• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende onu kullanıyorum bide p.c diye bi program ikisini birden takip ediyorum flo 9 mayıs p.c 1o mayıs tarihini verdi ve ben dün uyudum :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Ahahahahhh ilahi yapıp uyusaydınıx yada sabahı değerlendirseydiniz :D hayırlısı akşamı kaçırmayın bari

Ahahahahhh ilahi yapıp uyusaydınıx yada sabahı değerlendirseydiniz :KK70: hayırlısı akşamı kaçırmayın bari

ayy çok uykum vardıı dün ya sabahta çok zor uyandım işe geldim artık bu akşam inşallah :halay::halay::halay::halay: ama pazartesi başarılı geçti çok şükür darısı bu akşamın başına :halay::halay::halay:

ayy çok uykum vardıı dün ya sabahta çok zor uyandım işe geldim artık bu akşam inşallah :halay::halay::halay::halay: ama pazartesi başarılı geçti çok şükür darısı bu akşamın başına :halay::halay::halay:
Hadi hayırlısı inşallah bu ay başarıyla sonuçlanır rabbim büyük

Selamm kızlar bende 6 aydır deniyorum hiç beklemediğim anda hamilr olduğumu öğrendim ve düşükle sonuçlandı ondam sonra düşünmeye başladım ve 6 aydırda kararlıca ilerliyorum..

Hemen doktora gittim testlere baktı hsg çektirdim hepsi temiz çıktı eşimin spermine de baktı ona temiz çıktı.

Şubatta klomen +oviterelle kullandım olmadı.
Nisan 8de oviterelle vurdurdum olmadı.
Nisan 22.23.24 menogon vuruldum
22.28 femara kullandım kontrole gittim 6 yumurtan var dedi.
28.2 arası femaraya devam ettim
28.29.30 mrnogon vuruldumm.
3 mayıstada oviterelle ve şuan beklemedeyim hergünümü değerlendirdim bugün 8.günüm 11.günümde öğrenebilicemm

Bat 17 bu arada
İnşallah hayırlısı olsun canım 4 aydır uğraş içindesin Allah yrımcın olsun bende bugün ilk gidicem dr bakalım nasıl ilaç verecek yani 6-8 ay denemeden sonra bakalım ne ilaçlar verecek

İnşallah hayırlısı olsun canım 4 aydır uğraş içindesin Allah yrımcın olsun bende bugün ilk gidicem dr bakalım nasıl ilaç verecek yani 6-8 ay denemeden sonra bakalım ne ilaçlar verecek
Canım hemen ilaç vermiyor ilkkez gideceksin sanırım kontrol edecek bir sorun varmı diye , ona göre bir tedavi uyguluyorlar inşallah güzel haberler alırsınız

Canım hemen ilaç vermiyor ilkkez gideceksin sanırım kontrol edecek bir sorun varmı diye , ona göre bir tedavi uyguluyorlar inşallah güzel haberler alırsınız
Şöyle anlatayım canım daha önce gittim 4-5 ay olmuştur. Düzensizlik var dedim ben kotrunmayı bırakınca düzensiz oldu adetlerim. Sonra dr bir dahaki adet tarihinde 3 . günü hormon testi felan yaptı demir eksikmiş devit damla verdi birde folık ait verdi. 2 - 3 ay olmazsa gel bakılacak şeylere baarız dedi. Polistik over olabilir dedi. Durum bu yani :)

Keşke gitsemde kandil günü hamilesin desee :) Ama umudum nedense yok çok kırık yani

ya gerçekten mi o telefondaki tarihler doğru olmuyo mu :KK43: bu ayda onlara çok inanmıştık halbuki :)) acaba bu ayı beklesem önümüzdeki ay mı yapsam lh kitini
canım telefon uygulaması standart döngüne göre tarihi belirliyor. Bazen beklenen adet tarihin iki - üç gün sarkabiliyor. Sen bir önceki ay telefonun belirlediği tarihe göre eşinle beraber olursan, asıl günü kaçırabiliyorsun. En doğru yöntem kitler bence. Doğru bir şekilde yapınca çizgiler seni yönlendiriyor. Bir de benim yumurtlama günümde kasıklarımda ağrı ve sanki gazım varmış gibi sıkışma olur. sen ona da dikkat et, o günler ağrım var diye eşinle beraber olmaktan kaçma :KK33:

canım telefon uygulaması standart döngüne göre tarihi belirliyor. Bazen beklenen adet tarihin iki - üç gün sarkabiliyor. Sen bir önceki ay telefonun belirlediği tarihe göre eşinle beraber olursan, asıl günü kaçırabiliyorsun. En doğru yöntem kitler bence. Doğru bir şekilde yapınca çizgiler seni yönlendiriyor. Bir de benim yumurtlama günümde kasıklarımda ağrı ve sanki gazım varmış gibi sıkışma olur. sen ona da dikkat et, o günler ağrım var diye eşinle beraber olmaktan kaçma :KK33:

uyudum işte resmen uyudum dün akşam ağrım vardı ben onu bi önceki gece olan ilişkiden dolayıdır diye düşündüm. dana gibi uyuduuumm aferin banaa :KK17::KK17::KK17:

Kızlar sizlerde hiç belirti normalde olan halinize göre değişiklikler ?

uyudum işte resmen uyudum dün akşam ağrım vardı ben onu bi önceki gece olan ilişkiden dolayıdır diye düşündüm. dana gibi uyuduuumm aferin banaa :KK17::KK17::KK17:
tatlım valla biz de deneye deneye, okuya okuya öğrendik. Ben 9 aydır deniyorum :cry: stres yapma, allahın işi hiç belli olmaz. Bir bakmışsın nur topu gibi bir bebiş gelmiş kucağına. Bir sonraki ay daha dikkatli denersiniz. Hatta hamilelik öncesinde detaylı bir kan testi de yaptır derim.
Çoğu kadın doğum doktoru yumurtana, rahmine ve hormonlarına bakıp bebek çalışması yapmanda sıkıntı yok diyor ama benim troidlerimden dolayı 15 kilo kadar fazlam vardı. Bu ay endokrinolog'a da gittim. Bir de baktık değerlere troid sıkıntım düzelmiş ama insülin direncim çıkmış. Onun için içerisinde metformin olan bir ilaç yazdı. İki haftada 4 kilo verdim. Bu ilaçlar aynı zamanda araştırdığım kadarıyla kilo verdirip, yumurtlamayı da arttırıyormuş. Sabırsızlıkla BAT 22 Mayıs'ı bekliyorum. Bu ay olmazsa diğer ay deli gibi tüm çalışmaları yapıp, hayırlısını allaha bırakacağım. :dua:

Back