- 12 Mayıs 2013
- 32
- 15
- Konu Sahibi pistachioo
1 gün kalmış, hiç belirti var mı?benimde 16si bat yinede bekliyim surda cogu gitti azi kaldi yine bir umut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 gün kalmış, hiç belirti var mı?benimde 16si bat yinede bekliyim surda cogu gitti azi kaldi yine bir umut
Bu platform özellikle içimizi dökmek, bizimle aynı şeyleri yaşayanların olduğunu görmek ve bir nebze umut etmek için çok yararlı aslında. İçinizi dökmekle iyi yapmışsınız ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın (biliyorum çok zor). Ayrıca regli görene kadar hep bir umut vardır. Siz de bırakmayın sakın, dediğiniz gibi siz de denemeye devam edin.Herkese merhaba, benim de bat 18 Eylül ancak çok umutlu başlamış olduğum bu aydan da umudumu kestim ne yazık ki.. Doktor kontrolünde günde 1 adet femara ile 12.günde 22mm yumurta elde etmiştik, 23mm'e geldiğinde çatlayacağını söylemişti, o günleri değerlendirdik, sonrasında sol tarafta, yumurtalığa ara ara giren batma ve ağrım olmuştu, ümitlendim, ovülasyondan sonra 10.günde gebelik testi negatifti, lh artışı da olmadığını ovülasyon testi ile görüp, umudumu kestim, zaten göğüslerde de herhangi bir büyüme, sızı yok.. 2 seneyi aşkın uğraşıyoruz, 1 kimyasal oldu sadece.. Çok yoruldum artık, her ay aynı heyecan ve hayal kırıklığı.. sebepsiz infertilite bizimkisi.. tabi yaş da var, eşimle ikimiz de 40 yaşın sonlarındayız.. Genç arkadaşlara mesajım, yaşınızdan dolayı şanslısınız, denemeye devam edin.. doğru şekilde beslenip, takviye alırsanız elbet sonuca kavuşursunuz.. sanırım benim kısmetimde yok.. tüp bebek sarmalına da girmek istemiyorum, hem maddi hem manevi böyle bir gücüm yok.. biraz içimi dökmek istedim, moralim çok bozuk..
reglye ait bi belirtim yok goguslerde elle dokununca hafif sizliyor sol kasigim batiyor bazen o kadar beklemedeyim1 gün kalmış, hiç belirti var mı?
Bende de benzer belirtiler. Bekleyelim bakalım.reglye ait bi belirtim yok goguslerde elle dokununca hafif sizliyor sol kasigim batiyor bazen o kadar beklemedeyim
aynen beklemekten baska cagremiz yok nasip kismet bakalimBende de benzer belirtiler. Bekleyelim bakalım.
ben de öyle. Regli görene kadar hep bi umut oluyo
nasil olcak bu halimiz olmadi ekim ayina geceriz napalimAynen valla yaaa.. olmadıgını daha cok dusunuyorum. Belirtim de yok. Ama olsun da istiyorum.
Doğrudur benimde bugün 24 günüm geçen ay erken oldu ya bu ay hala olmadım diye çok sevindim. En azından bu ay belki eski düzenime dönerim diye bekliyorumNe kadar stresli değiliz desek de çok etkiliyor. Benim normalde çok düzenlidir. Denemeye başladığımız ilk aylar yaklaşık 10 gün gecikme yaşamıştım. Ama sonradan tekrar düzene girdi.
Evet çok haklısınız umut etmek ve morali sağlam tutmak çok önemli.. genellikle bu platformda sessiz okuyan ve takip edenim, ancak bazı zamanlar geliyor ki kimse ile paylaşamadığım hislerimi, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.. Sanırım regl öncesi duygu dünyam karışık, bugün gözyaşlarımı içime akıttım.. Herşeyin bir zamanı var.. kimbilir belki de doğru zamanı bekliyor.. Çok teşekkürler mesajınız içinBu platform özellikle içimizi dökmek, bizimle aynı şeyleri yaşayanların olduğunu görmek ve bir nebze umut etmek için çok yararlı aslında. İçinizi dökmekle iyi yapmışsınız ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın (biliyorum çok zor). Ayrıca regli görene kadar hep bir umut vardır. Siz de bırakmayın sakın, dediğiniz gibi siz de denemeye devam edin.
kasım, aralık, ocak derken zaman böyle böyle geçiyo iştenasil olcak bu halimiz olmadi ekim ayina geceriz napalim
ben de bu sefer erken olacağım galiba, pembe leke gelmeye başladıDoğrudur benimde bugün 24 günüm geçen ay erken oldu ya bu ay hala olmadım diye çok sevindim. En azından bu ay belki eski düzenime dönerim diye bekliyorum
Ben de 1 senedir üye olmadan takip ediyordum. Kimseyle paylaşamıyordum, biraz rahatlarım belki diye ilk defa bu ay üye olup yazdım. Yalnız değiliz, hep birlikte mücadele veriyoruz aslında. Dediğiniz gibi her şeyin bir zamanı var. :)Evet çok haklısınız umut etmek ve morali sağlam tutmak çok önemli.. genellikle bu platformda sessiz okuyan ve takip edenim, ancak bazı zamanlar geliyor ki kimse ile paylaşamadığım hislerimi, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.. Sanırım regl öncesi duygu dünyam karışık, bugün gözyaşlarımı içime akıttım.. Herşeyin bir zamanı var.. kimbilir belki de doğru zamanı bekliyor.. Çok teşekkürler mesajınız için
nasil olcak bu halimiz olmadi ekim ayina geceriz napalim
egerki kamyonu devirirsem benden pesaynen pes etmek yok, devam
benimde bugun ama gelen giden yok gelsede isimize baksakBenim yarın regl günüm pembik pembik akıntılar geliyor. 7 ay oldu benimde önümüzdeki ay regl 2. yada 3. günü çağırdı doktor klomen falan vercek galiba.
korunmayı bıraktığımızdan beri kasım-aralık ayında gebe kalmayı istedim hep inşallah dualarım kabul olur.
en güzel en doğru zamanda güzel haberler alırız inşallahbenimde bugun ama gelen giden yok gelsede isimize baksak
amin insallah hep beraberen güzel en doğru zamanda güzel haberler alırız inşallah
egerki kamyonu devirirsem benden pes