- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 31
- Konu Sahibi Petitoogofrett
İnşallah sizinde gönlünüze göre oluroooo bence çok çok iyi sağlıkla afiyetle ilerlesin inşallah darısı bizde bizde çıkınca geliriz artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizinde gönlünüze göre oluroooo bence çok çok iyi sağlıkla afiyetle ilerlesin inşallah darısı bizde bizde çıkınca geliriz artık :)
Teşekkür ederim inşallahTebrikler cnm bizim grup sesizdi baya buraya yazman daha iyi olmuş inş sağlıkla ilerler
Bende yapmıştım 5gün kala negatif çıkmıştı Regli gününde yada geçince yap kesin gibi birşey oluyor öyle olunca Rabbim en kısa zamanda kavuştursun.Kızlar bir şey soracağım, bata 4 gün kaldı bugün kaset test yaptım negatif çıktı. Ama sağ yumurtalığımda sık sık ağrı oluşuyor. Sizce kan versem çıkar mı bir şey? Kaset test negatifse zaten negatif midir?
Hayırlısı olsun çoook sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip kısmet etsinKızlar beta hcg değerim çıktı e nabızdan baktım 289 çıktı 2 gibi de gidecem doktora
Normalde gecikmeniz oluyor muydu?Belki geç döllenme olmuştur bir kaç gün daha bekleyip deneyin bence daha sağlıklı olur belki hcg yükselmemiştir.Selam kızlar benim de bat 22 kasımdı ama testler negatif çıkıyor erken gebelik testi alıp öyle mi denesem acaba
Tamamdır bekleyim, nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ama :)Bende yapmıştım 5gün kala negatif çıkmıştı Regli gününde yada geçince yap kesin gibi birşey oluyor öyle olunca Rabbim en kısa zamanda kavuştursun.
Çok zor oluyor beklemek evet bende perşembeyi bekliyorum az kaldıTamamdır bekleyim, nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ama :)
Aminn isteyen tüm herkesi
AminHayırlısı olsun çoook sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip kısmet etsin
bi delilik yapsak mı hı ne dersin, yarın sabah test yapsak mı ben yapıcamÇok zor oluyor beklemek evet bende perşembeyi bekliyorum az kaldı
Gün sayıyoruz resmen
Yaaaa yapma bunu banaaabi delilik yapsak mı hı ne dersin, yarın sabah test yapsak mı ben yapıcam
Yarın alırım diyordum gününde yapmak için alırsam yaparım bende belki ama kanıma girdin şimdiYaaaa yapma bunu banaaa
Testim olsaydı yapardım bilerek almadım yaparım diye
Sen yap bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah pozitiftir
Yaaaa yapma bunu banaaa
Testim olsaydı yapardım bilerek almadım yaparım diye
Sen yap bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah pozitiftir
bende 8 tane daha var, yeni almıştım sabah yapıcam ama sanmıyorum.artık Perşembe de sen yaparsınYarın alırım diyordum gününde yapmak için alırsam yaparım bende belki ama kanıma girdin şimdi
Sabah yazarsın bekliyorum meraklabende 8 tane daha var, yeni almıştım sabah yapıcam ama sanmıyorum.artık Perşembe de sen yaparsın
Hiç bi şey yok , ne ağrı ne sızı, sadece göğüslerim normalden daha dolgun gibi o kadar, yarım saattir regl ağrısı gibi ağrı var ama hadi hayırlısıSabah yazarsın bekliyorum merakla
Var mı belirti falan bişey? Benim şuan hiç yoook
Olur mu olur hadi inşallahKizlar benim normalde bata 9 gün kala göğüs hassasiyeti başlardı şimdi 4gun var tık yok
Hayırlısı olsun inşallahHiç bi şey yok , ne ağrı ne sızı, sadece göğüslerim normalden daha dolgun gibi o kadar, yarım saattir regl ağrısı gibi ağrı var ama hadi hayırlısı
Olur mu olur hadi inşallah
Allah Allah Dengemiz şaştıKizlar benim normalde bata 9 gün kala göğüs hassasiyeti başlardı şimdi 4gun var tık yok
Hiç bi şey yok , ne ağrı ne sızı, sadece göğüslerim normalden daha dolgun gibi o kadar, yarım saattir regl ağrısı gibi ağrı var ama hadi hayırlısı
Hiç demeAllah Allah Dengemiz şaştı