• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba,

25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Benim de 28 Ocak üzerinden bir gün geçti beklemedeyim 🤗🤲

Aynı beni yazmışsın cnm aralıkta aynısını yaşadım temizlik yaptım hiç belirtim fln yok diye ütüye başladım şiddetli kasık ağrısıyla kanama yaşadım adete 3 gün varken beta 7 lerdiydi henüz tutunamadan düşmüş dediler 2 günde bir kan verdim 0.100 de kalmıştı en son hemen git dr.a iğne ilaç fln verir en azından sağlıkla doğar inş.

Akşamda doktora gittim buraya yazmamışım.
Doktora gittim, bi kist varmış o patlamış. Khverengi kanamanın sebebi oymuş. Ağrılar için dış gebelikten de şüphelendi. Pazar tekrar gidicem betahcg bakılıp anlıcaz. Progesteron yapamıyorum daha kese bile belli değil dedi

Akşamda doktora gittim buraya yazmamışım.
Doktora gittim, bi kist varmış o patlamış. Khverengi kanamanın sebebi oymuş. Ağrılar için dış gebelikten de şüphelendi. Pazar tekrar gidicem betahcg bakılıp anlıcaz. Progesteron yapamıyorum daha kese bile belli değil dedi
Çok geçmiş olsun

Merhaba benim bat28 idi testler negatif çıkıyor ama gelen giden belirtide yok, yoğun su gibi akıntı var sadece yorum yapabilecek olan var mıı??

Merhaba benim bat28 idi testler negatif çıkıyor ama gelen giden belirtide yok, yoğun su gibi akıntı var sadece yorum yapabilecek olan var mıı??
Geç döllenme olabilir. Akıntı için bir şey diyemeyeceğim maalesef. Çünkü hem gebelik hem de adet belirtisi. Gecikmenin 7. günü tekrar test yapın. Negatifse doktora görünün. İnşallah bebiş sizledir 🙏

Geç döllenme olabilir. Akıntı için bir şey diyemeyeceğim maalesef. Çünkü hem gebelik hem de adet belirtisi. Gecikmenin 7. günü tekrar test yapın. Negatifse doktora görünün. İnşallah bebiş sizledir 🙏
Umarım çok tesekkur ederim, belirsizlikler yorucu oluyor. Bu ay biraz yememe içmeme dikkat edip biraz kilo verdim, hergün yürüyüş yapmaya calıstım belki vucudun dengesi şaştı o yüzden gecikti. O da bi ihtimal. Regl tarihi gelmeden öğrenenebilenlere imreniyorum valla :)

Ben de regl oldum maalesef yine şaşırtmadı beni😞😞bütün testlerim normal değerde hsg çektirdim normal yeme içmeye dikkat ediyorum ovulasyonla yumurta takibi yapıyorum yine de olmuyor çok üzülüyorum çokk😢

Anti-bilimsel açıklamanız bayağı bir ilginç olmuş. Öncelikle eksik bilginizi düzelteyim, onlar atılamayan çatlamış yumurta değil. Gelişememiş ve çatlayamayan yumurtalar. Atılınca pcos için tedavi de sağlanmıyor. Pcos tedavisinde eğer çocuk istenmyorsa yumurtalar attırılmak için uğrşılmaz zaten. Hormon düzensizliği giderilir. Sizin yazdıklarınıza bakarsk ömrümce atamayacaksam o yumurtaları beni ve diğer pcos luları ıskartaya çıkarsınlar o zaman. Anldığım kadarıyla ne kdr uğraşsak da veremediğimiz kilolarımız, her türlü tedaviye rağmen düzelmeyen yetişkin yaşımızdaki aknelerimiz, epilasyon depilasyona rağmen normal kadınlarda görülmeyen bölgelerde çıkan inatçı tüylerimiz, diyabet hastası olmaya aday bünyemiz hep bizim suçumuz sizin bakış açınıza göre. Siz bedeni sağlıklı fakat ruhu hasta kişilere batıyor demek ki böyle bir yorum yazdınız. Bilmeniz gereken şu ki, etkin tedavi ile bütün bu saydıklarımı zor olsa da yenebilir, düzenli adet görebilir, istediğimiz zaman çocuk sahibi olabiliriz. Yanlış bilgileriniz ve zorba üslubunuzu daha fazla insana ulaştıramamanızı dilerim...
Bende polikistik overliyim bir sayfanın bitkisel yaglarindan ictikten sonra hamile kalmistim ogluma simdi henuz ultrasona gitmedim ama yine hamileyim polikistik engel degil sadece zorlu bir yol o kadar :) eger uzun suredir deniyorsaniz ve adet duzensizliginiz varsa o yaglardan icebilirsiniz herhangi bir ilac kimyasal degil sonuçta

Bende polikistik overliyim bir sayfanın bitkisel yaglarindan ictikten sonra hamile kalmistim ogluma simdi henuz ultrasona gitmedim ama yine hamileyim polikistik engel degil sadece zorlu bir yol o kadar :) eger uzun suredir deniyorsaniz ve adet duzensizliginiz varsa o yaglardan icebilirsiniz herhangi bir ilac kimyasal degil sonuçta
Ve haklisiniz olusmus ama buyuyup catlayamamış yumurtalar olusturuyor polikistikoveri 👍

Selamlar, benim regl 3 gün gecikmişti kan verdim 0.23 cıktı sadece gecikme yasıyorum demekki :(

Bat 31 ocak tı şimdi başladı😭

benim yumurtlamadan sonra belirtilerim hep vardı. kasık ağrım hiç geçmedi. bir akşam aniden kasıklarıma bıçaklar saplandı gibi ağrılar girdi. hareket edemedim birkaç dk. ağız ve boğaz kuruluğu oldu. mide yanması oldu. baş dönmesi zaten vardı. hatta çarşamba akşamı durduk yere bayıldım:KK43: göğüslerim büyüdü ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı. yani ben nerdeyse tüm belirtileri yaşadım. bugün kalan belirti mide yanması, kasık ağrısı çok hafif ,boğaz ve ağız kuruluğu. inşallah sen de güzel haberler alırsın

Yumurtlama gununuz ne zamandi acaba? Insallah saglikla kucaginiza alin 🧡

Merhaba kızlar

Bat 27 Ocak... ama sanırım bu ay normalden biraz daha geç yumurtladım. Belki 2-3 gün sarkabilir. Pcos var.
Geçen ay ovulasyon testi kullandım, olmadı. Bu ay kullanmamaya karar verdim.

Yine bir sürü belirtim vardı geçen ay. Kendimi dinlememeye söz verdim inşallah güzel sonuç alırız 🙏 2. ayda hamile kalmıştım geçen sene, ağustosta bebeğimi kaybettim, kalbi durdu malesef. Ekimden beri deniyoruz.
Ocak ayı güzel biter umarım hepimiz için. 🌸
Benimde geçen yıl ocak ayında bebeğin kalbi durmuştu 3 oldu aşılama yapıyoruz sanırım. Bu kez oldu bakalm 2 hafta sonra kontrole gidicez .inşallah seninde başarılı olmuştur 🤲

Arkadaşlar merhaba,

25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Merak ettim ne oldu sizin sonuç

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6 aydır bebek bekliyoruz . Bat Ocak 23. Bugünse gecikmenin 8. Günü bugün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı çok mutlu oldum. Hemen kan verdim ve beta 12 çıktı. Gecikmenin 8. Gününde bu kadar düşük çıkması beni üzmüşken akşam üstü adet oldum. Doktoruma mesaj attım kimyasal düşükten şüpheleniyor. Hayırlısı.. aynı gün birçok duyguyu birarada yaşadım. 😔

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6 aydır bebek bekliyoruz . Bat Ocak 23. Bugünse gecikmenin 8. Günü bugün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı çok mutlu oldum. Hemen kan verdim ve beta 12 çıktı. Gecikmenin 8. Gününde bu kadar düşük çıkması beni üzmüşken akşam üstü adet oldum. Doktoruma mesaj attım kimyasal düşükten şüpheleniyor. Hayırlısı.. aynı gün birçok duyguyu birarada yaşadım. 😔
Denemeye devam canım umudunu kesme Rabbim gönlundekini alnina yazsın inşallah 🙏

Back