Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Hmm yine de varmış canım senin belirtin bnm bat yarın ama hiç belirti yok o yüzden sordum canım yanlış anlama
Yok tabiki sorabilirsin herkeste aynı belirtiler olmuyor yalnız yine de umudunu kesme.. normalde 1 gün öncesinde belirtin olurmuydu

Yaa benim daha 5 haftalık ama oruç konusunda engeller mi bilmiyorum

Kızlar benimde 27 bat ama akıntım bi ara fazla geldi ... 27 sinde testi yaptırıcam karar verdim.. gelmezse yapacak bişi yok

Kızlar günaydın bu sabah bir damla pembe kahverengi gibi karışık kan geldi o kadar başka hala Yok karnım az agrıyor ya olucam yada artık bilmiyorum valla

Kızlar ben idrar testinde negatifi gördüm. Bu ay da olmadı. Kendimi cok kötü hissediyorum..
İdrar testinde çıkmayabilir umudunu yitirme bende yaptım negatif çıktı bat ın ne zaman , benim bat yarın eğer kanama devam ederse yaptırmıcam . bi damla geldi benim değişik bişi her zaman kan testi doğru sonuç verir

Canım benim catlatma ignesinden sonraki 15. Günüm. O yüzden sonuctan eminim.senim vardır insallah canim. Allahım bize sabır versin..

Kızlar günaydın bu sabah bir damla pembe kahverengi gibi karışık kan geldi o kadar başka hala Yok karnım az agrıyor ya olucam yada artık bilmiyorum valla
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün bir gün öncesi aksam kahverengi lekelenme olmuştum aynı senin gibi düşünmüştüm ama gelmeyince devamı test yaptım sende bekle biraz gelmezse test yaparsın insallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…