• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinn
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canım

Ya canım neyden korkuyorsun şuanda sdece sen mi biliyorsun aileden yani . Bence korkma ve tadınıı çıkartt
Ben ve eşim sadece kimseye söylemeyi düşünmüyoruz. Ya ben daha önce 11 haftalık bi düşük yaşadım ondan dolayı ya yine öyle olursa ya kanda çıkmazsa vs vs kuruntu yapıyorum inanamıyorum resmen:)

O zaman sabah ilk işin bildiğin iyi dr gitmek hangi şehirde yaşıyorsun

bu ovulasyon kitleriyle ilgili bilgi verirmisiniz nedir nasıl yapılır bende bu ay başladım ve hiçbiiiir bilgim yoook :110::110::110:
canım, ben 40'lı paketlerden aldım. Markası Laboquick. İnternetten satınaldığım için uyguna geldi, içerisinden 3 adet de erken gebelik testi çıktı. Her gün (ilk idrar değil) ikinci idrarım ile saat 11.00 civarında 3 adet damla ile kite damlatıp çizgileri takip ettim.
Kasık ağrımın da başladığı gün 5 Mayısta silik olmayan, her iki çizginin de birbirine eşit koyulukta olduğu günü yakaladım o gün eşim ile ilişkiye girdik. Bu arada o akşam ve sabahı ilişkiden sonra altıma yastık koyup 2 saat kadar bekledim. Bazıların LH kitinde ikinci çizgi daha koyu çıkabiliyor. Bu durumda da o günleri değerlendirebilirsin.
Kit üzerindeki C kontrol çizgisi, her daim çizgi çıkar. Bu testin çalıştığına işarettir. T çizgisi ise senin idrarındaki LH hormonunu belirtir. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Hayırlısı olsun, umarım dilediğin zaman bebişin sağlıkla gelir.

Aynen ya şok uzun tarih verdi:) yarın gideyim en iyisi dayanamam
tatlım tebrik ederim, çok sevindim senin adına. İdrar testleri genelde yanılmıyor, kan testinde de inş değerlerin hamile olduğunu işaret eder :emir_bebek:Darısı bizim başımıza. Erken gebelik belirtilerin nelerdi? Ne tip belirtiler yaşadın, bize de anlatabilir misin? :KK56:

tatlım tebrik ederim, çok sevindim senin adına. İdrar testleri genelde yanılmıyor, kan testinde de inş değerlerin hamile olduğunu işaret eder :emir_bebek:Darısı bizim başımıza. Erken gebelik belirtilerin nelerdi? Ne tip belirtiler yaşadın, bize de anlatabilir misin? :KK56:
Çok sağol Can'ım Allah razı olsun inşallah sonuç doğrudur Allah isteyen herkese nasip etsin. Belirtiler sık hatta çok sık idrara çıkma bacak sırt kemik Ağrı'sı bi de Ateş basma belirtileri yaşadım

S Saaraa tebrik ediyorum hemen gidin dr a en azindan kafaniz rahat olur onlem alırsınız

canım, ben 40'lı paketlerden aldım. Markası Laboquick. İnternetten satınaldığım için uyguna geldi, içerisinden 3 adet de erken gebelik testi çıktı. Her gün (ilk idrar değil) ikinci idrarım ile saat 11.00 civarında 3 adet damla ile kite damlatıp çizgileri takip ettim.
Kasık ağrımın da başladığı gün 5 Mayısta silik olmayan, her iki çizginin de birbirine eşit koyulukta olduğu günü yakaladım o gün eşim ile ilişkiye girdik. Bu arada o akşam ve sabahı ilişkiden sonra altıma yastık koyup 2 saat kadar bekledim. Bazıların LH kitinde ikinci çizgi daha koyu çıkabiliyor. Bu durumda da o günleri değerlendirebilirsin.
Kit üzerindeki C kontrol çizgisi, her daim çizgi çıkar. Bu testin çalıştığına işarettir. T çizgisi ise senin idrarındaki LH hormonunu belirtir. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Hayırlısı olsun, umarım dilediğin zaman bebişin sağlıkla gelir.

ben hergün nasıl yapıcam o testi çalışıyorum :( peki bu telefona yüklediğimiz programlar varya onlarda da ovulasyon tarihini gösteriyorlar etkili olur mu acaba bu ay uyuyorum o tarihlere

ben hergün nasıl yapıcam o testi çalışıyorum :KK43: peki bu telefona yüklediğimiz programlar varya onlarda da ovulasyon tarihini gösteriyorlar etkili olur mu acaba bu ay uyuyorum o tarihlere
canım ben de çalışıyorum ama mecburum. plastik bardağımı alıp wcye gidip, testimi yapıyorum. Kırk takla atıyorum biri görmesin diye. Telefondaki tarihler çok doğru değil, standart tarihleri veriyor. En kesin sonuç LH kiti. Bir de ısı ölçenler var ama bazı kişilerde o ısı takipleri tutmuyor. Mesela bende :mad:

Selamm kızlar bende 6 aydır deniyorum hiç beklemediğim anda hamilr olduğumu öğrendim ve düşükle sonuçlandı ondam sonra düşünmeye başladım ve 6 aydırda kararlıca ilerliyorum..

Hemen doktora gittim testlere baktı hsg çektirdim hepsi temiz çıktı eşimin spermine de baktı ona temiz çıktı.

Şubatta klomen +oviterelle kullandım olmadı.
Nisan 8de oviterelle vurdurdum olmadı.
Nisan 22.23.24 menogon vuruldum
22.28 femara kullandım kontrole gittim 6 yumurtan var dedi.
28.2 arası femaraya devam ettim
28.29.30 mrnogon vuruldumm.
3 mayıstada oviterelle ve şuan beklemedeyim hergünümü değerlendirdim bugün 8.günüm 11.günümde öğrenebilicemm

Bat 17 bu arada

canım ben de çalışıyorum ama mecburum. plastik bardağımı alıp wcye gidip, testimi yapıyorum. Kırk takla atıyorum biri görmesin diye. Telefondaki tarihler çok doğru değil, standart tarihleri veriyor. En kesin sonuç LH kiti. Bir de ısı ölçenler var ama bazı kişilerde o ısı takipleri tutmuyor. Mesela bende :mad:

ya gerçekten mi o telefondaki tarihler doğru olmuyo mu :( bu ayda onlara çok inanmıştık halbuki :)) acaba bu ayı beklesem önümüzdeki ay mı yapsam lh kitini

ya gerçekten mi o telefondaki tarihler doğru olmuyo mu :KK43: bu ayda onlara çok inanmıştık halbuki :)) acaba bu ayı beklesem önümüzdeki ay mı yapsam lh kitini
Flo reg takvimi var doğru sonuç veriyor kıxlar ben kullanıyorum tavsiye ederim

Back