- 4 Haziran 2016
- 132
- 102
- 23
- 29
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Bat a ne kadar vardı canım senin ? Kan testi yaptırırsın bat zamanı bende onu bekliyorımInsallh bat geldiginde hayirli sonuc alirim
Canım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.Canım cok tebrik ederimm..Darısı başımıza inşallah..
Canım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.Canım cok tebrik ederimm..Darısı başımıza inşallah..
Bole llması kotu gercktn bir yıl olck dha klmdmHepimiz böyleyiz..
Aminnnn Allah herkese nasip etsinEn büyük hobim topiclerde battan önce yazışmaları okuyup hamile olanlara sevinmek ramazan ayında inş rabbim dualarımızı kabul eder bol bol hamişli geçer
Benimde öyleydi gögüslerim normalden daha fazla agrıyordu ve hala geçmediCanım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.
Canım bana da 1 yıl oldu yeni. Ben de kalamadım. Pco var bende. Sende var. Mıydı. Simdi son umut sağlık ocağına gidiyorum. Bugun de cıkmazsa umudumu kesicem. Ben adetim de su gun kesin gelir diyemiyorum zaten düzensiz öyle de bi sıkıntı var. Ama bugün bat.Bole llması kotu gercktn bir yıl olck dha klmdm
Canım benim çok ümidim yok aslında çünkü benim göğüslerim sabahları iniyor sadece ağrıyor akşamları şişiyor hassaslaşıyor:) adet olup olmamakla vücudum kararsız galiba ☺ şu akıntı konusunu çözemedim iç çamaşırım ıslanıyor ve peçeteyle çok afedersiniz sildiğimde sarı akıntı kokusuz oluyor. Ve uyumuyorum ama sanki bir kamyon mal taşımışım gibi yorgun, ve gün içersinde hep uykulu esniyorum hatta akşamları erkenden uyuyorum. Ve kasıklarımdan iç bacağıma kasılmalar oluyor tek belirtilerim bunlar benimdeBenimde öyleydi gögüslerim normalden daha fazla agrıyordu ve hala geçmedi
Canim benim insallah. Yarin idrar ve kan testi yapmayi düsünüyorum. Hakkimizda hayirlisi artik..Canım senin belirtilerinmiydi bilmiyorum ama sulu akıntım var yazmıştın sanırım. Benimde adetim birgün gecikti ama iç çamaşırım su gibi oluyor çok afedersiniz. Göğüslerim ağrıyor birde belim. İnşallah sende hamilesindir.
Benimde öyle canımCanım benim çok ümidim yok aslında çünkü benim göğüslerim sabahları iniyor sadece ağrıyor akşamları şişiyor hassaslaşıyor:) adet olup olmamakla vücudum kararsız galiba ☺ şu akıntı konusunu çözemedim iç çamaşırım ıslanıyor ve peçeteyle çok afedersiniz sildiğimde sarı akıntı kokusuz oluyor. Ve uyumuyorum ama sanki bir kamyon mal taşımışım gibi yorgun, ve gün içersinde hep uykulu esniyorum hatta akşamları erkenden uyuyorum. Ve kasıklarımdan iç bacağıma kasılmalar oluyor tek belirtilerim bunlar benimde
benimmm.ağrılarım azaldı yani daha rahatım sanki adet olmuşumda bitmiş,bide göğüslerimin acısı azaldıBatları yaklaştıkça belirtileri değişen arkadaşlarım varmı acaba ?
Senin kaç gün geçti peki canım hiç test yaptın mıBenimde öyle canım
Haber et canım bende bugün olmazsam yarın kan yapıcam cumartesi ilk evlilik yıldönümümüz o zaman müjdeyi vermek çok istiyorum ama kısmetCanim benim insallah. Yarin idrar ve kan testi yapmayi düsünüyorum. Hakkimizda hayirlisi artik..
5 gun var canimBat a ne kadar vardı canım senin ? Kan testi yaptırırsın bat zamanı bende onu bekliyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?