- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Bi düşük yaşadım o hamileliğimde 3gün geçince öğrendim bunda da öyle çabuk öğrenirim inşallah.Eşime diyorum cumadan test alalım haftasonu belki eczane bulamam hemen yaparımVakti geliyorsa yap:) hiç kÇırma
Cumadan alırsan cumartesiyi beklemezsin ki :) nöbetçi eczane bulunurBi düşük yaşadım o hamileliğimde 3gün geçince öğrendim bunda da öyle çabuk öğrenirim inşallah.Eşime diyorum cumadan test alalım haftasonu belki eczane bulamam hemen yaparım
Yok beklerim kız c.tesi ,pazar arası kesin sonuç alabileceğim için mecbuuuur beklememlazımCumadan alırsan cumartesiyi beklemezsin ki :) nöbetçi eczane bulunur
Haaaa o Zaman tamam. En iyisi al bulunsun vakti gelince hemen yap inşallah güzel sonuçlar alırsınYok beklerim kız c.tesi ,pazar arası kesin sonuç alabileceğim için mecbuuuur beklememlazım
İnşallah canım ben için dua et hamişlerin duası kabul olurHaaaa o Zaman tamam. En iyisi al bulunsun vakti gelince hemen yap inşallah güzel sonuçlar alırsın
Insallah esim takviye vitamin kullaniyor ben de folikasot ve B 12 kullaniyorum degerlerim düşük olduğu içinallahtan ümit kesilmez canım inşallah tutar bişey yapıyor muusn
Teşekkür ederim canım. Üzülmeyelim, bizim de olacak inş bi gün. Sağlıklı beslenmek, stres de yapmamak lazım. Bir sene olunca ben eşimi de götüreceğim doktora bir sıkıntı var mı yok mu diye. Kendisi de kontrol olmak istiyor zaten. Ama yakın zamanda tekrar yurtdışına taşınma durumumuz var eşimin işinden dolayıAllah kolaylık versin canım nelerle uğraşıyoruz kiminin hemen oluyor kimi yok takvimi yok ilacı onlarla uğraşıyor. bi arkadaşım var ilk çocuğuna bilmeden hamile kaldı şimdi 1 yaşında ve yine 3 aylık hamile kazayla. anlamıyorum nasıl oluyor bu kaza bi bize olmuyor
Teşekkür ederim canım. Üzülmeyelim, bizim de olacak inş bi gün. Sağlıklı beslenmek, stres de yapmamak lazım. Bir sene olunca ben eşimi de götüreceğim doktora bir sıkıntı var mı yok mu diye. Kendisi de kontrol olmak istiyor zaten. Ama yakın zamanda tekrar yurtdışına taşınma durumumuz var eşimin işinden dolayıO yüzden öncesinde hamile kalıp ilk kontrolleri türkiyede yapılsın diye acele ediyorum. Yurtdışında hamile olmak çok zor. Hiç ilgilenmiyorlar.
Canım valla sen bilirsin, sen ne istersen öyle olsun ama ben o tip şeylere çok inanmıyorum. Allah beni, benim inancımı bilir. Ben inancımdan eminsem eğer başka bir kulun söylediği, ima ettiği şeyi iki kez düşünür eğer aklımın süzgecinden geçiyorsa davranışıma da yansıtırm.Hadi ya aslında taşınmadan gitse bencede en azından aklınızdan çıkmış olur. Bişey sorucam bende şimdi aklıma takıldı. Kandil diye bugün ilişkinin bi sakıncası varmı diye araştırma yaptım da ibrahim hakkı hazretleri berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa kötü huylu olur demiş. Napıcağımı bilemedim
Canım valla sen bilirsin, sen ne istersen öyle olsun ama ben o tip şeylere çok inanmıyorum. Allah beni, benim inancımı bilir. Ben inancımdan eminsem eğer başka bir kulun söylediği, ima ettiği şeyi iki kez düşünür eğer aklımın süzgecinden geçiyorsa davranışıma da yansıtırm.
olabilir canımovulasyon testi yaptım şimdi biri silik diğeri koyu çıktı muhtemelen geçti yumurtlama tarihim
ayy canım çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et canım :)Evet Can'ım test yaptım pozitif çıktı hatta bugün bi daha yaptım yüne pozitif:)
canım senin adetine ne kadar vardıKızlaar bugün nasılsınız ne belirtileriniz ortaya çıktı :)) benim iki g0ndür hafif şekilde miğdem bulanıyor ara sıra
Bat 18canım senin adetine ne kadar vardı
Kızlar ağız yoluyla yapılan birliktelik spermlere zarar verdiginden hamilelik riskini azaltabiliyormuş, az önce bir yazıda okudum, bebiş isteyen bizler için önemli bir not bence
Hanım efendi erkeğin bilmem gülümsemesini ağzınla öpme diyorağız yolu muanlayamadımm
Oraldan bahsediyorum, tükürük icerisindeki enzimler spermlere zarar veriyormusağız yolu muanlayamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?