Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakti geliyorsa yap:) hiç kÇırma
Bi düşük yaşadım o hamileliğimde 3gün geçince öğrendim bunda da öyle çabuk öğrenirim inşallah.Eşime diyorum cumadan test alalım haftasonu belki eczane bulamam hemen yaparım

Bi düşük yaşadım o hamileliğimde 3gün geçince öğrendim bunda da öyle çabuk öğrenirim inşallah.Eşime diyorum cumadan test alalım haftasonu belki eczane bulamam hemen yaparım
Cumadan alırsan cumartesiyi beklemezsin ki :) nöbetçi eczane bulunur

Teşekkür ederim canım. Üzülmeyelim, bizim de olacak inş bi gün. Sağlıklı beslenmek, stres de yapmamak lazım. Bir sene olunca ben eşimi de götüreceğim doktora bir sıkıntı var mı yok mu diye. Kendisi de kontrol olmak istiyor zaten. Ama yakın zamanda tekrar yurtdışına taşınma durumumuz var eşimin işinden dolayı O yüzden öncesinde hamile kalıp ilk kontrolleri türkiyede yapılsın diye acele ediyorum. Yurtdışında hamile olmak çok zor. Hiç ilgilenmiyorlar.

Hadi ya aslında taşınmadan gitse bencede en azından aklınızdan çıkmış olur. Bişey sorucam bende şimdi aklıma takıldı. Kandil diye bugün ilişkinin bi sakıncası varmı diye araştırma yaptım da ibrahim hakkı hazretleri berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa kötü huylu olur demiş. Napıcağımı bilemedim

Canım valla sen bilirsin, sen ne istersen öyle olsun ama ben o tip şeylere çok inanmıyorum. Allah beni, benim inancımı bilir. Ben inancımdan eminsem eğer başka bir kulun söylediği, ima ettiği şeyi iki kez düşünür eğer aklımın süzgecinden geçiyorsa davranışıma da yansıtırm.

ovulasyon testi yaptım şimdi biri silik diğeri koyu çıktı muhtemelen geçti yumurtlama tarihim

telefnmda adet takvimim vardı ordan bakıyordum ama telefon değiştrdm geçmiş aylarım sildim yanlışlıkla 2 aydır 31 günde bir oluyorum beklenen tarihim 24 mayıs yani

Kızlaar bugün nasılsınız ne belirtileriniz ortaya çıktı :)) benim iki g0ndür hafif şekilde miğdem bulanıyor ara sıra

Kızlar ağız yoluyla yapılan birliktelik spermlere zarar verdiginden hamilelik riskini azaltabiliyormuş, az önce bir yazıda okudum, bebiş isteyen bizler için önemli bir not bence

Kızlar ağız yoluyla yapılan birliktelik spermlere zarar verdiginden hamilelik riskini azaltabiliyormuş, az önce bir yazıda okudum, bebiş isteyen bizler için önemli bir not bence

ağız yolu mu anlayamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…