- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Güzel haberleriniz bekliyoruz:)İnşallah canım yaa
benim ümitlerim bu ay tükenti.artık başka aylara kısmetse::günaydın kızlar bugün bat günüm ne gelen var ne giden,nede gebelik belirtisi , böyle değişik duygularla kurbanlık koyun gibi beklemedeyim
benim ümitlerim bu ay tükenti.artık başka aylara kısmetse::((((((
evet biseyde nekadar odaklanırsan okadar can sıkıcı oluyor.valla takmamalı bence bunu bizzat test ettim ,ben burayı okuyunca takmayan ben de birsürü test aldım normal hayatımda hep süprizle geldi bebeğim bana ,,bekleyip görücez
Dur bakalım daha hiçbir şey belli değil belki testte çıkmaz umut yitirmeyelim biliyorsunuz yanlış sonuçlar verebiliyor daha bat ımız dolmadıevet biseyde nekadar odaklanırsan okadar can sıkıcı oluyor.
yani bi ihtimal olurmu bizdede:Sen yapmış mıydın kuşum battan önce
beni de yaz canım 1 haziranTabi kii
benimde bat 27 dün aksam test yaptım negatif.ama söyle yaptım.tuvale girdikten sonra esim testi getirdi.bente 2 bardak su içtim 40 dk bekledim az bisi çiz yaptım onla denedim.Suan hiç agrım yok ara ara sağ kaşığımda bar ayağıma vuran ama hiç kahvemsi akıntı falan Yok birde yaklaşık 1 haftadır vücudum sıcak yanıyor
Eki Görüntüle 2000040 Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.[
ya benim anlamadığım erken testde 20 lira veriyorsun tek çizgi alttaki 5 liralık test silik çizgi.ben bunların 20 tllik farkına inanmıyorum.5 liralıkda aynı isi görüyor bence.erken test göstermesi hikaye marka diye pahalı bence.Canim mesajini yeni gordum. Benim adete 6 gun var. Insallah ama hiç umudum yok sanki birkaç gün sonra tekrar yaptığımda hafif pembelik bile olmaz diye çok uzuluyorum. Rabbim büyük hayirlisi ne bileyim. 2 yıldır istiyoruz. Fsh yüksek olduğu için olmuyor. Saracoglunun kurunu kullanıyorum bu ay. Rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eder.
Kesinlikle bende katılıyorum..beklentiye girdiğim zamanlarda yaptığım tahliller gözüme silik çizgi geldi ama bu ay o kadar şartlamamışım ki bariz çift çizgiye inanamadım arkadasımın ısrarıyla kan testi verdim sonuca öyle inandım..zor olduğunu biliyorum ama kendinizi şartlamamaya çalışın o zaman hem üzülmezsiniz hemde pozitif sonuçlara çok daha fazla mutlu olursunuzvalla takmamalı bence bunu bizzat test ettim ,ben burayı okuyunca takmayan ben de birsürü test aldım normal hayatımda hep süprizle geldi bebeğim bana ,,bekleyip görücez
canım tan testi yaptırdınmı sonuç pozitifmiya benim anlamadığım erken testde 20 lira veriyorsun tek çizgi alttaki 5 liralık test silik çizgi.ben bunların 20 tllik farkına inanmıyorum.5 liralıkda aynı isi görüyor bence.erken test göstermesi hikaye marka diye pahalı bence.
Bekle canım. Benimde peçete ye geldi kasıkllarım çok ağrıyorkızlar tahlıl yaptım tek cızgı cıktı ama adet olmadım daha benım bat dundu
benim test aksam negatif ve ağrım başladı bugun oluyorum sanırım .::::::::adet mı oldun canım bendaha olmadım ya hıc bır agrım da yok ama test negatıf bat dundu benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?