- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Bende kasık batması hafif miğde bulanması ve idrar koyulaşması halsizlikInsallah ikimiz icinde pozitive ay olur canm sende hic belieti varmi
Bende hicbi belirti yok sadece bugun yaptgm test disindaBende kasık batması hafif miğde bulanması ve idrar koyulaşması halsizlik
Bazılarında hiç belirti olmuyor ben birde çoğul gebelik istiyorumBende hicbi belirti yok sadece bugun yaptgm test disinda
onun icin tedavi falanmi goruysn neye gore yapysnBazılarında hiç belirti olmuyor ben birde çoğul gebelik istiyorum
Evet tedavi görüyorum menogon+ femara kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum 9.günüm bugün hafta sonu öğrenicem , doktorumda ikizleriniz olur dedi ama bilemiyorum 6 yumurtam vardı inşanlah döllenen vardırOhh masallah
onun icin tedavi falanmi goruysn neye gore yapysn
Insallah canim hayirlisi olsunEvet tedavi görüyorum menogon+ femara kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum 9.günüm bugün hafta sonu öğrenicem , doktorumda ikizleriniz olur dedi ama bilemiyorum 6 yumurtam vardı inşanlah döllenen vardır
Amin Can'ım Allah razı olsun. İsteyen herkese tez Zaman'da nasip etsin allahayy canım çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et canım :)
amin canım aminAmin Can'ım Allah razı olsun. İsteyen herkese tez Zaman'da nasip etsin allah
6 gün kalmış canım hadi hayırlısı inşallah vardırBat 18
Bugün test alıcam 2 tane c.tesi yapıcam6 gün kalmış canım hadi hayırlısı inşallah vardır
amin canım amin :))Amin Can'ım Allah razı olsun. İsteyen herkese de nasip etsin
Normalde 12 siydi 3 gün geçti hala olamadım deli olmak züereyimm kızlar
Hayır yapmadım.Yapmaya da pek istekli değilim yine olumsuz olur diyetest yaptın mı
Hayır yapmadım.Yapmaya da pek istekli değilim yine olumsuz olur diyegerçi burda bi arkadaş 1 gün geçince yapmış çıkmış ama ne bilim ... bugün işten çıkana kadar olmazsam eve geçince test alıp yaparım sabah tabi sabaha kadar da olmazsam :)
İnşallah canım inaşallahhhhhhadi inşallaah görürsün bol bol çizgilerii :)))
kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum
canım 2 gün kaldı belirtilerin var mı20 Mayıs bende bekliyorum.. Eşime bu 15 gün nasıl gecicek diyorum gülüyor bana
Müjdeli haberler yazalım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?