- 27 Ekim 2021
- 708
- 605
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Geçen hafta koku,akıntı,kasık batması gibi ufak şeyler yaşadım 2 gündür bişey yok sarımsı akıntı oldu sadece bende umudumu kaybettim Perşembe anlayacağızHiç deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta koku,akıntı,kasık batması gibi ufak şeyler yaşadım 2 gündür bişey yok sarımsı akıntı oldu sadece bende umudumu kaybettim Perşembe anlayacağızHiç deme
Kanama olmadan umudumuzu kaybetmek yokGeçen hafta koku,akıntı,kasık batması gibi ufak şeyler yaşadım 2 gündür bişey yok sarımsı akıntı oldu sadece bende umudumu kaybettim Perşembe anlayacağız
Arada gecikmeler yaşıyordum(pko var)ama Ben dayanamayıp kan verdim 1.20 çıktı sonuç şaşırdık mı tabiki HAYIR ama hala regl olmadım kafaya taktıkça gecikiyor heraldeNormalde gecikmeniz oluyor muydu?Belki geç döllenme olmuştur bir kaç gün daha bekleyip deneyin bence daha sağlıklı olur belki hcg yükselmemiştir.
EveeetKanama olmadan umudumuzu kaybetmek yok
Olsun üzülmek yok, Aralık ayına inşallah vakti zamanı değilmiş diyelim canım.Arada gecikmeler yaşıyordum(pko var)ama Ben dayanamayıp kan verdim 1.20 çıktı sonuç şaşırdık mı tabiki HAYIR ama hala regl olmadım kafaya taktıkça gecikiyor heralde
Ben alıştım artık negatif görünce bişey hissetmiyorum hayırlısı neyse o olsun..Eve geldiğimden beri spor yapıyorum biranönce regl gelsin diyeOlsun üzülmek yok, Aralık ayına inşallah vakti zamanı değilmiş diyelim canım.
Allah yardımcımız olsunBen alıştım artık negatif görünce bişey hissetmiyorum hayırlısı neyse o olsun..Eve geldiğimden beri spor yapıyorum biranönce regl gelsin diye
Daha 4gün varBenim de 28i bat. Bugün bir deneyeyim, test yapayım dedim ama negatif. Ama hala umut var yılmıyorum bata kadar yapmaya devam edicem
Evet o yüzden bekliyorum. Kasıklarımda hafiften ağrılar var, regl öncesi erkenden sancı olmaz bende. O yüzden umutluyum azcık, hayırlısı senin kaç gün kalmıştı?Daha 4gün var
Her şey değişe bilir
Yok , yapmadım akşam hafif lekelenme oldu, biraz ağrım var elendim herhalde diye yapmadım , bekliyorum :)Tmd2020 günaydın yaptın mı test?
Ayy benim de bat 28 kasım ve adetmişim gibi ağrılar var ama benim adet günü hariç öncesinde ağrım olmazdı umutlandım siz böyle diyince dün testim negatiftiEvet o yüzden bekliyorum. Kasıklarımda hafiften ağrılar var, regl öncesi erkenden sancı olmaz bende. O yüzden umutluyum azcık, hayırlısı senin kaç gün kalmıştı?
Henüz erken, ben de laf olsun diye yaptım. Düşük yaptığım gebelikte 2 gün kala ancak çizgi çıkmıştı belli belirsiz. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz yumurtlama tarihinden emin misin?Ayy benim de bat 28 kasım ve adetmişim gibi ağrılar var ama benim adet günü hariç öncesinde ağrım olmazdı umutlandım siz böyle diyince dün testim negatifti
Hayırlısı olsun canım. Yerleşme kanaması falandır inşallahYok , yapmadım akşam hafif lekelenme oldu, biraz ağrım var elendim herhalde diye yapmadım , bekliyorum :)
Yarın yada cuma ağrım olurdu regli öncesi benimde şuan yok kafam çok karıştıEvet o yüzden bekliyorum. Kasıklarımda hafiften ağrılar var, regl öncesi erkenden sancı olmaz bende. O yüzden umutluyum azcık, hayırlısı senin kaç gün kalmıştı?
Test yapmış mıydın?Yarın yada cuma ağrım olurdu regli öncesi benimde şuan yok kafam çok karıştı
Benim de bir kimyasal gebeliğim var o yüzden insan çift çizgi görse bile ağız tadıyla sevinemiyor uygulamaya göre değerlendirdim o aralığı inşallah güzel haberler alırızHenüz erken, ben de laf olsun diye yaptım. Düşük yaptığım gebelikte 2 gün kala ancak çizgi çıkmıştı belli belirsiz. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz yumurtlama tarihinden emin misin?
Test yaptım 5gün varken ama kaset testi. Şuan testim yok almadım bilerek tekrar yaparım diye. Bekliyorum bende belki yarın belki cuma yaparım dayanabilirsem gecikirse yaparımTest yapmış mıydın?