- Konu Sahibi SareHumaNur
-
ben oldum arkadaşlar , biraz geliyor diğer ay yine ilacıma devam edicem. 3. Günü bi hormon testi yaptırıcam bakıcam duruma hormonlarda mı sıkıntı var acaba ? Bide ovulasyon testi alcam nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bi de öyle deneyeyim çok moralim bozuldu.
Canım ben kan testini bugün yaptırdım saat 4 gibi alıcam sonucu.. eğer silikte olsa çizgi varsa hamile olma ihtimalin var ben bata 2 kala gördüm çift çizgiyi belki 5 güne de gösterebilir sonucu istersen kan yaptırMerhaba canim sen kan testi yaptırdım demissin sonuç açıklandı mı? Benim 5 günün var. Dün idrar testi yaptim ikisindede hafif pembelik vardi. Bugün de bir tane yaptın onda da hafif pembelik var. Acaba çok mu erken yaptın ben.
Evet görünüyor tebrik ederim inşallah tutunmuştur bebiş /)Ayy kızlar pardon aynı resmi kaç defa eklemisim. Sanirim orda hafif pembe çizgi var diye goruyorum. Oooff valla psikolojim bozuldu. Gelsin şu 31 Mayis hayirlisiyla ;(
İdrar yanman varsa enfeksiyon olabilir canım yanma devam ederse git baktır cunku bu da hamileliğe engel olurya bi ay idrar yanmasıda var hepsi karıştı birbirine.adet sancısı karın ağrısı.peki kızlar bata 1,2 gün kala yapılan idrar testlerinde nefatif çıkıp sonra gebelik oluşma ihtimali olurmu.
İDRAR YAPIP 45 DAK İÇİNDE 2,3 BARDAK SU İÇİP YAPILAN TEST BATA 1,2 GÜN KALA GEBELİK OLSA POZİTİFMİ ÇIKARDI.İdrar yanman varsa enfeksiyon olabilir canım yanma devam ederse git baktır cunku bu da hamileliğe engel olur
Biraz daha bekleyeyim her ay hayal kırıklığına uğramaktan biktim. Insallah vardır ne bileyim Rabbim bana da nasip eder mi acaba anneligi. 2 yıldır istiyoruz nasip olmuyor. Senin kan sonucun bana daha çok umut olacak insallah. Çünkü seninki de silik cizgiymis sanirim. Benim o ikinci çizgi görünüyor değil mi yaa yoksa ben mi öyle görmek istiyorum. Kasıklarima aşırı kramp giriyor ara ara. Ne bileyim insallah sonuç güzel olur. Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Canım ben kan testini bugün yaptırdım saat 4 gibi alıcam sonucu.. eğer silikte olsa çizgi varsa hamile olma ihtimalin var ben bata 2 kala gördüm çift çizgiyi belki 5 güne de gösterebilir sonucu istersen kan yaptır
Anlamadım su içtikten 45 dk sonra mı yaptın testi eğer öyleyse tam doğru çıkmış olmayabilirİDRAR YAPIP 45 DAK İÇİNDE 2,3 BARDAK SU İÇİP YAPILAN TEST BATA 1,2 GÜN KALA GEBELİK OLSA POZİTİFMİ ÇIKARDI.
Beklemen daha iyi olur canım tabiki :) yok yok bende görüyorum o cızgıyı inşallah güzel haberi alırsın :) bende de ufak ufak agrılar oluyor ama çok hafif regl sancısı gibi hiç değil inşallah ben de güzel haberi alırım bugünBiraz daha bekleyeyim her ay hayal kırıklığına uğramaktan biktim. Insallah vardır ne bileyim Rabbim bana da nasip eder mi acaba anneligi. 2 yıldır istiyoruz nasip olmuyor. Senin kan sonucun bana daha çok umut olacak insallah. Çünkü seninki de silik cizgiymis sanirim. Benim o ikinci çizgi görünüyor değil mi yaa yoksa ben mi öyle görmek istiyorum. Kasıklarima aşırı kramp giriyor ara ara. Ne bileyim insallah sonuç güzel olur. Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Anlamadım su içtikten 45 dk sonra mı yaptın testi eğer öyleyse tam doğru çıkmış olmayabilir[/canım söyle.eve gittim lavobaya girdim afedirsin tam bitti esim geldi test getirmiş.hadi yap diyor.bende 2,3 bardak su içtim 45-50 dakka bekledim biraz geldi gittim yaptım.sonuç zorla tek çizgi çıktı.sanki yarıda kalacaktı test okadar yavaş gitti ıslaklık.
Güzel haberlerini bekliyorum . Ben de pazara bir idrar testi daha yaparım bundan daha koyu çıkarsa gidip kan testi yaptiririm.(Bundan daha koyusu benim için mucize okur gerci) Dün 2 test daha yapmıştım 2 farklı marka onlarda da çok hafif pembelik vardı.Beklemen daha iyi olur canım tabiki :) yok yok bende görüyorum o cızgıyı inşallah güzel haberi alırsın :) bende de ufak ufak agrılar oluyor ama çok hafif regl sancısı gibi hiç değil inşallah ben de güzel haberi alırım bugün
Ben tek testle gördüm sen bi kaç test yapmıssın doğruluğu daha da fazla seninkinin :) inşallah yanıltıcı birşey değildir de güzel haberi alırız sendenGüzel haberlerini bekliyorum . Ben de pazara bir idrar testi daha yaparım bundan daha koyu çıkarsa gidip kan testi yaptiririm.(Bundan daha koyusu benim için mucize okur gerci) Dün 2 test daha yapmıştım 2 farklı marka onlarda da çok hafif pembelik vardı.
Insallah canim yaaa. Senden de güzel haberler bekliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Insallah diğer aya hamiş gireriz Rabbim büyük ol der ve olur insallah.Ben tek testle gördüm sen bi kaç test yapmıssın doğruluğu daha da fazla seninkinin :) inşallah yanıltıcı birşey değildir de güzel haberi alırız senden
Evet :) amin inşallah canım..Insallah canim yaaa. Senden de güzel haberler bekliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Insallah diğer aya hamiş gireriz Rabbim büyük ol der ve olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?