- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Aaaayyyy heyecanlımısıııınÇiçeğim bu hafta cumaydı eşim göreve gidecek çarşamba günü ben de ailemin yanına gideceğim o yüzden oraya gidince gideceğim doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaayyyy heyecanlımısıııınÇiçeğim bu hafta cumaydı eşim göreve gidecek çarşamba günü ben de ailemin yanına gideceğim o yüzden oraya gidince gideceğim doktora
Oh maşallah8. Haftamiza girdik kalp atisi vs. Hersey yolunda çok şükür ama ben hamile oldugumu unutuyorum haftaya tekrardan kontrol doktorumuz sıkı tutuyor kontrolleri
Kız heyecanlıyıımmm ama hiç belirtim yok bu da beni korkutuyor acaba sağlıklı mı diyeAaaayyyy heyecanlımısıııın
Öyle deme, daha çok yeni yavaş yavaş başlar canım benim. İçini rahat tut Allah’ın izni ile sağlıklıdır yavrunKız heyecanlıyıımmm ama hiç belirtim yok bu da beni korkutuyor acaba sağlıklı mı diye
İnşallah çiçeğim valla kalp atışını duyunca içim ferahlayacak sanırım Senin bat ne zaman kurban olduğumÖyle deme, daha çok yeni yavaş yavaş başlar canım benim. İçini rahat tut Allah’ın izni ile sağlıklıdır yavrun
Cok tesekkur ederim insallah seninde guzel haberlerini aliriz bu ay ve beraber takipte kaliriz ,Oh maşallah
Umarım sorunsuz ve hafif geçer hamileliğin canım benim.
Merak etme icini ferah tut bende hamilelik belirtisi yasamayanlardanim aclik disinda hic bir hamilelik belirtim yok oda hamileliktenmi bilmiyorumİnşallah çiçeğim valla kalp atışını duyunca içim ferahlayacak sanırım Senin bat ne zaman kurban olduğum
Ayyy gerçekten habire yemek yemek istiyorum habire açım gerçi ben boğa burcuyum tabiatım yemekMerak etme icini ferah tut bende hamilelik belirtisi yasamayanlardanim aclik disinda hic bir hamilelik belirtim yok oda hamileliktenmi bilmiyorum
Kız cok kotu oluyor ya yemek yiyorum 1 saat gecmeden hic bisey yememis gibi midem bulaniyor sureklide bisi yemek istemiyorum ama bu seferde kramplar giriyor kuru meyve ve yemişlerle geçirmeye calisiyorum heleki son 2 gundur dahada kotuyumAyyy gerçekten habire yemek yemek istiyorum habire açım gerçi ben boğa burcuyum tabiatım yemek
Allah yardımcımız olsun balımmmKız cok kotu oluyor ya yemek yiyorum 1 saat gecmeden hic bisey yememis gibi midem bulaniyor sureklide bisi yemek istemiyorum ama bu seferde kramplar giriyor kuru meyve ve yemişlerle geçirmeye calisiyorum heleki son 2 gundur dahada kotuyum
Kalp atışını duyacaksın sonra cinsiyet hiiiiç korkma.İnşallah çiçeğim valla kalp atışını duyunca içim ferahlayacak sanırım Senin bat ne zaman kurban olduğum
Ay canımsınız sağol inşallahCok tesekkur ederim insallah seninde guzel haberlerini aliriz bu ay ve beraber takipte kaliriz ,
Ayyy 2 3 gün sonra test yapsan çıkmaz mı kiiiKalp atışını duyacaksın sonra cinsiyet hiiiiç korkma.
6gün kaldı güzel arkadaşııııım
Ben test yaptım dün Kardeşim gelmişti belki çıkar sürpriz olur dedim ama malesef birşey yoktu bebeğimAyyy 2 3 gün sonra test yapsan çıkmaz mı kiii
Kız benim bata 5 gün kala negatifti 4 gün kala silik çizgi gördüm 1 günde bile değişiyor yaniBen test yaptım dün Kardeşim gelmişti belki çıkar sürpriz olur dedim ama malesef birşey yoktu bebeğim
Regle kadar yapmayı düşünmüyorum şuan Erken olduğunu bile bile yaptım ama bakalım hayırlısı inşallah
Ah inşallah değişir canım benim.Kız benim bata 5 gün kala negatifti 4 gün kala silik çizgi gördüm 1 günde bile değişiyor yani
Ayyy hadi inşallah dualarım seninleAh inşallah değişir canım benim.
Hiçte belirtim yok 2gün çok başım ağırdı bide kasıklarımda böyle doluluk hissediyorum yumurtlamadan beri neredeyse okadar
Ay sizin bebişleriniz geldi sağlıkla devam eder inşallah bide benim için dualar ediyor,destek oluyorsunuz Allah razı olsun sizdenAyyy hadi inşallah dualarım seninle
Ne demek çiçeğim cümlemizdenAy sizin bebişleriniz geldi sağlıkla devam eder inşallah bide benim için dualar ediyor,destek oluyorsunuz Allah razı olsun sizden