Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlaaaar meraba benim önceki adt. 6. mayıs 5-6 gün önce olduğm için 1 haziran diyorum.

Sarı yeşil akıntı var 3 gündür yoğun dua edelim inş. bu ay gelsin. Ramazan-ı Şerif hürmetine.

gunaydın kızlar benım bat dundu ama olmadım acaba tahlıl yapsamm mı hıv bır belırtı yok bende adete daır

Suan hiç agrım yok ara ara sağ kaşığımda bar ayağıma vuran ama hiç kahvemsi akıntı falan Yok birde yaklaşık 1 haftadır vücudum sıcak yanıyor
benimde bat 27 dün aksam test yaptım negatif.ama söyle yaptım.tuvale girdikten sonra esim testi getirdi.bente 2 bardak su içtim 40 dk bekledim az bisi çiz yaptım onla denedim.

Eki Görüntüle 2000040 Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.[
ya benim anlamadığım erken testde 20 lira veriyorsun tek çizgi alttaki 5 liralık test silik çizgi.ben bunların 20 tllik farkına inanmıyorum.5 liralıkda aynı isi görüyor bence.erken test göstermesi hikaye marka diye pahalı bence.

valla takmamalı bence bunu bizzat test ettim ,ben burayı okuyunca takmayan ben de birsürü test aldım normal hayatımda hep süprizle geldi bebeğim bana ,,bekleyip görücez
Kesinlikle bende katılıyorum..beklentiye girdiğim zamanlarda yaptığım tahliller gözüme silik çizgi geldi ama bu ay o kadar şartlamamışım ki bariz çift çizgiye inanamadım arkadasımın ısrarıyla kan testi verdim sonuca öyle inandım..zor olduğunu biliyorum ama kendinizi şartlamamaya çalışın o zaman hem üzülmezsiniz hemde pozitif sonuçlara çok daha fazla mutlu olursunuz rabbim tüm anne olmaya adaylara sabırlar versin ve biran önce onları hayallerine kavustursun insallah:)

canım tan testi yaptırdınmı sonuç pozitifmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…