• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

SareHumaNur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
89
74
3
Meraba kizlar Şimdiden belirtileriniz var mı varsa neler ? Inşallah bu ay bebislerimiz olsun burda :) :anneadayı::KK200:
S SareHumaNur 29 mayıs :anneadayı::nazar::KK200:
K kokunhuzurmus 25 mayıs
ilkduyansenol ilkduyansenol 26 mayıs :anneadayı::nazar:
A Aytekozlem 20 Mayıs :anneadayı::nazar:
Yasmnn__ Yasmnn__ 27 mayıs
Shopareekiz Shopareekiz 27 mayıs
mi-nick mi-nick 25-26 mayıs
A AYSENUREMRAH 30 mayıs
@Lknrokan35 1 Haziran
M maviturna 26 mayıs
@kizilcik26 28 mayıs
E Elasu 26 mayıs
yasmince yasmince 29 mayıs :anneadayı::nazar:
YefeM YefeM 29 mayıs
@busraangell 20 mayıs
G gokce41 1 haziran :anneadayı::nazar:
Kumsall Denizz Kumsall Denizz 20 mayıs
P padilican 26 mayıs
M maystory 24 mayıs
Esmahan38 Esmahan38 27 mayıs
F filiz selvi 25 mayıs
G Gulcegunce 31 mayıs
E Englishteachersdf 21 mayıs :anneadayı::nazar:
S Sevkop182 27 mayıs
Fu2307 Fu2307 28-30 mayıs
S Sevgi_2108 19 mayıs :anneadayı::nazar:
H Hul00ya 20 mayıs :anneadayı::nazar:
@gzmdncr33 28 mayıs
A anneveoglusu 30 mayıs
Lelya Lelya 25 mayıs :anneadayı:
:nazar:
sefossxx sefossxx 1 haziran

Son düzenleme:
29 benimde :halay:Belirtileriniz falan varmı şimdiden bende özellikle sol kasigimda ağrı var belime de vuruyo akintim var ama catlatma iğnesi oldum ondan da olabilir mi bunlar bilmiyorum :KK16:

Şuan sağ kasıgımda ince bi sızı var. Ve affedersiniz sabah kabızdım. 14 15 mayıs cok cok az ve düzensiz kanamam oldu. 2 gün feci bel ağrısı ve kasık agrısı çektim. Başım hafiften donuyor dün de bas ağrım vardı. Çok uyuyorum normalde uykuyu severim ama bu kadar değil. Bi kaç gündür Ellerim özelikle ayaklarım çok üşüyor. Aksamları daha çok üşüyor. İlk başta sol kasık agrıyodu şimdi sağ kasık. Pco var. Bu ay tedavi baslicaktık mutluyduk hiç bu ay bebek gelebileceğini düşünmedim tedaviye odaklandım. Ve kanama oluunca başladı bi heyecan. Yumurtlama gunumden 3 gün sonra kanama oldu. Yumurtam yeni mi çatladı acaba dedim ama ovulasyon testi negatifti. Yerleşme olabilir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Ne zaman oldu catlatma. Pco mu var sende de. Benim de bu ay klomene baslıcaktı doktorum. 6 gün var bat a. Bugün aksam test yaptırcam çıkacak mı bakalım. Dayanamıyorum Rabbim sabır versin.

Yerlesme olabilir belki canım bat ın kacti bi test yapsan ? bende de pco var klomen - catlatma iğnesi tedavisini yaptık bakalım bekliyorum
Çok su içtiğim için idrara güvenemiyorum. Her zaman su gıbı. Aksam kan vercem:KK66: belki erken ama yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra belli olabilirmiş. Bakalım belli olcak mı. :) yoksa pazartesi tekrar yaptırcam :)
Hadi bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur senin de. İlk ayn mı klomenle. Ne kadar süredir evlisin ve ilk bebis sanırım. :)

Ne zaman oldu catlatma. Pco mu var sende de. Benim de bu ay klomene baslıcaktı doktorum. 6 gün var bat a. Bugün aksam test yaptırcam çıkacak mı bakalım. Dayanamıyorum Rabbim sabır versin.
Kanda test yaptircaksan yeni de olsa değer az da olsa çıkar bence. Bende aynen klomen e başladım işte pazartesi de catlatma iğnesi oldum

Çok su içtiğim için idrara güvenemiyorum. Her zaman su gıbı. Aksam kan vercem:KK66: belki erken ama yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra belli olabilirmiş. Bakalım belli olcak mı. :) yoksa pazartesi tekrar yaptırcam :)
Hadi bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur senin de. İlk ayn mı klomenle. Ne kadar süredir evlisin ve ilk bebis sanırım. :)
Evet canım ilk bebis olacak inşallah tutarsa. Evet ilk ayim yaklaşık 2 yildir evliyim

Şuan sağ kasıgımda ince bi sızı var. Ve affedersiniz sabah kabızdım. 14 15 mayıs cok cok az ve düzensiz kanamam oldu. 2 gün feci bel ağrısı ve kasık agrısı çektim. Başım hafiften donuyor dün de bas ağrım vardı. Çok uyuyorum normalde uykuyu severim ama bu kadar değil. Bi kaç gündür Ellerim özelikle ayaklarım çok üşüyor. Aksamları daha çok üşüyor. İlk başta sol kasık agrıyodu şimdi sağ kasık. Pco var. Bu ay tedavi baslicaktık mutluyduk hiç bu ay bebek gelebileceğini düşünmedim tedaviye odaklandım. Ve kanama oluunca başladı bi heyecan. Yumurtlama gunumden 3 gün sonra kanama oldu. Yumurtam yeni mi çatladı acaba dedim ama ovulasyon testi negatifti. Yerleşme olabilir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.
BEn hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim nerden anladın ilk dersen kabız olmuştum hala da öyleyim uyku hali icin daha cok erken canım o belki psikolojik olabilir birde Benin göğüslerim inanılmaz şişti

Bende ne beklemistim yıldönümümüze olsun diye sonrasında eşimin doğum gününe olsun istedim nasip değilmis ama inşallah en yakında Rabbim nasip eder ikimize de ve nice isteyenlere :KK36:

Ben tehlike 3 gün kala yaptırdım kanda çıktı canım varsa Şen'inde çıkar

Senin bat tarihine ne kadar vardı yada geçmiş miydi
Ben de onu merak ediyorum. Bat a bir hafta kala mı öğrendin. Benim de 6 var aksam test yaptırcam dayanamıyorum. Bi umut çıkar belki. Göğüslerim sert. Ama fazla değil. Uçları da bi degisik böyle büzüşük kenarlarında kabarcık var.

Back