- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Yok tabiki sorabilirsin herkeste aynı belirtiler olmuyor yalnız yine de umudunu kesme.. normalde 1 gün öncesinde belirtin olurmuyduHmm yine de varmış canım senin belirtin bnm bat yarın ama hiç belirti yok o yüzden sordum canım yanlış anlama
Yaa benim daha 5 haftalık ama oruç konusunda engeller mi bilmiyorumÇok radikal bir karar aldımPazartesi sahurda test yapıcam :) Batım da Perşembe günü yine 4 kala yapmış olucam çıkacaksa zaten çıkar risk budur Pazartesi vitamin iğnem var test sonucuna göre oruç tutmucam :))
Cnm çok sevındım ya hayırlısı olsun :)İnşallah olur canım seninde pozitif
Teşekkürler darısı basına :)Cnm çok sevındım ya hayırlısı olsun :)
İnşallah canım benim inşallah:)Etmez miyim Allah isteyen herkese nasip etsin :) teşekkür ederim inşallah kanda da çıkar garanti olur
Sürprizimizi yaptık canım çok şükür rabbim gönlüme göre nasip etti :)Canım inan hamilelik olmasaydı bembeyaz olurdu test zaten benimkiler hep silik çıkardı ve pozitif olurdu inşallah yarın iki kutlama yaparsınız güzel bir süpriz olur Allah ın izniyle :)
Yok canım adet gunu kasik agrim olur bazen göğüs hassasiyeti o kadarYok tabiki sorabilirsin herkeste aynı belirtiler olmuyor yalnız yine de umudunu kesme.. normalde 1 gün öncesinde belirtin olurmuydu
Hadi hayırlısı o zamanYok canım adet gunu kasik agrim olur bazen göğüs hassasiyeti o kadar
Hamilelere farz değil ama sen bilirsin canımYaa benim daha 5 haftalık ama oruç konusunda engeller mi bilmiyorum
Neyse yarın doktora gidicem bi sorıyım :) teşekkür ediyorumHamilelere farz değil ama sen bilirsin canım
Hayırlı olsun canım gözünaydın :))Sürprizimizi yaptık canım çok şükür rabbim gönlüme göre nasip etti :)
Sor canım ne demek rica ederim :)Neyse yarın doktora gidicem bi sorıyım :) teşekkür ediyorum
İdrar testinde çıkmayabilir umudunu yitirme bende yaptım negatif çıktı bat ın ne zaman , benim bat yarın eğer kanama devam ederse yaptırmıcam . bi damla geldi benim değişik bişi her zaman kan testi doğru sonuç verirKızlar ben idrar testinde negatifi gördüm. Bu ay da olmadı. Kendimi cok kötü hissediyorum..
Canım benim catlatma ignesinden sonraki 15. Günüm. O yüzden sonuctan eminim.senim vardır insallah canim. Allahım bize sabır versin..İdrar testinde çıkmayabilir umudunu yitirme bende yaptım negatif çıktı bat ın ne zaman , benim bat yarın eğer kanama devam ederse yaptırmıcam . bi damla geldi benim değişik bişi her zaman kan testi doğru sonuç verir
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün bir gün öncesi aksam kahverengi lekelenme olmuştum aynı senin gibi düşünmüştüm ama gelmeyince devamı test yaptım sende bekle biraz gelmezse test yaparsın insallah hamilesindir canımKızlar günaydın bu sabah bir damla pembe kahverengi gibi karışık kan geldi o kadar başka hala Yok karnım az agrıyor ya olucam yada artık bilmiyorum valla
İnşallah canım yaaBen hamile olduğumu öğrendiğim günün bir gün öncesi aksam kahverengi lekelenme olmuştum aynı senin gibi düşünmüştüm ama gelmeyince devamı test yaptım sende bekle biraz gelmezse test yaparsın insallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?