Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Dün doktora gittim öğlen. ultrasonda baktı kist olabilir mi dedim hayır kist yok dedi. Yumurtam çatlamış kist yokmuş. Gebelik varsa keseye bakalım demişti ama onun için erken.
Kan tahlili istedi. Saatten dolayı yetişmedi şuan yoldayım hastaneye gidiyorum. Öğlen sonuçları alırım :)

Canım cok tebrik ederimm..Darısı başımıza inşallah..
Canım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.

Canım cok tebrik ederimm..Darısı başımıza inşallah..
Canım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.

Benimde öyleydi gögüslerim normalden daha fazla agrıyordu ve hala geçmedi

Bole llması kotu gercktn bir yıl olck dha klmdm
Canım bana da 1 yıl oldu yeni. Ben de kalamadım. Pco var bende. Sende var. Mıydı. Simdi son umut sağlık ocağına gidiyorum. Bugun de cıkmazsa umudumu kesicem. Ben adetim de su gun kesin gelir diyemiyorum zaten düzensiz öyle de bi sıkıntı var. Ama bugün bat.

Benimde öyleydi gögüslerim normalden daha fazla agrıyordu ve hala geçmedi
Canım benim çok ümidim yok aslında çünkü benim göğüslerim sabahları iniyor sadece ağrıyor akşamları şişiyor hassaslaşıyor:) adet olup olmamakla vücudum kararsız galiba ☺ şu akıntı konusunu çözemedim iç çamaşırım ıslanıyor ve peçeteyle çok afedersiniz sildiğimde sarı akıntı kokusuz oluyor. Ve uyumuyorum ama sanki bir kamyon mal taşımışım gibi yorgun, ve gün içersinde hep uykulu esniyorum hatta akşamları erkenden uyuyorum. Ve kasıklarımdan iç bacağıma kasılmalar oluyor tek belirtilerim bunlar benimde

Valla belirtiler yüzindrn psikopata bağladım bazen kendi kendime evham yaptığımı düşünüyorum.en iyisi batı beklemek

Canim benim insallah. Yarin idrar ve kan testi yapmayi düsünüyorum. Hakkimizda hayirlisi artik..

Günaydın arkadaşlar :) Allah herşeyin hayırlısını versin sıkmayın canınızı zaman kader işi bu işler elbette olacak Allah izin verirse ama hamile olunca iş bitmiyor ki düşüğü var dış gebeliği var kimyasalı var

Benimde öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…