 11 inde yumurtladım takvimde garanti olmuyor benceBen takvimim programını kullanıyorum :) bence hamile kalmam da etkisi vardır diye düşünüyorum :)
Kızlar 4 gun gecik me sonucu kan tahlili 1.20 negatif yine olmadi
Aynen öyle canım bu gecikmeler bitirdi beni umutkanıyorum sonra bi negatif yazısı herşeyi bitiriyor yoruldumBenimde batı geçeli 3.bitti ben kan testi yaptırmadım.Kendi halinde gelmesini bekliyorum .O bi şi değil de bir sonrası Bat tarihimiz öteleniyor
Laboquick deneyebilirsin cnm.kızlar bisi sorcam.ovalüasyon testi denemek istiyorum buay .ne marka örenirsiniz.
Valla çoğu kişi öğrendi neticeyi.Benim gibiler ise bi sonraki bar tarihi için başka başlıklara kayacakKızlaaar napıyorsunuz pek bir sessiz buralar
İnşallah Haziran ayında hamile olursun canım herkes olur inşallahValla çoğu kişi öğrendi neticeyi.Benim gibiler ise bi sonraki bar tarihi için başka başlıklara kayacak
Tebrikler. İdrar testinde görmüşmüydün çift çizgiyi1 günlük gecikme sonrası beta hcg 61 ve hamileyim...darısı tüm isteyenlere olsun.Halen belirti namına tık yok
kızlar ben halen adet olmadım bat gecenı 6 gun oldu bu gecıkme neden dun kan testı yaptım negatıf neden adet olmuyorum yaaaa
İdrar testi hiç yapmadım ama 8 gün once hcg 0.1 di negatifTebrikler. İdrar testinde görmüşmüydün çift çizgiyi
Hamilelik akıntısı bildiğin bence tekrarlat testi gününde yaptırdığın için erkendi çıkmadı belki geç dollenme olmusturKızlar hayırlı geceler. Ne çok regli geciken varmıs. Benim de gecikti. Olmam gereken gun 25 iydi. 5 gün gecikti.25 inde kan verdim.negatif di.
Zaten düzensiz ondan pek takmıyorum ama bugun akşam uzeri uzayan sarı akıntı gordum pecetede afedersiniz. Daha sonrasında da beyaz su gibi gelmeye başladı ara ara geliyor. Anlamadım ki nedir bu akıntı.
ALLAH tamamını getirsin inşallah.bu arada iyk çoçukmu kaçaydır deniyordunuz.ovülüasyon testi kullananarkmı kaldınız.1 günlük gecikme sonrası beta hcg 61 ve hamileyim...darısı tüm isteyenlere olsun.Halen belirti namına tık yok
Hayırlı olsun canım gözünaydın :)1 günlük gecikme sonrası beta hcg 61 ve hamileyim...darısı tüm isteyenlere olsun.Halen belirti namına tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?