Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

oysaki bu ay tam belirtileri yasamıstım.çok inanmıştım.demekki hersey kafada bitiyor.düsünce mekanizması tüm vücudu nasılda etkisi altına alıyor.

benimde bat 27 dün aksam test yaptım negatif.ama söyle yaptım.tuvale girdikten sonra esim testi getirdi.bente 2 bardak su içtim 40 dk bekledim az bisi çiz yaptım onla denedim.
Canım ben de dün akşam yapmıştım fakat ondan öncesinde dışardaydım baya beklemişti idrarim hatta afedersin baskılıyordu beni tutmuştum ve dün fazlada su içememiştim varsa elinde sabah yine yapsaydın keşke

Arkadaslar bat 28 30 arasi bekliyodum bugün dayanamayip idrar testi yaptim tek cizgi cikti bidahaki aya artik

oysaki bu ay tam belirtileri yasamıstım.çok inanmıştım.demekki hersey kafada bitiyor.düsünce mekanizması tüm vücudu nasılda etkisi altına alıyor.
Ben her ay bi belirti görüp aha hamileyim diyordum bi keresinde o kadar inanmışım ki midem bulanıyordu psikolojik sonra teste negatif görünce dedim artık ben umutlanmıcam

senin pozitifmi çıktı.ama ben umudumu kestim ağrım arttı olurum birazdan

hayırlısı olsun canım.insallah gönlüne göre çıkar.Allahın vardır bildiği.ben erken testlerden aldım.ucu çok kötü sevmedim onları tuhaf.5 lik daha iyi.
Amin inşallah kanda sonucu görmeden kesin diyeöıyorum bakalım hayırlısı.. hangisinde rahat edıyosan onu tercih et bence hepsi aynı şey zaten

Offf benim habire midem bulanıyor bat yarın acayip şişkinlik var vücudumda hayırlısı inşallah

ben oldum arkadaşlar , biraz geliyor diğer ay yine ilacıma devam edicem. 3. Günü bi hormon testi yaptırıcam bakıcam duruma hormonlarda mı sıkıntı var acaba ? Bide ovulasyon testi alcam nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bi de öyle deneyeyim çok moralim bozuldu.

Biz elimizden geleni yapıyoruz bozma moealini canım. Sabahtan beri ben de kendimde degildim. Dedim napayım canımdan kıymetli mi? Allah verirse bir gün olacaka insallah..

Biz elimizden geleni yapıyoruz bozma moealini canım. Sabahtan beri ben de kendimde degildim. Dedim napayım canımdan kıymetli mi? Allah verirse bir gün olacaka insallah..
benimde bat yarın ama bugünde olabilir aksam idrar testi negatif.zaten karnım ağrıyor olcam ya

Sen al testi ben anlatırım sana nasıl olacağını

Sen al testi ben anlatırım sana nasıl olacağını
Merhaba canim sen kan testi yaptırdım demissin sonuç açıklandı mı? Benim 5 günün var. Dün idrar testi yaptim ikisindede hafif pembelik vardi. Bugün de bir tane yaptın onda da hafif pembelik var. Acaba çok mu erken yaptın ben.

ya bi ay idrar yanmasıda var hepsi karıştı birbirine.adet sancısı karın ağrısı.peki kızlar bata 1,2 gün kala yapılan idrar testlerinde nefatif çıkıp sonra gebelik oluşma ihtimali olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…